Düşük

Uzaktan kanama derecesini muayene ettiniz yani 2 damla olursa zararsız 2 avuç olursa koş acilemi oluyor yani gebelikten bahsediliyor kız adetin gecikti sökülemiyorum ağrım var demiyor 5+4 diye belirtmiş nerdeyse 6 haftalık olmuş siz daha iyi bilirsiniz hekimhanım kk yeni bişey daha öğrenmiş olduk sayenizde

Kımyasal gebelık yasadım zaten kımyasalda hoc kese gozukmuyor
Sızde bozulmusta olsa kese varmıs
Ben olsam gıderdım ama yıne sızın kararınız
Kimyasal gebelikte kese olusabilir ama döllenme sırasında kromozom farkı gibi hatalı bir döllenme olunca vücudumuz o kesenin tutunmasına izin vermiyor ve vücuttan atıyor dışarı yani vücudunu bir fabrika gibi düşün ürettiği mali kontrol ediyor ve hatalı ise onu kabul etmeyip atıyor dışarı biz buna kimyasal gebelik diyoruz . Ha kese tutunursa ve ici boşsa o zaman mol gebelik olur ve müdahale gerekir bunlarn için de en tehlikelisi dış gebeliktir acil müdahale gereken hayatı tehlikeye sebep olabilecek olan diğerlerinde korkulacak bir durum yok

Sımdı okudum anladıgım kadarıyla evlı degılsın
Ve evdekılerın haberı yok durumdan dımı
Inşh sorunsuz bır gece gecerve kımyasal gebelıktır kurtaja gerek kalmaz

Dis gebelik olmadığı sürece sizin bahsettiğiniz tehlikeler söz konusu değil cahillikten bu telâşınız biraz araştırın derim.

Benım bıldıgım kese gozukmedıgı ıcın dıs gebelıkle karıstırılıyor bıle
Bunun tarrısmasına gırmıycem ama ultrasond gozukmez kese

Kromozoma dna ya bağladınız şimdi ne alaka ya spermler cansız yumurta kalitesiz olunca da kimyasal oluyor

5 hafta 1 günlükken kese yoktu 5 +3 tede yoktu ilk doktor bozulmuş gebelik ikinci doktor ise kese yok ama hamilesin dedi geç dollenme dedi

Dis gebelik olmadığı sürece sizin bahsettiğiniz tehlikeler söz konusu değil cahillikten bu telâşınız biraz araştırın derim.
Herkes burada size yanlış diyor siz inatla ben doğrucu davutum diyorsunuz siz beni bırakın şuan düşğk yapan ben değilim maydanoz tarifinizi verin daha faydalı olur cahillikten bahsediyorsun yıl olmuş 2020 maydanoza kaldıysa işimiz yazık bu tıp öğrencilerine o kadar kafa patlatıyorlar..

Benım bıldıgım kese gozukmedıgı ıcın dıs gebelıkle karıstırılıyor bıle
Bunun tarrısmasına gırmıycem ama ultrasond gozukmez kese
Ya yapmayın şunu açıklıyorum ya kese oluşabilir de olamayabilir de oluşmazsa evet dış gebelikle karistirabilirler ama kese oluşmuş ve bebek yok ancak düşük gerçekleşiyorsa döllenen yumurtada sorun var demektir vücut tutunmasına izin vermez dışarı atar yeni bir bilgi öğrenmiş olun buna da kimyasal gebelik denir

Sımdı okudum anladıgım kadarıyla evlı degılsın
Ve evdekılerın haberı yok durumdan dımı
Inşh sorunsuz bır gece gecerve kımyasal gebelıktır kurtaja gerek kalmaz
İnş kimyasal de gebelik belirtileri oluyormuş bende oldu sonra kesildi

5 hafta 1 günlükken kese yoktu 5 +3 tede yoktu ilk doktor bozulmuş gebelik ikinci doktor ise kese yok ama hamilesin dedi geç dollenme dedi
Keseyı görmeden hamılesın demesı cok ılgınc
Belkı kanama dedıgım cok degılse tutunma kanaması bıle olabılır

Mesleginiz nedir? Egitim durumunuz?
Saka misiniz hanimefendi? Kadini bir dr edasiyla yonlendirmeye calisiyorsunuz. Hos su yaptiginizi dr. Yapmaz. Hastayi gormeden uzaktan atip tutmaz.
Surda okudugunuz 2 3 satir yaziya gore iyi konusuyosunuz boyle masallah... Bi sorun olursa vebali size olacak ama. Bunu da unutmayin.
Bu kadin kac gundur dusuk yaptigini bile bilmiyor. Bildigin cahil. Ki bunu kendi demis.
Bu insana verilecek en mantikli akil hemen hastaneye gitmesi. Maydonoz ic, yok beta soyle olur, yok kimyasalda kese olusabilir... Adeta bir jinekologsunuz su an.

Ay ac pku dr sor kese gozlemlenmez asla kımyasal gebelıktw

Hanımefendi KADIN GIDEMIYIRUM ŞUAN GITMEM MÜMKÜN DEGIL DIYOR farkında misiniz ? Üniversite mezunuyum doktor değilim ama bu konunun tezini yazarım ben durduk yere gitme dermiyim hiç doktora Allah aşkına neden üzerime vebal alayim ben söylediği şartlarda ona yardım etmeye çalışıyorum

Kanama durdu normal mi

İnş kimyasal de gebelik belirtileri oluyormuş bende oldu sonra kesildi
Bak canim eğer usg de keseyi görmedilerse bu dış gebelikte olabilir daha önce ki mesajlarında kese var dediğin için kimyasal dedim. Kese görünmediyse eğer tehlikeli bir durum olabilir bir yolunu bulup hastaneye gitmelisin durum böyleyse

`