Düşük..

Allahımmmm ne olur böyleleri bir gün anne olmasın...insan olarak doğmuşlar ama insan dahi olamamışlar...sen de suçlusun kusura bakma,bu cani ruhlu insana halen arkandayım demişsin

Ne sen ne arkadaşın insan değilsiniz !

Ben naptım

Hayal bile edemedim...
Simdi beni burda taşlarlar ama ben bebegin öldüğüne üzülmedim. Doğsa daha beter.
Ben arkadasina sasirdim. Sevgilisinin yedigi naneyi nasil da kendine sorumluluk edinip canla başla cabalamis. Hayret. İnsan bunu nasil hazmeder

Bilmiyorum ben doğru olduğunu düşündüğüm şekilde arkadaşımı uyarmıştım karışma diye.

ee hastanede felan dustuyse o kadar ilac felan.icmisye mutlaka bilirler bide evlilik felan yok yasta kucuk arastirmamislarmianneye felan.haber verilmemismi

O detayları hic bilmiyorum

Allahımmmm ne olur böyleleri bir gün anne olmasın...insan olarak doğmuşlar ama insan dahi olamamışlar...sen de suçlusun kusura bakma,bu cani ruhlu insana halen arkandayım demişsin

O zaman bu kadar ileri gitmemişti.
Arkandayım demedim bu arada yanindayim anlamında kullandım onu arkasında olsam her turlu aklı verirdim.
Kkda konu ac bebek nasil düşer dediğinde beni karistirma demezdim

Bunlar gerçek mi? :KK57: Ne yapıyorsunuz Allah aşkına.

Bir filmde izlesem böyle saçmalık mı olur derim. Yok bebeği kavanoza koyup gömmeler, yok erkekmiş
içim tuhaf oldular.. (kız olsa içi bir tuhaf olmayacakmış o da enteresan.)

Farklı şehirlerdeyiz.
Farklı şehirlerde olman hiçbir şey değiştirmiyor.
Her şekilde ihbar edebilirsin!
Polisi ara durumu anlat, yerleşim yeri mahkemene git savcıya durumu anlat.
Kanım dondu resmen.

Kızın annesine neden haber vermemişler?

Bunlar gerçek mi? :KK57: Ne yapıyorsunuz Allah aşkına.

Bir filmde izlesem böyle saçmalık mı olur derim. Yok bebeği kavanoza koyup gömmeler, yok erkekmiş
içim tuhaf oldular.. (kız olsa içi bir tuhaf olmayacakmış o da enteresan.)

Ben olayın anlatılan tarafıyım.
Parantez içindekini bende düşünmüştüm

Farklı şehirlerde olman hiçbir şey değiştirmiyor.
Her şekilde ihbar edebilirsin!
Polisi ara durumu anlat, yerleşim yeri mahkemene git savcıya durumu anlat.
Kanım dondu resmen.

Kızın annesine neden haber vermemişler?

Kızın annesine neden haber verilmediğini bilmiyorum valla haber verildi mi onu da bilmiyorum

İhbar etmeliydin asla ve asla telefonda dahi görüşmek istemiyorum seninle deseydin doğru diyosun sen hiç bişe yapmamissin.

Ben olayın anlatılan tarafıyım.
Parantez içindekini bende düşünmüştüm

Ben anlamadım şimdi çocuk hastane de mi düştü? Kim nerde koydu çocuğu kavanoza.(-üff bunu da yazarken çok kötü oluyorum- ) Zaten kız 18'den küçük bu durumda direkt aileye haber vermeleri gerekir.

İki aylıkken bebeğin ilk kalbi atıyor;üç ayında tüm organları oluşuyor;dördüncü aydada ruh geliyor;canlanıyor.

Bencede katil.

TCK da suçu ihbar etmemek de bir suç olarak düzenlenmiştir. 278' e göre.
(1) İşlenmekte olan bir suçu yetkili makamlara bildirmeyen kişi, bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) İşlenmiş olmakla birlikte, sebebiyet verdiği neticelerin sınırlandırılması hâlen mümkün bulunan bir suçu yetkili makamlara bildirmeyen kişi, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.
(3) Mağdurun onbeş yaşını bitirmemiş bir çocuk, bedensel veya ruhsal bakımdan özürlü olan ya da hamileliği nedeniyle kendisini savunamayacak durumda bulunan kimse olması hâlinde, yukarıdaki fıkralara göre verilecek ceza, yarı oranında artırılır”.

EGM' ye ihbar yapıyorum şu an.

Bu konu gerçekse nasıl insanlarla aynı oksijeni yakıyoruz yok uydurmaysa nasıl bir hayal gücüdür. Her türlü konuda geçen herkesin psikolojik destek alması gerekiyor yahu :KK57:

TCK da suçu ihbar etmemek de bir suç olarak düzenlenmiştir. 278' e göre.
(1) İşlenmekte olan bir suçu yetkili makamlara bildirmeyen kişi, bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) İşlenmiş olmakla birlikte, sebebiyet verdiği neticelerin sınırlandırılması hâlen mümkün bulunan bir suçu yetkili makamlara bildirmeyen kişi, yukarıdaki fıkra hükmüne göre cezalandırılır.
(3) Mağdurun onbeş yaşını bitirmemiş bir çocuk, bedensel veya ruhsal bakımdan özürlü olan ya da hamileliği nedeniyle kendisini savunamayacak durumda bulunan kimse olması hâlinde, yukarıdaki fıkralara göre verilecek ceza, yarı oranında artırılır”.

EGM' ye ihbar yapıyorum şu an.
Site yönetiminin elinden geleni yapacağına inanıyorum. Onlar gerçek mi değil mi tespit ederler

Arkadaşın korkunç birisi. :olamaz:
Erkek arkadaşı daha da vicdansız, sorumsuz birisi.
Bulmuşlar küçücük kızı, parmaklarında oynatıyorlar yazık.
Sadece vicdanen değil, kanunen de suç işlemiş ikisi de. Eğer kızın bir yakını duyarsa bunu o senin korkunç arkadaşın da ceza alır. Suça yardım ve yataklık etmiş ve de evet bebeğin ölümüne sebep olmuş.
Böyle birinin her durumda yanında falan olunmaz, bu seni de suçlu yapar uzak dur.
O ikisi vicdan yoksunu suç makinesi de tencere kapak gibiler, iyi bulmuşlar birbirlerini. Hiç ayrıl falan da deme. Olan küçük kıza olmuş yazık. :(

Back
X