Evet canim eski :) 2 ay oldu benim ama demin yorum yapan arkadaşın olayı yeni olduğundan cevap yazınca guncellendi konu :)ayy konu acilali cok olmus :) ben yeni sanmistim
peki simdi nasilsin? seninle ayni zamanlarfa dusuk yapmisiz galibaEvet canim eski :) 2 ay oldu benim ama demin yorum yapan arkadaşın olayı yeni olduğundan cevap yazınca guncellendi konu :)
Çok kötü bir durum canım ama yine sen sanslisin çok şükür bir oğlun var sana teselli. Ama benim ilk gebeligim böyle olunca çok korktum. İşte doktor bana 2 ay dinlen dedi sonra 1.5 ay olmuştu daha geçmiş beklemene gerek yok artık 2. Ayı dedi ama benim zaten yumurtlama zamanım geçtiğinde bekliyim de bari öbür ay başlarız dedim şimdi geçti canım bu hafta yumurtlama haftam bakcaz artık inşallah olur :)peki simdi nasilsin? seninle ayni zamanlarfa dusuk yapmisiz galiba
17temmuz kanamam basladi 21temmuzda kurtaj oldum
bu ay kismetse calismalara basliycaz :) oglum parkta gordugu herkese benim kardesim hasta oldu gitti,ama yine gelicek diyor : cook uzuluyorum
:))bu hafta benimde yumurtlama haftam :)Çok kötü bir durum canım ama yine sen sanslisin çok şükür bir oğlun var sana teselli. Ama benim ilk gebeligim böyle olunca çok korktum. İşte doktor bana 2 ay dinlen dedi sonra 1.5 ay olmuştu daha geçmiş beklemene gerek yok artık 2. Ayı dedi ama benim zaten yumurtlama zamanım geçtiğinde bekliyim de bari öbür ay başlarız dedim şimdi geçti canım bu hafta yumurtlama haftam bakcaz artık inşallah olur :)
Haha hadi o zaman inşallah bol çalışmalı bir hafta olsun :):))bu hafta benimde yumurtlama haftam :)
insallah iyi haberler veririz birbirimize :)
naber? :)))Haha hadi o zaman inşallah bol çalışmalı bir hafta olsun :)
off cok gecmis oldun Rabbim bidaha yasatmasin insallahSelam kızlar benim de bu ay üçüncü düşüğüm oldu. Rabbim hepimize inşallah sağlıklıca bebişler nasip eder.
Haha alım den geleni yaptım cnm ama bakalım bu daha ilk ay olduğu için ilk aydan olmaz heralde diyorum nasip artık :)) senin nasıl geçti :)naber? :)))
haftan nasil gecti :))
umut var mi?
ayy varya cvp yazarken gulesim geliyor sanki savastan ciktik :))Haha alım den geleni yaptım cnm ama bakalım bu daha ilk ay olduğu için ilk aydan olmaz heralde diyorum nasip artık :)) senin nasıl geçti :)
Ay canım benim yaaa :))) valla harikayiz :)) napalım çocuklarımız için bu süreç :) ne lekelenmesiydi acaba ya bende merak ettim şimdi. Ben bu ay bi enfeksiyon da geçirdim idrar yollarından doktor etkilemez dedi ama bakalım :) bu ayın 14 ya da 15 i belli olcak artık hahaha senin günün ne zaman :) ay resmen günleri sayıyorum ya kaç gün kaldı diye geçmiyor aynen :)ayy varya cvp yazarken gulesim geliyor sanki savastan ciktik :))
ilk aydanda olur merak etme oglum olmadan 6 SENE korunduk sonra planli bir sekilde ilk ayda hamile kaldim
benim bu ay bi tuhaf gecti :)) yumurtlama gunu oncesi ve sonrasini degerlendirdik :)) ama 18.gun bir seferlik kahverengi lekem oldum ilk defa boyle bisey oldu :/ yumurtlama kanamasi desen gunu gecmisti yerlesmese desm daha gunu var :/ anlamadim valla normalde adetim 28gunu kesinlikle gecmez
dusunmekten arastirmaktan deli oldum
ayyy bu ayda gecmek bilmez simdi heee
Canim ilk gebeligimde kimyasal gebelik yasamistim...Haha alım den geleni yaptım cnm ama bakalım bu daha ilk ay olduğu için ilk aydan olmaz heralde diyorum nasip artık :)) senin nasıl geçti :)
Ay inşallah canım benimmCanim ilk gebeligimde kimyasal gebelik yasamistim...
Kendiliginden dusmustu baslarindayken...
Sonraki ay hemen hamile kalmistim ilk oglumda...
Darisi basina ins. ♡
İnşallah canım benim yaa inşallah bizde tadariz bu güzel duyguları :)Ilk aydan tutmaz olmaz demeyin 3 dusuk yaptim 1 oglum var gecen ay bebek planladik ve ilk aydan tuttu dr a gittim kese ufak dedi baska dr a gittim oda igne verdi kan sulandirici sonra devlete gittim oda bana kese ile beta uyumsuz persembe gel bakalim olmazsa kurtaj dedi ve persembe kese icinde yolc sac goruldu dunde kalp atisi duyuldu bu bebege ovulasyon testiyle hamile kaldim tavsiye ederim yumurtlama gunlerinizi daha rahat belirleyebilirsiniz kimyasal gebelikten sonra ogluma hamile kaldim 2.ayda insallah isteyen herkes bebegine kavusur
benimde 15ekim beklenen adet ama ben tabikide dayanamayim birkacgun once test yapacagimAy canım benim yaaa :))) valla harikayiz :)) napalım çocuklarımız için bu süreç :) ne lekelenmesiydi acaba ya bende merak ettim şimdi. Ben bu ay bi enfeksiyon da geçirdim idrar yollarından doktor etkilemez dedi ama bakalım :) bu ayın 14 ya da 15 i belli olcak artık hahaha senin günün ne zaman :) ay resmen günleri sayıyorum ya kaç gün kaldı diye geçmiyor aynen :)
Aaa aynı gunmus haha süper ya ay inşallah :) kaç gün önceden yapicaksin ki çıkar mı ki ben adet gününü bekliyim diyorum gecenkinde adetten 2 gun sonra yapmıştım çıkmıştı.benimde 15ekim beklenen adet ama ben tabikide dayanamayim birkacgun once test yapacagim)
zaten tutatsa bu seferde aman dusmesin bisey olmasin stresi var sirada :/
Rabbim hakkimizda hayirli olani versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?