oglumda 4gunnonce galan yapmistim cikmisti,12sinde falan yaparim herhaldeAaa aynı gunmus haha süper ya ay inşallah :) kaç gün önceden yapicaksin ki çıkar mı ki ben adet gününü bekliyim diyorum gecenkinde adetten 2 gun sonra yapmıştım çıkmıştı.
Ay bu mesajı görmek bana da moral oldu şimdi, ben de yeni kimyasal gebelik yaşadım, perşembe başladı düşük. Doktor dün baktı, temizlenmiş korunmaya gerek yok dedi. Darısı başımaCanim ilk gebeligimde kimyasal gebelik yasamistim...
Kendiliginden dusmustu baslarindayken...
Sonraki ay hemen hamile kalmistim ilk oglumda...
Darisi basina ins. ♡
Amin ins. canim...Ay bu mesajı görmek bana da moral oldu şimdi, ben de yeni kimyasal gebelik yaşadım, perşembe başladı düşük. Doktor dün baktı, temizlenmiş korunmaya gerek yok dedi. Darısı başıma
Tm canm haberleselim :) hayırlı haberler inşallahoglumda 4gunnonce galan yapmistim cikmisti,12sinde falan yaparim herhalde
yapacagim zaman haber veririm
:'(( zaten ben bu belirtileri hic anlamiyorum adet belirtisi ile ayni oluyor heryerde ayni seyler yaziyorYa ben de yumurtalık ağrısı var sağ yumurtaligim agriyordu hamileyken de başlarda yerleştiği zaman öyle oluyordu ya acaba diyorum olmuş olabilir mu yoksa havalar buz oldu üsuttum mu acaba. Ama bana da olmadı negatif gibi geliyor
Biz senle artık kaderdas olduk o yüzden daha bi yakınlık kuruyorum sana:'(( zaten ben bu belirtileri hic anlamiyorum adet belirtisi ile ayni oluyor heryerde ayni seyler yaziyor
az once bi konuda birisinin 5gun once kan testinte ciktigini okudum acaba yaptirsammi
normalde ikinci cocuk yoktu aklimda beklenmedik bir gebelik ve dusuk yasayinca resmen takinti oldu
Amin inşallah canım bende üç kere yaşadım yiprandim ama tedaviye devam olasiya kadar inşallah Rabbim hepimize nasip eder bebisleri sagliklicaoff cok gecmis oldun Rabbim bidaha yasatmasin insallah
ben bir kere yasadim fiziksel ve psikolojik olarak cok zor zamanlardi.Allah yardimcin olsun bu sefer saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Sebep ne canım belli mi ne kadarlık düşük yapiyorsun ?Amin inşallah canım bende üç kere yaşadım yiprandim ama tedaviye devam olasiya kadar inşallah Rabbim hepimize nasip eder bebisleri sagliklica
Üç düşügun nedeni bulundu mu canım merak ettim. Benimkini bulamadilar daIlk aydan tutmaz olmaz demeyin 3 dusuk yaptim 1 oglum var gecen ay bebek planladik ve ilk aydan tuttu dr a gittim kese ufak dedi baska dr a gittim oda igne verdi kan sulandirici sonra devlete gittim oda bana kese ile beta uyumsuz persembe gel bakalim olmazsa kurtaj dedi ve persembe kese icinde yolc sac goruldu dunde kalp atisi duyuldu bu bebege ovulasyon testiyle hamile kaldim tavsiye ederim yumurtlama gunlerinizi daha rahat belirleyebilirsiniz kimyasal gebelikten sonra ogluma hamile kaldim 2.ayda insallah isteyen herkes bebegine kavusur
dogru soyluyorsun en iyisi gunumu beklemekBiz senle artık kaderdas olduk o yüzden daha bi yakınlık kuruyorum sanabeni dinlersen canım hiç yapma insandan insana değişir bunlar sonuçta adet gününü bekle derim. Belki olumlu ama erkenden cikmicak negatif sancaz. İyisi mi adetim iz inşallah gecikir de o zaman yaparız yoksa çalışmalara devam.
Walla canım iki düşükten sonra testler yapildi kanda pıhtılaşma var denildi üçüncü hamileligimde ignelerimi kullandim ama yine düştü. Benim hiç kese görünmüyor canım bhcg 300 e kadar cikiyor sonra kanama olmadan değer düşmeye basliyor. Kalitesiz yumurta olabilir dedi doktor devam edin dediSebep ne canım belli mi ne kadarlık düşük yapiyorsun ?
senin durumun dahada zor Allah yardimcin olsunAmin inşallah canım bende üç kere yaşadım yiprandim ama tedaviye devam olasiya kadar inşallah Rabbim hepimize nasip eder bebisleri sagliklica
Benim kesem gorunmedigi için vücudum kendiliğinden adetle atiyor canım kurtaj olmauyorum ama tabi agri oluyor. Ama bebegin düştüğünu dusununce o ağrı bile hafif kalıyor. Bi de bu son dusugum olmaya baslayinca doktoruma gittik ne diycek diye. Adam bize resmen Allahtan umut kesilmez at igneyi hapi kenara tüp bebek falan da tutmaz düşer. Artik kendi kendinize deneyin belki bir umut tutar dedisenin durumun dahada zor Allah yardimcin olsun
ben bir dusuk yaptim ama o besgun oldugum muayeneler agri sanci ile evde dusuk yapmam ve kalan parcalar icin kurtaj olmam coook ama cok yordu beni
Hay Allah ya densiz doktor sen takılma o a canım allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin :)Benim kesem gorunmedigi için vücudum kendiliğinden adetle atiyor canım kurtaj olmauyorum ama tabi agri oluyor. Ama bebegin düştüğünu dusununce o ağrı bile hafif kalıyor. Bi de bu son dusugum olmaya baslayinca doktoruma gittik ne diycek diye. Adam bize resmen Allahtan umut kesilmez at igneyi hapi kenara tüp bebek falan da tutmaz düşer. Artik kendi kendinize deneyin belki bir umut tutar dedibaşladım aglamaya düşüge mi ağlıyim adamin bu laflarina mi bilemedim. Yeni yeni toparlaniyoz bu hafta dusugum oldu da.
tovbe ya Rabbim yaaaBenim kesem gorunmedigi için vücudum kendiliğinden adetle atiyor canım kurtaj olmauyorum ama tabi agri oluyor. Ama bebegin düştüğünu dusununce o ağrı bile hafif kalıyor. Bi de bu son dusugum olmaya baslayinca doktoruma gittik ne diycek diye. Adam bize resmen Allahtan umut kesilmez at igneyi hapi kenara tüp bebek falan da tutmaz düşer. Artik kendi kendinize deneyin belki bir umut tutar dedibaşladım aglamaya düşüge mi ağlıyim adamin bu laflarina mi bilemedim. Yeni yeni toparlaniyoz bu hafta dusugum oldu da.
Ay evet 1 gün daha bitti şu an şafak 7 :)) 15 inde olursam da 8 haha daha yoo :) senin de aynı degil mi ? Çok güzel tesadüf oldu yaa@esmaa_91 birgun daha bitti şafak kaç :))))
ayniyiz :)) evet cok guzel oldu destek oluyoruz birbirimizeAy evet 1 gün daha bitti şu an şafak 7 :)) 15 inde olursam da 8 haha daha yoo :) senin de aynı degil mi ? Çok güzel tesadüf oldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?