- Emoji Skoru
- 1.666
- Puanlar
- 133
Ambulans çağırmak ta olabilir iki düşüğümdede yanlızdım taksiyle gitmeye korktum 112 aradım kanamam var dedim 10 dkk ya geldiler gitmeye gönlü yok yada korkuyor galibaBir taksi tutup gidin hemen canınızdan kiymetli mi yol parası
Senin amacın laf sokmak uzatmaTers konuşan sensin. Benim ilk msjim gayette yardım amacliydi. Önce kendi üslubunu tart sonra benimkine gelirsin. Hadi canım.
Adet kanaması yasadiniz mi ? Eğer kese göründüyse düşük olmak zorunda yani kanama olmadan düşük gerçekleşmez eğer regl kanaması gibi ama daha yoğun bir kanama yaşadıysanız kimyasal gebelik yaşamış olursunuz ve bunu çoğu kadın yaşar farketmezler bile. Yani kanamaniz olmak zorunda ..5 hafta 6 günlük pazartesi günü kese gözükmedi çarşamba da gözükmedi beta üç gün önce 500 dü
Babamlar evde derken gizli bi gebelik galibaKanama şuan çok az adet gibi sancım var babam lar evde şimdi gidemem
Aşırı degil aynı adet gibiKanamanız çok fazlaysa hemen gidin hastaneye. Çünkü kürtaj olmayınca durmuyo kanama benim öyle olmuştu hastanede yattım düşük tehlikesi var diye. Gece aşırı kanamam oldu su gibi hemde acil kürtaja aldılar. Ama eğer aşırı değilse sabah gidin.
. Naparsa yapsın valla keyfi bilir. Sormuş söyledik gece gece sinir olamayacağım.Ambulans çağırmak ta olabilir iki düşüğümdede yanlızdım taksiyle gitmeye korktum 112 aradım kanamam var dedim 10 dkk ya geldiler gitmeye gönlü yok yada korkuyor galiba
Kese gözükmedi hiç doktor bozuk gebelik dedi yani kese oluşmadan bitmiş galibaAdet kanaması yasadiniz mi ? Eğer kese göründüyse düşük olmak zorunda yani kanama olmadan düşük gerçekleşmez eğer regl kanaması gibi ama daha yoğun bir kanama yaşadıysanız kimyasal gebelik yaşamış olursunuz ve bunu çoğu kadın yaşar farketmezler bile. Yani kanamaniz olmak zorunda ..
Ablası düşük yapıyor şuan ne psikolojide bilemiyoruz banada babam evde şuan gidemem demiş demekki gizli bi hamilelik. Naparsa yapsın valla keyfi bilir. Sormuş söyledik gece gece sinir olamayacağım.
Düşük yapan birine neden laf sokayim. Ben dedim ki bu kadar gitmiyorsa hastane uzak parası tutacak çok heralde. Nerden bileyim gizli gebelik olduğunu babanlardan korktuğunu.Senin amacın laf sokmak uzatma
Kanama ne durumda?Kese gözükmedi hiç doktor bozuk gebelik dedi yani kese oluşmadan bitmiş galiba
Bak sakın ol %90 kimyasal gebelik geçiriyorsun yani adet oluyorsun gebelik sona erdi baska bir şey yok sancin bir tik normal adetten fazla olabilir o kadar şuan hiç gitmene gerek yok doktora kanaman bitince git usg ile son bir defa baksın rahim temizlenmiş mi diyeAşırı degil aynı adet gibi
Çok az şuan yokKanama ne durumda?
Aynen canım öyle demek kiAblası düşük yapıyor şuan ne psikolojide bilemiyoruz banada babam evde şuan gidemem demiş demekki gizli bi hamilelik
Sabah gitsem bakarlar dimiBak sakın ol %90 kimyasal gebelik geçiriyorsun yani adet oluyorsun gebelik sona erdi baska bir şey yok sancin bir tik normal adetten fazla olabilir o kadar şuan hiç gitmene gerek yok doktora kanaman bitince git usg ile son bir defa baksın rahim temizlenmiş mi diye
Artacaktır kanama. Ağrımda var demissin. 5 haftalık gebelik düşük sayılmaz zaten acil bir durum yok en azından bundan emin olabilirsin. Yarın kanaman artarsa regl gibi doktora bile gitmene gerek yok . Ha lekelenme kesilirse git doktora o zaman alması lazım. Bir de benden sana bir tavsiye maydanoz kaynat iç temizlensin için bozulmus madem gebelik sökülmesini sağlarÇok az şuan yok
Bakarlar canim şuan gitmene gerek yok zaten sakın olun dedigimi yapın maydanoz suyu kaynatıp için sabaha kendiliğinden sökülür insallahSabah gitsem bakarlar dimi