Acile git canmKızlar düşük yapıyorum galiba ama çok cahilim napcam yarın acile gitsem mi pazartesi günü doktor a git cektim kürtaj için ama o doktor paragöz kimyasal gebelik se boşuna kürtaj yapar diye korkuyorum yardım eder isiniz
Uzaktan kanama derecesini muayene ettiniz yani 2 damla olursa zararsız 2 avuç olursa koş acilemi oluyor yani gebelikten bahsediliyor kız adetin gecikti sökülemiyorum ağrım var demiyor 5+4 diye belirtmiş nerdeyse 6 haftalık olmuş siz daha iyi bilirsiniz hekimhanım kk yeni bişey daha öğrenmiş olduk sayenizdeYa senin yaptığını yapmak lazım dmi zaten korku ve telaş içinde ki insana öleceksin doktora girmezsen filan demek lazım. Kız yarın gideceğim diyor zaten farkında misiniz azıcık destek ve motivasyon sağlamayi deneseniz. Felaket tellalligina gerek yok kanama çok çok olmadığı sürece acil bir durum yok.
Kimyasal gebelikte kese olusabilir ama döllenme sırasında kromozom farkı gibi hatalı bir döllenme olunca vücudumuz o kesenin tutunmasına izin vermiyor ve vücuttan atıyor dışarı yani vücudunu bir fabrika gibi düşün ürettiği mali kontrol ediyor ve hatalı ise onu kabul etmeyip atıyor dışarı biz buna kimyasal gebelik diyoruz . Ha kese tutunursa ve ici boşsa o zaman mol gebelik olur ve müdahale gerekir bunlarn için de en tehlikelisi dış gebeliktir acil müdahale gereken hayatı tehlikeye sebep olabilecek olan diğerlerinde korkulacak bir durum yokKımyasal gebelık yasadım zaten kımyasalda hoc kese gozukmuyor
Sızde bozulmusta olsa kese varmıs
Ben olsam gıderdım ama yıne sızın kararınız
Sımdı okudum anladıgım kadarıyla evlı degılsınKızlar düşük yapıyorum galiba ama çok cahilim napcam yarın acile gitsem mi pazartesi günü doktor a git cektim kürtaj için ama o doktor paragöz kimyasal gebelik se boşuna kürtaj yapar diye korkuyorum yardım eder isiniz
Dis gebelik olmadığı sürece sizin bahsettiğiniz tehlikeler söz konusu değil cahillikten bu telâşınız biraz araştırın derim.Uzaktan kanama derecesini muayene ettiniz yani 2 damla olursa zararsız 2 avuç olursa koş acilemi oluyor yani gebelikten bahsediliyor kız adetin gecikti sökülemiyorum ağrım var demiyor 5+4 diye belirtmiş nerdeyse 6 haftalık olmuş siz daha iyi bilirsiniz hekimhanım kk yeni bişey daha öğrenmiş olduk sayenizde
Benım bıldıgım kese gozukmedıgı ıcın dıs gebelıkle karıstırılıyor bıleKimyasal gebelikte kese olusabilir ama döllenme sırasında kromozom farkı gibi hatalı bir döllenme olunca vücudumuz o kesenin tutunmasına izin vermiyor ve vücuttan atıyor dışarı yani vücudunu bir fabrika gibi düşün ürettiği mali kontrol ediyor ve hatalı ise onu kabul etmeyip atıyor dışarı biz buna kimyasal gebelik diyoruz . Ha kese tutunursa ve ici boşsa o zaman mol gebelik olur ve müdahale gerekir bunlarn için de en tehlikelisi dış gebeliktir acil müdahale gereken hayatı tehlikeye sebep olabilecek olan diğerlerinde korkulacak bir durum yok
Kromozoma dna ya bağladınız şimdi ne alaka ya spermler cansız yumurta kalitesiz olunca da kimyasal oluyorKimyasal gebelikte kese olusabilir ama döllenme sırasında kromozom farkı gibi hatalı bir döllenme olunca vücudumuz o kesenin tutunmasına izin vermiyor ve vücuttan atıyor dışarı yani vücudunu bir fabrika gibi düşün ürettiği mali kontrol ediyor ve hatalı ise onu kabul etmeyip atıyor dışarı biz buna kimyasal gebelik diyoruz . Ha kese tutunursa ve ici boşsa o zaman mol gebelik olur ve müdahale gerekir bunlarn için de en tehlikelisi dış gebeliktir acil müdahale gereken hayatı tehlikeye sebep olabilecek olan diğerlerinde korkulacak bir durum yok
5 hafta 1 günlükken kese yoktu 5 +3 tede yoktu ilk doktor bozulmuş gebelik ikinci doktor ise kese yok ama hamilesin dedi geç dollenme dediKimyasal gebelikte kese olusabilir ama döllenme sırasında kromozom farkı gibi hatalı bir döllenme olunca vücudumuz o kesenin tutunmasına izin vermiyor ve vücuttan atıyor dışarı yani vücudunu bir fabrika gibi düşün ürettiği mali kontrol ediyor ve hatalı ise onu kabul etmeyip atıyor dışarı biz buna kimyasal gebelik diyoruz . Ha kese tutunursa ve ici boşsa o zaman mol gebelik olur ve müdahale gerekir bunlarn için de en tehlikelisi dış gebeliktir acil müdahale gereken hayatı tehlikeye sebep olabilecek olan diğerlerinde korkulacak bir durum yok
Herkes burada size yanlış diyor siz inatla ben doğrucu davutum diyorsunuz siz beni bırakın şuan düşğk yapan ben değilim maydanoz tarifinizi verin daha faydalı olur cahillikten bahsediyorsun yıl olmuş 2020 maydanoza kaldıysa işimiz yazık bu tıp öğrencilerine o kadar kafa patlatıyorlar..Dis gebelik olmadığı sürece sizin bahsettiğiniz tehlikeler söz konusu değil cahillikten bu telâşınız biraz araştırın derim.
Ya yapmayın şunu açıklıyorum ya kese oluşabilir de olamayabilir de oluşmazsa evet dış gebelikle karistirabilirler ama kese oluşmuş ve bebek yok ancak düşük gerçekleşiyorsa döllenen yumurtada sorun var demektir vücut tutunmasına izin vermez dışarı atar yeni bir bilgi öğrenmiş olun buna da kimyasal gebelik denirBenım bıldıgım kese gozukmedıgı ıcın dıs gebelıkle karıstırılıyor bıle
Bunun tarrısmasına gırmıycem ama ultrasond gozukmez kese
İnş kimyasal de gebelik belirtileri oluyormuş bende oldu sonra kesildiSımdı okudum anladıgım kadarıyla evlı degılsın
Ve evdekılerın haberı yok durumdan dımı
Inşh sorunsuz bır gece gecerve kımyasal gebelıktır kurtaja gerek kalmaz
Keseyı görmeden hamılesın demesı cok ılgınc5 hafta 1 günlükken kese yoktu 5 +3 tede yoktu ilk doktor bozulmuş gebelik ikinci doktor ise kese yok ama hamilesin dedi geç dollenme dedi
Yaani keseyi usg de görmediler mi?5 hafta 1 günlükken kese yoktu 5 +3 tede yoktu ilk doktor bozulmuş gebelik ikinci doktor ise kese yok ama hamilesin dedi geç dollenme dedi
Mesleginiz nedir? Egitim durumunuz?Ya kıza yardim etmeye çalışıyorum bir izin versen kimyasal gebelikte kese oluşabilir yanlış biliyorsun içinde bebek oluşmadığı sürece kese boş olduğu sürece kimyasal gebelik denir buna
haa kesin tani boyle mi konulur hayir beta hcg izlenimi gerekir 2 katı artmıyorsa kimyasal gebeliktir. Elimizde bu veriler yok evden çıkamayan bir insan var ve ader sancısı lekelenmesi var adete dönerse kesin kimyasal ama dönmezse yarın gider doktora zaten insanları telaş etmeyin kız şakır şakır kanamam var demiyor ki
Ay ac pku dr sor kese gozlemlenmez asla kımyasal gebelıktwYa yapmayın şunu açıklıyorum ya kese oluşabilir de olamayabilir de oluşmazsa evet dış gebelikle karistirabilirler ama kese oluşmuş ve bebek yok ancak düşük gerçekleşiyorsa döllenen yumurtada sorun var demektir vücut tutunmasına izin vermez dışarı atar yeni bir bilgi öğrenmiş olun buna da kimyasal gebelik denir
Hanımefendi KADIN GIDEMIYIRUM ŞUAN GITMEM MÜMKÜN DEGIL DIYOR farkında misiniz ? Üniversite mezunuyum doktor değilim ama bu konunun tezini yazarım ben durduk yere gitme dermiyim hiç doktora Allah aşkına neden üzerime vebal alayim ben söylediği şartlarda ona yardım etmeye çalışıyorumMesleginiz nedir? Egitim durumunuz?
Saka misiniz hanimefendi? Kadini bir dr edasiyla yonlendirmeye calisiyorsunuz. Hos su yaptiginizi dr. Yapmaz. Hastayi gormeden uzaktan atip tutmaz.
Surda okudugunuz 2 3 satir yaziya gore iyi konusuyosunuz boyle masallah... Bi sorun olursa vebali size olacak ama. Bunu da unutmayin.
Bu kadin kac gundur dusuk yaptigini bile bilmiyor. Bildigin cahil. Ki bunu kendi demis.
Bu insana verilecek en mantikli akil hemen hastaneye gitmesi. Maydonoz ic, yok beta soyle olur, yok kimyasalda kese olusabilir... Adeta bir jinekologsunuz su an.
Bak canim eğer usg de keseyi görmedilerse bu dış gebelikte olabilir daha önce ki mesajlarında kese var dediğin için kimyasal dedim. Kese görünmediyse eğer tehlikeli bir durum olabilir bir yolunu bulup hastaneye gitmelisin durum böyleyseİnş kimyasal de gebelik belirtileri oluyormuş bende oldu sonra kesildi
Ya google a yazınca çıkan metinlerden bahsediyorsun sen ben 4 doktor görüşünden bahsediyorum neyseAy ac pku dr sor kese gozlemlenmez asla kımyasal gebelıktw
Vajinal ultrasonda görmedilerYaani keseyi usg de görmediler mi?