- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
Düşük hapı alınca suni sancıya gerek var mı acaba onu merak ediyorum.suni sancı çok acı veriyormuş.çok korkuyorum benimki de 18 haftalık.düşük hapı bebeği parçalıyor mu acaba
LAHZAA içim bi tuhaf oldu yazdıklarından benimki de kız bebeği.buna nasıl dayanacağım bilmiyorum ama suni sancı vermemeleri içimi rahatlattı.Allah senden razı olsun kaç gündüz korkudan uyuyamıyordum.18 haftalık bebeğe de olur inşallah.
doğru söylüyorsun senin için de çok üzüldüm bi sakıncası yoksa bebeğinin hastalığı neydi neden o kadar geç kalındı sakıncası yoksa merak ettim.
menbeta teşekkür ederim.peki düşerken acı hissettin mi.bu ilacın rahim açıcı özelliğide mi var.benimki de 18 haftalık inşallah kolay olur.buradaki yorumlardan sonra rahatladım biraz.
menbeta Allah razı olsun çok rahatlattın beni.bebeğimi kaybetmek istemiyorum belki günah onu da bilmiyorum.en cok günah olması korkutuyor beni bebeğime kıyamıyorum her gece rüyalarımda görüyorum bebeğimi(((
perisu yorumuna şaşırdım neden aldırmaktan vazgectin hastalığı neydi anlamadım.ben de aldırmak istemiyorum tabi ama karnımda da ölebilirmiş ve ben bunu anlayamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?