Düşük

Benim doktor bana hic dgru dzgn bilgi vrmedi ya sadece dusukden sonra ki kanamaya adet kanamasi diyelim dedi bu bide buay hamile kala bulisin korunmadigin surece defi
Bazıları öyle ya soracaksın tek tek. benim doktorumda birşey anlatmıyor sormasam bişey demiyor , sorunca anlatıyor :))

Oldu oldu hayırlısıyla gecsin günler inş :)
Haha
Oldu oldu hayırlısıyla gecsin günler inş :)
Teşekkürler canlar. Ya kızlar yemin ederim psikolojim bozulmuş ya insan böyle kötü bişey yasayinca hep öyle olcak gibi sanıyor. Afedersiniz sürekli iç camasirima bakıyorum leke var mı diye napcam ben böyle

Aman Allah birdaha yaşatmasın. O korku illaki oluyordur daha hamile kalmadan bile var bende ama gecmişi unutmak lazım bol bol dua edip iyi şeyler düşün doktor kontrolüne gitmişmiydin extra bi ilaç felan veriyor mu

Aman Allah birdaha yaşatmasın. O korku illaki oluyordur daha hamile kalmadan bile var bende ama gecmişi unutmak lazım bol bol dua edip iyi şeyler düşün doktor kontrolüne gitmişmiydin extra bi ilaç felan veriyor mu
Henüz gitmedim canım geçen ki gibi hemen gitmiyim diyorum az vakit gecsin dedim

Yani kese gözükür gittiğinde en azından yinede çok uzatma da belki tavsiyelerde bulunur yada extra bi ilaç verir
Haftaya gitcem sanırım canım burdan haberlesiriz gene zaten. İnşallah darısı en yakın zaman da size olur da gemileri sureclerimizi de beraber gecircez inanıyorum.

Haftaya gitcem sanırım canım burdan haberlesiriz gene zaten. İnşallah darısı en yakın zaman da size olur da gemileri sureclerimizi de beraber gecircez inanıyorum.
Dualarımız seninle inşAllah bizlerde sonraki aylarda katılırız sana :)

hic korkmana gerek yok dusen bebegin sagliksizmis dusmus,bu bebeginde sagliksiz olacak diye bisey yok onlemini al gerisi Allah a
kalmis
sen keseyi falan bekleme dr.a git belki progestsn falan verir boylece icin daha rahat eder.ben bu ay hamile olsaydim mumkunse ogrendigim gun gidecektim dr.a :))

bide aklima geldi kese gozukmesi icin bhcg 2000mi olmasi gerekiyordu? eger oyleyse senin buyuk ihtimal gozukur.ogrendiginde 1400kusurdu galiba gun asiri 2kat arttigini dusunursek ohooo :)))

Ay canım benim yaa en yakın zaman da sende hamiş olcaksinn beraber beklemez bebislerimiiziii :))

bide aklima geldi kese gozukmesi icin bhcg 2000mi olmasi gerekiyordu? eger oyleyse senin buyuk ihtimal gozukur.ogrendiginde 1400kusurdu galiba gun asiri 2kat arttigini dusunursek ohooo :)))
Evet onumuzdeki hafta görünür heralde ayy inşallah

Beklicez yazicaktim ah bu kelime tahmini :)
:)) insallah yaaa
zaten takinti yaptim :/ benim adetim bitti 2gundur o meshur akintim geliyor :))ama yumurtkama ici erken degilmiki? bu ne simdi boyle
amaaan suan karar verdim hic dusunmiycem bu ay :))

:)) insallah yaaa
zaten takinti yaptim :/ benim adetim bitti 2gundur o meshur akintim geliyor :))ama yumurtkama ici erken degilmiki? bu ne simdi boyle
amaaan suan karar verdim hic dusunmiycem bu ay :))
Hiç düşünme canım sadece çalışmaları yerine getir :)) 2 günde 1 :) hahaa şu konustuklarimiza bak yaaa çocuk aşkı bizi ne hallere getirdi :))

Hiç düşünme canım sadece çalışmaları yerine getir :)) 2 günde 1 :) hahaa şu konustuklarimiza bak yaaa çocuk aşkı bizi ne hallere getirdi :))
:))) gercekten yaaa
bu konular olunca kendimi savasa gidiyormus gibi hissediyorum :)))
bu arada pzt.gunu dr.a gidicem kismetse
belki yumurtluyorsun der :))ha haaa sali gunu yum.gunumde :))

:))) gercekten yaaa
bu konular olunca kendimi savasa gidiyormus gibi hissediyorum :)))
bu arada pzt.gunu dr.a gidicem kismetse
belki yumurtluyorsun der :))ha haaa sali gunu yum.gunumde :))
Haha canım benim insallah der bnde hftaya gitcem sanırım hayırlı haberler alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…