- 18 Mayıs 2018
- 3
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi sibelatesss29
-
Sanki bi cocuk yan yatmış ve ayakları var givi değil mi.Bence hemen doktora gitseniz
Evet ben de benzettim inşallah yoktur öyle birşeySanki bi cocuk yan yatmış ve ayakları var givi değil mi.
Bildigin fetus buuİyi günler adet olmamdan 5 gün önce ilişkiye girdik adetim 12 gün geçikti 12. Güb kan testi yaptırdık negatif çıktı bu süreçte tarlusal kullandım hap bittikten 1 güb sonra açık kahve akıtım oldu sonra parça düşürdüm yaklaşık erik büyüklügünde yarısı kan yarısı beyaz et biçiminde o esnada canlı kırmızı bir kanamam oldu ondan sonrada pembe akıntı halinde kanamam var acaba düşük mü yapıyorum
Ben de benzettimSanki bi cocuk yan yatmış ve ayakları var givi değil mi.
Ben de ayaga benzettim yan sekilde kıvrılarak yatmış gibi cenin gibi durmuyor mu sanki 30 40 gunluk hani yavastan olusmaya baslamis cok üzgünümİnanamıyorum bu bayağı bir büyük 12 günlük falan değil2 tane ayak gördüm sanki ya, ben anlamadım tarlusalı niçin kullandınız gebelik döneminde kullanılmaz aklım almıyor
Bu bebek yeni degil buyuk ihtimalle bende iki kez dusuk yaptim biri 5 haftalik digeri iki aylikti bu kadar net belli degildi cok gecmis olsun hemen doktora gidin icerde parca kalmismi kontrol etsin suan lohusa gibi sayilirsinjz dikkat edin bebek dusunuyormuydunuzİyi günler adet olmamdan 5 gün önce ilişkiye girdik adetim 12 gün geçikti 12. Güb kan testi yaptırdık negatif çıktı bu süreçte tarlusal kullandım hap bittikten 1 güb sonra açık kahve akıtım oldu sonra parça düşürdüm yaklaşık erik büyüklügünde yarısı kan yarısı beyaz et biçiminde o esnada canlı kırmızı bir kanamam oldu ondan sonrada pembe akıntı halinde kanamam var acaba düşük mü yapıyorum
Ben de benzettim
ayyy çok üzüldüm bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?