- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 35
Amin canım inşallahHay Allah ya densiz doktor sen takılma o a canım allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin :)
Aynen öyle canım tıp a gittim tıptaki doktor da yumurta kalitesiz olabilir dedi ondan düşüyor olabilir dedi tüp bebeğe yönlendirdi. Tüp bebekteki doktor da bir daha aşılama yapalım dedi öbür aya aşılamam var ama ben korkuyorum ya tedavi uygulamadan aşılama yapcaklar yinetovbe ya Rabbim yaaa
sen bakma o dra baska dra git.hamile kalabildigine gore sagliklada dogurabilirsin bence
onemli olan dr.unu ve uygun tedaviyi bulmak bence
hakkinizda hayirlisi olsun insallahAynen öyle canım tıp a gittim tıptaki doktor da yumurta kalitesiz olabilir dedi ondan düşüyor olabilir dedi tüp bebeğe yönlendirdi. Tüp bebekteki doktor da bir daha aşılama yapalım dedi öbür aya aşılamam var ama ben korkuyorum ya tedavi uygulamadan aşılama yapcaklar yine
Dua topiğine katıldım bi ara canım çıktım çünkü işim yüzünden her zaman giremiyorum yoğun oluyorum. bu ay bitkisel kürler deniyoruz bakalım incirdi, baldı, keçi boynuzuydu, inşallah olur. eşim bugün haftasonu tatile gidelim dedi :) belki tatil iyi gelirhakkinizda hayirlisi olsun insallah
bu konuda cok bilgim yok ne desem yanlis olur.
dr.daha iyi bilir mesela yumurtlama ilaci kullananlar var ama onlardada kist olusuyor kiminde bu yuzden dr.un ne derse onu yap ama belki bitkisel olarak biseyler yapabilirsin belki etkili olur
offf varya inanki butun kalbimle her kadinin anne olmasini istiyorum
*bide aklima gelmisken bisey daha soyliyim bizim dua topigimiz var oraya katilmak istermisin
Arastirilmadi canim ama simdiki hamileligimde kan sulandirici igne kullaniyorumÜç düşügun nedeni bulundu mu canım merak ettim. Benimkini bulamadilar da
Kızlar hamilelik mutluluğum sadece 2 hafta sürdü malesef şu an düşük yapıyorum. O kadar Üzgünüm ki anlatamam. Evet yaşım daha küçük ama anne olmak için çok can atıyorum. Ve bu düşük beni çok etkiledi. Tekrardan bebek sahibi olmak istiyorumm düşükten sonra beklediniz mi hiç yani kürtaj dan sonra bekleme süresi veriyorlar ama dusukte de beklemek gerekiyor mu ? Su an kanamam devam ediyor çarşamba günü gidecegim kontrole
:))) aynen
Teşekkür ederim canım. Zaten bu konu 2 3 aylık konu. 2 adet tarihi bekledim dinlendim. Bu ay artık başlattı tekrar çalışmalarımı. İnşallah tutar. Senn düşükten kaç ay sonra hamile kaldın ?Merhaba.. Geçmiş olsun öncelikle.. Ben de evlendim... İkinci ay gebe kaldım ama bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj olmuştum... 2 ay korunma süreci vermişti doktorum... O süreç muhakkak ki çok zor geçiyor... O süreçte de tüm testlerimi yaptırdım kafamı öyle dağıttımmm... Şükür hiçbirinden bişi çıkmadı.. Benim de ilk olduğu için çok sarsılmıştım... Çok zor bir durum... 2 ay korunma sürecinden sonra şükür gebe kaldım.. Oğlum şimdi 11 aylık... Rabbim inşallah en sağlıklı hayırlı zamanda nasip etsin... Siz yine de 1-2 ay dinlendirin vücudunuzu...
sende belirti,degisiklik falan var mi
Teşekkür ederim canım. Zaten bu konu 2 3 aylık konu. 2 adet tarihi bekledim dinlendim. Bu ay artık başlattı tekrar çalışmalarımı. İnşallah tutar. Senn düşükten kaç ay sonra hamile kaldın ?
Ay benimde inan ki hiç umudum yok hiç beklentim yok ama gene de eğlenceli oluyor böyle beklemek :) ayrıca o hiç belli olmaz hamile.kaldigim zaman inan ki tüm adet belirtilerim vardı sadece kan yoktu :):))) aynen
ama benim umudum yok artik goguslerim tas gibi oldu her adet oncesi gibi
bu yuzden stresimde bitti :))
Ay amin canım ya çok büyük sarsıntı. Allah bi daha yasatmasin inşallah hiç kimseye böyle adet olmiyim diye beklemesi o kadar kötü kiDüşmedi kendisi canım kürtaj olmuştum ben.. İşte 2 ay korunma sürecinden sonra gebe kaldım... O 2 aylık süreçte neler yapmadım ki... Kaç bölüme gidip testlerimi yaptırdım panikle... Çok zor.. Rabbim hiçbir kadını bu duygudan mahrum etmesin..
Yumurtalık lari arada ağrıyor ama geçiyor goguslerim büyüdü tabi :) onun dışında bişey yok sanırımsende belirti,degisiklik falan var mi
insallah hamilesindir.aslinda ogluma hamile kaldigimda butun adet belirtileri vardi dedigin gibi,bende nasilsa hamile degilim deyip bitduru market alisverisi yapmistim okadar coktu ki yolda bir kiz beni gorup yardim etmisti :)) sonra bir kac gun sonra yest yaptim(adetten 4-5gun once) ikinci cizgi silik cikmisti :))Yumurtalık lari arada ağrıyor ama geçiyor goguslerim büyüdü tabi :) onun dışında bişey yok sanırım
Hahaha ay Seninki ler hep komik olmuş ya :) gene bi markete git sen testten önceinsallah hamilesindir.aslinda ogluma hamile kaldigimda butun adet belirtileri vardi dedigin gibi,bende nasilsa hamile degilim deyip bitduru market alisverisi yapmistim okadar coktu ki yolda bir kiz beni gorup yardim etmisti :)) sonra bir kac gun sonra yest yaptim(adetten 4-5gun once) ikinci cizgi silik cikmisti :))
bu dusugumdede kasiklarin agriyordu,adet gunumden 1gun sonra ameliyatim vardi
biz bu sefer ailece markete gitmistik :)) ve ben biran once adet olayim diye birsuru market poseti tasimistim:))
ertesi gun adet olmayinca test yaptim ve ikinci cizgiyi gormustum :))
:)) insallah ikimizinde olmustur yaaaHahaha ay Seninki ler hep komik olmuş ya :) gene bi markete git sen testten önceyaa ne bilim hiç içime doğmuyor olmadı gibi geliyor ama bakalım nasip inşallah ikimizinde olmuştur aynı gün öğrencez :)))
Haha en fazla 1 hafta sonra belli olcak bakalım olmuş mu olmamış mi :):)) insallah ikimizinde olmustur yaaa
amaaan gecsin su gunler yaaa off
:))) yok ben regl olucam sanirim ama hiiic olmak istemiyorum :/fatihpepe bak 2 gun daha bitti durumlar nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?