Düşük

Ben kimyasal gebelik geçirmiştim 5 haftalikim kanama artınca ve ağrı olunca acile gitmiştim doktor kendiliğinden düşer deyip ağrı kesici ilaç vermişti sadece

Bir taksi tutup gidin hemen canınızdan kiymetli mi yol parası
Ambulans çağırmak ta olabilir iki düşüğümdede yanlızdım taksiyle gitmeye korktum 112 aradım kanamam var dedim 10 dkk ya geldiler gitmeye gönlü yok yada korkuyor galiba

Kanamanız çok fazlaysa hemen gidin hastaneye. Çünkü kürtaj olmayınca durmuyo kanama benim öyle olmuştu hastanede yattım düşük tehlikesi var diye. Gece aşırı kanamam oldu su gibi hemde acil kürtaja aldılar. Ama eğer aşırı değilse sabah gidin.

5 hafta 6 günlük pazartesi günü kese gözükmedi çarşamba da gözükmedi beta üç gün önce 500 dü
Adet kanaması yasadiniz mi ? Eğer kese göründüyse düşük olmak zorunda yani kanama olmadan düşük gerçekleşmez eğer regl kanaması gibi ama daha yoğun bir kanama yaşadıysanız kimyasal gebelik yaşamış olursunuz ve bunu çoğu kadın yaşar farketmezler bile. Yani kanamaniz olmak zorunda ..

Aşırı degil aynı adet gibi

Ambulans çağırmak ta olabilir iki düşüğümdede yanlızdım taksiyle gitmeye korktum 112 aradım kanamam var dedim 10 dkk ya geldiler gitmeye gönlü yok yada korkuyor galiba
. Naparsa yapsın valla keyfi bilir. Sormuş söyledik gece gece sinir olamayacağım.

Kese gözükmedi hiç doktor bozuk gebelik dedi yani kese oluşmadan bitmiş galiba

. Naparsa yapsın valla keyfi bilir. Sormuş söyledik gece gece sinir olamayacağım.
Ablası düşük yapıyor şuan ne psikolojide bilemiyoruz banada babam evde şuan gidemem demiş demekki gizli bi hamilelik

Kese oluşmamış ise düşük yapmıyosun adet oluyosun kürtaja da da gerek yok kendiliğinden atılır yarın gidersin doktora bugün gidemiyorsan.

Kanama yok şuan belim ağrıyor çok az gelmişti 10 15 damla falan çok ta küçük kan parçası düştü sabah hastaneye gitcem onlar hemen anlar dimi kimyasal yada düşük kürtaja gerek varmı

Aşırı degil aynı adet gibi
Bak sakın ol %90 kimyasal gebelik geçiriyorsun yani adet oluyorsun gebelik sona erdi baska bir şey yok sancin bir tik normal adetten fazla olabilir o kadar şuan hiç gitmene gerek yok doktora kanaman bitince git usg ile son bir defa baksın rahim temizlenmiş mi diye

Sabah gitsem bakarlar dimi

Çok az şuan yok
Artacaktır kanama. Ağrımda var demissin. 5 haftalık gebelik düşük sayılmaz zaten acil bir durum yok en azından bundan emin olabilirsin. Yarın kanaman artarsa regl gibi doktora bile gitmene gerek yok . Ha lekelenme kesilirse git doktora o zaman alması lazım. Bir de benden sana bir tavsiye maydanoz kaynat iç temizlensin için bozulmus madem gebelik sökülmesini sağlar

`