- 13 Ekim 2016
- 4
- 2
- 1
- 36
- Konu Sahibi ilknurtanem
-
Geçmiş olsun arkadaşım 7 hafta ve sonrası için genelde kürtaj yapıyorlar. 8 hafta biraz büyümüş ağrılı olabilir. Bazen parça kalsa bile kürtaj yapıyorlar. Dr güveniyorsan Dinle derimEvet doktor dusukten sonra test istedi ama bu defa kurtaja gırmek istemedim doktorum da kendının duamesını bekleyenılırz dedı 4 gun. Bıraz sancılı olucagını soyledı rısk mi alıyorum bılmıyorum ama içimden kopup gıtmesını istemıyorum. Cok tşk ederım cevabın için
Yarın gıdicem insalalh doktora kurtaj benı korkutuyo aslında sankı kırtaj olursam bıdaha bebgim olmıcakmıs gıbı geliyoCanim çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin benim de iki bebeğim kalp durmasi sonucu düştü kan pihtilasmasinda olan bir durum ilki sekiz haftalikti kürtaj yapildi kanamayi bekleme bence çünkü parca kalip sonradan kürtaj yapilinca daha kotu oluyor
Canim bnde yasadim ayni seyleri. Iki defa kurtaj oldum 1 kerede kimyasal dusuk. Simdi kimyasal dsuk yasiorum ve cok korkuyorum. Balcali da yani arastilcak gerwkli testler yapilcak korkudan mahvoldum. Napicm bilemiorjmMerhaba ben 1.5 yıllık evlıyım 3 ay önce hamıle kaldım ama malesef bebegımı 7 haftalıkken kaybettim kanamam oluyodu ve kurtaja alındım simdi 3 ay sonra tekrar hamıle kaldım ve suan tam 8 haftalık hamıleyım ama malesef dun kanamam oldu doktora gıttık ve benegın kalp atsları durmustuboyle bısey basına gelıp tekrar hamıle kalan varmı ? Çok üzgünüm ne yapıcagımı bılmiyorum ;(
Gecmis olsun cnm. Ayni zamanda isimdaşız. Benimde 2 dusugum ve 1 kimyasal gebeligim var. Dusuklerim icin genetikte aratirma yaptirdim ama hic bi sorunum yok. Zaten benim dusuklerimin dusme sebebi ilki iliskiden ikinciside merdivenden dustum kesem erimisti gebelik sonlandirildi insAllah hakkimizda hayirlisi olsun. Bizlerinde yuzunu guldursun Rabbim tez zamanda saglikli hayirli gebelikler nasip etsin bizlere
Gecmis olsunCanim bnde yasadim ayni seyleri. Iki defa kurtaj oldum 1 kerede kimyasal dusuk. Simdi kimyasal dsuk yasiorum ve cok korkuyorum. Balcali da yani arastilcak gerwkli testler yapilcak korkudan mahvoldum. Napicm bilemiorjm
Merhaba canım ilişkiden derken biraz açarmısın??Gecmis olsun cnm. Ayni zamanda isimdaşız. Benimde 2 dusugum ve 1 kimyasal gebeligim var. Dusuklerim icin genetikte aratirma yaptirdim ama hic bi sorunum yok. Zaten benim dusuklerimin dusme sebebi ilki iliskiden ikinciside merdivenden dustum kesem erimisti gebelik sonlandirildi insAllah hakkimizda hayirlisi olsun. Bizlerinde yuzunu guldursun Rabbim tez zamanda saglikli hayirli gebelikler nasip etsin bizlere
Biraz zorlama olmustu cnm ve gunde 3-4 kere 15 dk iliski yasanirsa sonu bu olur.Merhaba canım ilişkiden derken biraz açarmısın??
Nette de birsürü yazı var ya insanları yanlış yönlerdiriyorlar ilişki mutluluk hormonu salgılarmış bebek iyi yönde etkilenirmiş falan filan diye.Allah ım saglıklı sıhhatlı hamilelikler evlatlar nasip etsin hepimize İnşallahBiraz zorlama olmustu cnm ve gunde 3-4 kere 15 dk iliski yasanirsa sonu bu olur.
Aminn cnm. Bebek mutlu olsaydi her iliskiden sonra lekelenmem olmazdi. ilk 3 ay cok onemli bebegi fazla rahatsiz etmemek lazim.Nette de birsürü yazı var ya insanları yanlış yönlerdiriyorlar ilişki mutluluk hormonu salgılarmış bebek iyi yönde etkilenirmiş falan filan diye.Allah ım saglıklı sıhhatlı hamilelikler evlatlar nasip etsin hepimize İnşallah
Aynen canım çünkü rahim yoruluyo sarsılıyor falan 3 ay 4 ay ara vermek en iyisi çok hassas kese ve bebekAminn cnm. Bebek mutlu olsaydi her iliskiden sonra lekelenmem olmazdi. ilk 3 ay cok onemli bebegi fazla rahatsiz etmemek lazim.
canım ne yaptın merak ettim bende 2 ay önce kürtaj oldum korkudan titriyordum yani seni çok iyi anlıyorum ama anestezili olduğu için hiç acı çekmiyorsun sonrası daha çok acı veriyor psikolojim alt üst oldu bende kürtaj sonrası hamile kalamamaktan çok korkuyorum doktor 3 ay korunmamı söyledi bu ay son umarım yanılırızYarın gıdicem insalalh doktora kurtaj benı korkutuyo aslında sankı kırtaj olursam bıdaha bebgim olmıcakmıs gıbı geliyo
Canim kan pihtilasmasi için gideceksen sadece senden aliniyor genetik kromozom tahlili yapilacaksa esinle gideceksin ikinizin kani aliniyor AC tok kanama olup olmamasi önemli değil zaten en erken bir ayda cikiyoresimle gitmemis gerek dimi genetige. Onunda kanini aliyorlar mi acaba? Tam kananam da baslamadi baslasa bitse de yaptirsam testleri. Testleri yaptirmak icin bunu beklemem lazim mi
Pihtilasma testi kac güne çıkıyoCanim kan pihtilasmasi için gideceksen sadece senden aliniyor genetik kromozom tahlili yapilacaksa esinle gideceksin ikinizin kani aliniyor AC tok kanama olup olmamasi önemli değil zaten en erken bir ayda cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?