Ağzına sağlık canım ben Anlatamadım bayana umarım senin yazdıklarından anlamıştır..cinsiyet tespiti bike yapacak nerdeyseMesleginiz nedir? Egitim durumunuz?
Saka misiniz hanimefendi? Kadini bir dr edasiyla yonlendirmeye calisiyorsunuz. Hos su yaptiginizi dr. Yapmaz. Hastayi gormeden uzaktan atip tutmaz.
Surda okudugunuz 2 3 satir yaziya gore iyi konusuyosunuz boyle masallah... Bi sorun olursa vebali size olacak ama. Bunu da unutmayin.
Bu kadin kac gundur dusuk yaptigini bile bilmiyor. Bildigin cahil. Ki bunu kendi demis.
Bu insana verilecek en mantikli akil hemen hastaneye gitmesi. Maydonoz ic, yok beta soyle olur, yok kimyasalda kese olusabilir... Adeta bir jinekologsunuz su an.
Off ben ısrarla sordum dış gebelik varmı diye yok dediler kanama da durdu şuan hafif bel ağrısı varBak canim eğer usg de keseyi görmedilerse bu dış gebelikte olabilir daha önce ki mesajlarında kese var dediğin için kimyasal dedim. Kese görünmediyse eğer tehlikeli bir durum olabilir bir yolunu bulup hastaneye gitmelisin durum böyleyse
Bilemeyiz,burda kimse bilemez.Ya sen bilip bilmeden ne konuşuyor sun
Vajinal ultrasonda göremediklerini normal usgde hiç göremezler bak şuan işler değişti bu dış gebelikte olabilir.ve dış gebelik tehlikeli bir şey bir an önce doktora gitmelisin bulduğun ilk fırsattaVajinal ultrasonda görmediler
Bayan değil kadin. Siz kıtsınız ve ben size laf anlatmaya uğraşmamAğzına sağlık canım ben Anlatamadım bayana umarım senin yazdıklarından anlamıştır..cinsiyet tespiti bike yapacak nerdeyse
Offf canım ya sen bu caylakbridetin yazdıklarını çok dikkate alma dış gebelikte kese farklı bi bölgede oluşuyor rahim içinde olmuyor onuda ultrason da görüyor doktorlar ve beta hcg hergün bi çıkıp bi yükseliyor bu belirtilere göre dış gebelik teşhisi konuluyor kimyasaldada olan hcg değeri azar azar düşüyor ve kanama ile vücud atıyorOff ben ısrarla sordum dış gebelik varmı diye yok dediler kanama da durdu şuan hafif bel ağrısı var
Yardim etmeye calismayin bence bu sekilde. Cunku bilemezsiniz. Anlattigi kadarla teshis koyup kafaniza gore yonlendiremezsiniz. Dr.lar bile ultrasonda bakmadan teshis koyup yonlendirmezken okudugunuz 2 satir yaziyla fazla bilmissiniz bence.Hanım efendi KADIN GIDEMIYIRUM ŞUAN GITMEM MÜMKÜN DEGIL DIYOR farkında misiniz ? Üniversite mezunuyum doktor değilim ama bu konunun tezini yazarım ben durduk yere gitme dermiyim hiç doktora Allah aşkına neden üzerime vebal alayim ben söylediği şartlarda ona yardım etmeye çalışıyorum
Olmazzzzz maydanoz kaynat iç siz öyle dememişmiydiniz biraz önceVajinal ultrasonda göremediklerini normal usgde hiç göremezler bak şuan işler değişti bu dış gebelikte olabilir.ve dış gebelik tehlikeli bir şey bir an önce doktora gitmelisin bulduğun ilk fırsatta
Sen gerçekten hiç bir şey bilmeden atıp tutuyorsun yaOfff canım ya sen bu caylakbridetin yazdıklarını çok dikkate alma dış gebelikte kese farklı bi bölgede oluşuyor rahim içinde olmuyor onuda ultrason da görüyor doktorlar ve beta hcg hergün bi çıkıp bi yükseliyor bu belirtilere göre dış gebelik teşhisi konuluyor kimyasaldada olan hcg değeri azar azar düşüyor ve kanama ile vücud atıyor
Kanamam da kesildi sabah olsun hastaneye gitcemOfff canım ya sen bu caylakbridetin yazdıklarını çok dikkate alma dış gebelikte kese farklı bi bölgede oluşuyor rahim içinde olmuyor onuda ultrason da görüyor doktorlar ve beta hcg hergün bi çıkıp bi yükseliyor bu belirtilere göre dış gebelik teşhisi konuluyor kimyasaldada olan hcg değeri azar azar düşüyor ve kanama ile vücud atıyor
yanlis yonlendirme yapmayin lutfen. mol gebelik bambaska birseydir ve cok tehlikelidir. bos gebelik ile mol gebelik arasinda alaka yoktur.Embriyo Rahme hiç tutunmadan dışarı atılırsa kimyasal gebelik,
Rahimde Kese oluşup içi boş olursa mol gebelik yani boş gebelik olur. İlkinde kürtaja gerek olmaz ikincide ilaçla atılmazsa gerek olabilir.
Pek umudum yok anlayacagindan. Cunku cvp olarak hala ayni seyleri soylemis. Insanlar cook rahat gercekten. Ben kanamasi olan bir insana sunu yap bunu yap diyemem mesela. Ya bende ise yarayan onda yaramazsa? Gribe tavsiye edilen bitki cayi tarifi verir gibi sokturucu tarifi vermis kadina. Yarabbel aleminAğzına sağlık canım ben Anlatamadım bayana umarım senin yazdıklarından anlamıştır..cinsiyet tespiti bike yapacak nerdeyse
Lütfen tartışmayın yardımcı olanlara teşekkürlerSen gerçekten hiç bir şey bilmeden atıp tutuyorsun ya
Evet haklısın hamile olup düşük yapan ağrısı ve kanaması olan birinin maydanoz la kurtulacağını bilmiyordum keşke aylar önce karşıma çıksaydınızda bende kimyasal gebelik yaşadığımda gece 2 de ambulans ile hastaneye koştururken ve orada birçok kadın da vardı kanaması olan olmayan ağrı sızı içinde kıvranan onlarıda beni de şu 99 kuruşa satılan maydanoz ile kurtarsaydınız devletin malınada yazık etmişiz serumlar ilaçlar flnSen gerçekten hiç bir şey bilmeden atıp tutuyorsun ya
Valla şimdide dış gebelik teşhisi koyduPek umudum yok anlayacagindan. Cunku cvp olarak hala ayni seyleri soylemis. Insanlar cook rahat gercekten. Ben kanamasi olan bir insana sunu yap bunu yap diyemem mesela. Ya bende ise yarayan onda yaramazsa? Gribe tavsiye edilen bitki cayi tarifi verir gibi sokturucu tarifi vermis kadina. Yarabbel alemin
Söylediğiniz de çok haklısınız ilk iş doktora gitmek olmalı ki ben öyle yaptım bir sürü doktor gezdim bu konuyu deli gibi araştırdım ..ama burada ben suan evden çıkamam diyen biri var ve git desenizde çıkamayacak evden çünkü ailesi var .. ben ilaç tavsiye etmedim ona su durumda kimyasal gebelikse sıkıntıolmadığını söyledim daha fazla korkutmaya gerek var mı sizce ? Ama kese görünmemişti dedi ..daha önce kese var dediği için bu yorumları yaptım.. Ha yine gidemeyecek hastaneye ama dış gebelik tehlikesi var ve evet yorum yapamam su saatten sonraYardim etmeye calismayin bence bu sekilde. Cunku bilemezsiniz. Anlattigi kadarla teshis koyup kafaniza gore yonlendiremezsiniz. Dr.lar bile ultrasonda bakmadan teshis koyup yonlendirmezken okudugunuz 2 satir yaziyla fazla bilmissiniz bence.
Dr.a gidip gidememesi beni baglamaz mesela. Benim ve normal dusunen diger insanlarin da bu konuya ilk yorumu hemen acile git olur. Ilk firsatta dr.a gitmesi gerektigi soylenir. Cunku olmasi gereken budur. Gitmeli.
Ama siz resmen bir dr gbi sunu yap bunu yap. Normal adet gorursen dusmustur bilmem ne falan.. olmaz hanimefendi. Bunlar yazilmamali.
Ben yazmam. Cunku bu sorumlulugu ve vebali almam ben. Ama masallah siz cok rahat aldiniz.
Maydanoza ne oldu ?Söylediğiniz de çok haklısınız ilk iş doktora gitmek olmalı ki ben öyle yaptım bir sürü doktor gezdim bu konuyu deli gibi araştırdım ..ama burada ben suan evden çıkamam diyen biri var ve git desenizde çıkamayacak evden çünkü ailesi var .. ben ilaç tavsiye etmedim ona su durumda kimyasal gebelikse sıkıntıolmadığını söyledim daha fazla korkutmaya gerek var mı sizce ? Ama kese görünmemişti dedi ..daha önce kese var dediği için bu yorumları yaptım.. Ha yine gidemeyecek hastaneye ama dış gebelik tehlikesi var ve evet yorum yapamam su saatten sonra
Bana gereksiz yere saldiriyorsunuz destek olmaktan baska bir amacim yok.. dis.gebelik teşhisi koymadım böyle bir ihtimalin var olabileceğini soyledim sadeceValla şimdide dış gebelik teşhisi koydu
Kimyasal gebelik için doktorumun önerdiği kür o. Süreci hızlandırması adına. Kese görünmemis bunu bastan belirtseydi yorum asla yapmazdım zatenMaydanoza ne oldu ?
Durumundan haberdar et burayıda geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer senin için..Lütfen tartışmayın yardımcı olanlara teşekkürler