Düşük

ilknurtanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
4
2
1
36
Merhaba ben 1.5 yıllık evlıyım 3 ay önce hamıle kaldım ama malesef bebegımı 7 haftalıkken kaybettim kanamam oluyodu ve kurtaja alındım simdi 3 ay sonra tekrar hamıle kaldım ve suan tam 8 haftalık hamıleyım ama malesef dun kanamam oldu doktora gıttık ve benegın kalp atsları durmustu boyle bısey basına gelıp tekrar hamıle kalan varmı ? Çok üzgünüm ne yapıcagımı bılmiyorum ;(

Canim muhtemelen testler yapılacak sorunun ne olduğuna dair, ben de ilk dusuk yaptım ikincisinde doktorum direk kan sulandırıcı iğne verdi test yapmadan ama ki faydalı oldu bebeğim kalbi cok hızlı bir şekilde atıyor ve gelişimi de gayet iyi. Kan pıhtılaşması yada başka sorun olabilir kendini üzme şakın. Gerekli testler yapılsın bu defa önlemini alarak hamile kalırsın. Bende de pıhtılaşma varmış o yüzden bebeği vücut atmış gelişemediği icin.

Evet doktor dusukten sonra test istedi ama bu defa kurtaja gırmek istemedim doktorum da kendının duamesını bekleyenılırz dedı 4 gun. Bıraz sancılı olucagını soyledı rısk mi alıyorum bılmıyorum ama içimden kopup gıtmesını istemıyorum . Cok tşk ederım cevabın için

Geçmiş olsun arkadaşım 7 hafta ve sonrası için genelde kürtaj yapıyorlar. 8 hafta biraz büyümüş ağrılı olabilir. Bazen parça kalsa bile kürtaj yapıyorlar. Dr güveniyorsan Dinle derim

Gecmis olsun cnm. Ayni zamanda isimdaşız. Benimde 2 dusugum ve 1 kimyasal gebeligim var. Dusuklerim icin genetikte aratirma yaptirdim ama hic bi sorunum yok. Zaten benim dusuklerimin dusme sebebi ilki iliskiden ikinciside merdivenden dustum kesem erimisti gebelik sonlandirildi insAllah hakkimizda hayirlisi olsun. Bizlerinde yuzunu guldursun Rabbim tez zamanda saglikli hayirli gebelikler nasip etsin bizlere

Tşk ederımm kızlar sizede çok geçmis olsun herseyın hayrlısını istemekten baska yapıcak bısey yok rabbım hepımzın hakkında hayrlı olanı versın yarın baska bı doktora dah gıdcem kanamam durdu çunki içinde durdukca zehırler senı dıyolar kendı doktorum dusuk ilacıda vermedi. Bıde farklı doktor denıcem

Canim çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin benim de iki bebeğim kalp durmasi sonucu düştü kan pihtilasmasinda olan bir durum ilki sekiz haftalikti kürtaj yapildi kanamayi bekleme bence çünkü parca kalip sonradan kürtaj yapilinca daha kotu oluyor

Yarın gıdicem insalalh doktora kurtaj benı korkutuyo aslında sankı kırtaj olursam bıdaha bebgim olmıcakmıs gıbı geliyo

Olur canim kürtaj engel değil ki gebeliğe korkma özel hastanede anestezi ile yaptirdim kolay ama tabi psikolojisi zorrr bir daha yasatmasin mevlam

Canim bnde yasadim ayni seyleri. Iki defa kurtaj oldum 1 kerede kimyasal dusuk. Simdi kimyasal dsuk yasiorum ve cok korkuyorum. Balcali da yani arastilcak gerwkli testler yapilcak korkudan mahvoldum. Napicm bilemiorjm

Canim bnde yasadim ayni seyleri. Iki defa kurtaj oldum 1 kerede kimyasal dusuk. Simdi kimyasal dsuk yasiorum ve cok korkuyorum. Balcali da yani arastilcak gerwkli testler yapilcak korkudan mahvoldum. Napicm bilemiorjm
Gecmis olsun Cnm korkulucak birsey yok arastirilsin en iyisi icin rahat eder.zaten senden sadece kan aliyorlar genetik test icin. Hem bi sorun varsa tedavi edilir.

Merhaba canım ilişkiden derken biraz açarmısın??

Biraz zorlama olmustu cnm ve gunde 3-4 kere 15 dk iliski yasanirsa sonu bu olur.
Nette de birsürü yazı var ya insanları yanlış yönlerdiriyorlar ilişki mutluluk hormonu salgılarmış bebek iyi yönde etkilenirmiş falan filan diye.Allah ım saglıklı sıhhatlı hamilelikler evlatlar nasip etsin hepimize İnşallah

Aminn cnm. Bebek mutlu olsaydi her iliskiden sonra lekelenmem olmazdi. ilk 3 ay cok onemli bebegi fazla rahatsiz etmemek lazim.

Aminn cnm. Bebek mutlu olsaydi her iliskiden sonra lekelenmem olmazdi. ilk 3 ay cok onemli bebegi fazla rahatsiz etmemek lazim.
Aynen canım çünkü rahim yoruluyo sarsılıyor falan 3 ay 4 ay ara vermek en iyisi çok hassas kese ve bebek

esimle gitmemis gerek dimi genetige. Onunda kanini aliyorlar mi acaba? Tam kananam da baslamadi baslasa bitse de yaptirsam testleri. Testleri yaptirmak icin bunu beklemem lazim mi

Yarın gıdicem insalalh doktora kurtaj benı korkutuyo aslında sankı kırtaj olursam bıdaha bebgim olmıcakmıs gıbı geliyo
canım ne yaptın merak ettim bende 2 ay önce kürtaj oldum korkudan titriyordum yani seni çok iyi anlıyorum ama anestezili olduğu için hiç acı çekmiyorsun sonrası daha çok acı veriyor psikolojim alt üst oldu bende kürtaj sonrası hamile kalamamaktan çok korkuyorum doktor 3 ay korunmamı söyledi bu ay son umarım yanılırız

esimle gitmemis gerek dimi genetige. Onunda kanini aliyorlar mi acaba? Tam kananam da baslamadi baslasa bitse de yaptirsam testleri. Testleri yaptirmak icin bunu beklemem lazim mi
Canim kan pihtilasmasi için gideceksen sadece senden aliniyor genetik kromozom tahlili yapilacaksa esinle gideceksin ikinizin kani aliniyor AC tok kanama olup olmamasi önemli değil zaten en erken bir ayda cikiyor

Canim kan pihtilasmasi için gideceksen sadece senden aliniyor genetik kromozom tahlili yapilacaksa esinle gideceksin ikinizin kani aliniyor AC tok kanama olup olmamasi önemli değil zaten en erken bir ayda cikiyor
Pihtilasma testi kac güne çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…