Düşük yaptim nisanlimdan yardım edin lütfen ??

Eeee seni aldattığını düşündüğün adamdan gebe kalmışsın.
Artık daha fazla kurcalama bence.
Belli ki daha çok üzüleceksin.
Normalde böyle değilim çok alttan alırım böyle şeyler aklımdan bile geçmez sakin hep gülerim etrafa sıfır sinir ama noldu bilmiyorum

İleri seviyede olduğu için düşük ilaçları verdi doktor parça kalmasın diye bunlar yapabiliyormus böyle şeyler elimde olmadan hakaret eden biri değilim normalde

D
Daha once hamile kalmadiginiz belli çok farklı birsey başka karaktere burunuyorsunuz hele o ilaçlar ağrılar kanamalar kramplar sinir yapıyor bir yandan duygusal dengenin bozuluyor

Belki kız nişanlını aradı. Nişanlın yazdırdı kıza sen nişanlısısın yaz diye. Nerden biliyorsun belki hala görüşüyorlar. Bu durumunu bildiği halde aramıyor sanki sen kötü bişey yapmışsın! Ve aldatılmışsın anladığım kadarıyla. Evlenmeden böyle şeyler yapmayın. Değerini düşürmüşsün nişanlımmm gözünde hiçbir değerin yok şuan.

Dünyada ilk hamile kalan ve düşük yapan insan gibi konuşmasan!! O hormonlar hepimizde var ve hamilelikte artışa geçiyor. Gebelik devam etse napacaktın ?
Çıldırmak için kendinize bahane üretmeyin. Doktor en fazla duygusal,alıngan vs olabilirsiniz demiştir.

bu adamin seni aldatmadigindan nasil emin oldun insanin aklinda soru kalir.bi de bebek yapmissin.zor bi durum gecer bu gunler insallah.ama sen hala guvenebilecekmisin

Hassaslik tamam da bu durumu biraz abartmissiniz sanki.
Her düşük yapan sizin gibi olsaydı işimiz vardı.
Bir de hamileliğiniz devam etseymis neler yaparmissiniz hormonlar diye diye..
Bence bunun arkasına sığınmayın.
Güvenmediğiniz adamla da birlikte olmayın. Bilmem ne zamandan kalma birilerini kafaya takiyorsaniz evlilik zehir olur.

Valla bende dusuk yaptim
2. Hamileligimi yasiyorum.
Sizin siniriniz gerginliginiz yasamamaniz gereken seyleri yasamamaniz gereken bi adamla yasadiginiz icin.
Hormonlar bahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…