Düşük

Bende anlamadım kanda nasıl çıkmamış okadar gecikmeye.hadi gec döllenme diye bişey varmış.onda da bu kadar belli olmazki.ben 4 _ 3haftalıktan gittim kesede daha bebek yok denildi.

Rabbim hepimizin gönlüne gore versin insallah.
Kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
Evladı olanlara da hayirli saglikli sihhatli omurler versin evlatlarına
Benim cocugum yok olmuyor,umudum da yok evliligim de bu aralar kötü.
Annelik nasıl bir duygudur acaba gözlerim cogu zaman yaşlı
Allah'ımın hikmetine bak 1 parca sudan,erkegin menisinden kadının dölünden bir can yaratıyor.
Bir damla sudan yaratılmışız
Inanılır gibi değil dimi?
Mevlam neylerse guzel eyler.

Bende anlamadım kanda nasıl çıkmamış okadar gecikmeye.hadi gec döllenme diye bişey varmış.onda da bu kadar belli olmazki.ben 4 _ 3haftalıktan gittim kesede daha bebek yok denildi.
Aynen uzuvlari belli olmus yeni degil kanda cikmamasi gercekten cok ilginc doktorada guvenemez olduk degerler kacti acaba kandaki ultrasonda gorunurdu eger baksaydi anladigim kadari ile ustune gormus konu sahibi adet sanip

Ayyy lutfen boyle seyler paylasmayin yaaa icimbi tuhaf oldu.bunu buraya koyup sorcaginiza doktora gotursenize

Allah aşkına fetüs eşşek kadar olmuş nerdeyse ultrasonda çıkmaz mı bu yahu, kanda falan.
Yani bu anlatım benim aklıma asla uymuyor bu işte bir iş var. Adet söktürücü düşük görevi görmüş resmen hamilelikte adet söktürücü neden kullanılır ne amaçla verildi anlamadım. Doktor anomali mi gördü de düşmesini gerekli gördü, başka birşey mi var anlamadım

Canim bazılarının çıkmıyor.
Burda konularda görmüştüm ben bakiyor kanda yok ultrosonda goremiyor kese hamile degilsin diyor oysa ki hamile
Cok var boyle vaka
Cok can sıkıcı evet ama ne yazikki oluyor
Yani konu sahibi bence hamile oldugunu bilmeden kullanmis. Doktor yok diyince guvenmis icmis hap

fotoğrafı kaldirdilar konu sahibinin de uyeligi pasif edildi bence konu sahibi 3 aylik hamileydi nasil kan testinde çıkmaz imkansiz mümkün degil umarim bilerek adet söktürücü icmemistir

gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarınızı, dualarıma sizi de ekleyeceğim
bütün evlat hasretiyle yanan kadınlarımızın hayırlı zamanda kucağını doldursun inşallah, size de hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Ben resmi gördüm de iyi de şimdi o bebek olsa kese nerde.
Kesesiyle düşmez mi.
Çünkü bebek kese ve suyun içinde olmuyo mu.ha göstermek için bu şekle getirmediyse

Ben de düşük yaptım, parçayı özellikle yakalamak isteyip elinizle tutmaya çalışmadığınız sürece tuvalete düşüp gidiyor. Bu arkadaş hamilelik durumunu biliyormuş ki özellikle düşen parçayı tutmaya çalışmış...

Benimde okur okumaz aklıma o geldi.bende düşük yaptımda dikkat ettim ki düşüp düşmediğini görüyüm diye.ayrıca kanda çıkmayan parca bu kadar belli olmaz.
Hatta doktor bana kese var ama bebek yok dediğinde düşmüş olabilirmi demiştim.imkansız keseyle birlikte düşer demiştiki.bu görüntüde kese yok et parcası yok sanki oluşmuş bi bebek görüntüsü vardı.

Amin inşallah
Allah razı olsun cok cok sağolun,varolun
Icimdeki yangindan dualarla kurtulacağım sizin gibi insanlarin olması cok güzel.

Neden saçma sapan yorum yapıyorsunuz acaba çok merak ediyorum hasta oldum sandım ve ped kullandım pedim üzerine düştüştü ayrı bi emek harcamadım yani ki hamilelik bilsem salakmıyım ilaç kullanayım neyim ben canimi kanda çıkmadı gebelik doktor tarlısal yazdı kullandım neden kendı kendıne hika
ilişkiye gireli 17 gün oldu sonrasında hasta olmadım idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizdi bi hevesle 2 gün daha bekleyip doktora gittim negatif dedi hata payı olmaz dedi
Ben de ayaga benzettim yan sekilde kıvrılarak yatmış gibi cenin gibi durmuyor mu sanki 30 40 gunluk hani yavastan olusmaya baslamis cok üzgünüm
eşim yanımda degil işi sebebiyle başka şehirde yaklaşık 2 aydır görmüyorsum ce 30-40 günlük olması imkansız gecen ayda düzenli adetim oldu
Rvde gebelik yaptım silik çıktı yada ben öyle gördüm kan tahlili negatif çıktı doktor oaikolojik dedi kendımı hamile gibi hissediyordum psikolojim senin ki dedi
fotoğrafı kaldirdilar konu sahibinin de uyeligi pasif edildi bence konu sahibi 3 aylik hamileydi nasil kan testinde çıkmaz imkansiz mümkün degil umarim bilerek adet söktürücü icmemistir
üyeligim aktif ayrıca 3 ayşık ne yaa düz nli adet oluyordum bu ay böyle oldu medyummusunda konuluyorsun
doktor verdi kanda çıkmadı %99 dogtu sonuç dedi kanda yanlış olmaz dedi
bunu nasıl fetüse benzettin yaa allah aşkına ilişkiye gireli 17 gün oldu olsa olsa 15 günlük olurdu kan tahlilinde çıkmadı olmam için ilaç verdi neden kendınkendıne saçma sapan yorum yapıyorsun
Aynen uzuvlari belli olmus yeni degil kanda cikmamasi gercekten cok ilginc doktorada guvenemez olduk degerler kacti acaba kandaki ultrasonda gorunurdu eger baksaydi anladigim kadari ile ustune gormus konu sahibi adet sanip
kanda çıkması tarlusal kullanın dedi bende kullandım ayrıca polikistim var doktor imkansız dedi hamile olman kist

Merhaba 2 kere düşük yaşayan birisi olarak tarif edeyim düşük kimyasal gebelik denen durum parça ile birlikte feci bir sancısını yasanmasidir ve bu sancı her zaman yaşanmaz ayırt edebilirsin bende PCO like hastasıyım normal regli dönemimde parçalar bende de gelirdi kist işte ne güzel atıyoruz Dr görünürsen için rahatlar geçmiş olsun

Gerçekten çok teşekkür ederim pazartesi gidecegim inşallah bazı arkadaşlara kalırsam brn 3 ayşık hamileyim çoçuk düşürmeye çalışıyorum falan filan kendımden şüphe duyduö bi an bazıları yüzüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…