Düşük

Canim niye kalamayasin senin hamile kalma gibi bi sorunun yokki kalbinin durmasi gibi bir sorunun var o da Rabbimden tabi ama sen yinede arastirmani yap kendine hep sunu soyle ben hamile kalabiliyorum onemli olan ilerlemesi hamileligimin de . bende 3 dusuk yaptim suan 4. Hamileyim ve dusuk tehlikem var millete surekli cocugum olmuyor diyordum ya bizim oluyorda devami gelmiyor artik surekli bunlari soyluyorum

Canim kan pihtilasmasi için gideceksen sadece senden aliniyor genetik kromozom tahlili yapilacaksa esinle gideceksin ikinizin kani aliniyor AC tok kanama olup olmamasi önemli değil zaten en erken bir ayda cikiyor
. Allah yardimcimz olsun insallah. Hala kanamam yok skinti oluyor bu durumda. Insallah her sey iyi olur cumlemiz icin . cevaplarin icin cok tesekkur rderim

kızlar düşükle sonuclanan gebeliklerde acaba mide bulantısı olmuyormu bnm öyle oldu da.. aranızda mide bulantısı yasadıgı halde dusuk yapan varmı *

öncelıkle gecmıs olsun kızlar hepinize ben de sızlerdenım ıkı kaybım var bırıncının kalbı hıc duyulmamıstı kı o zaten mıyomun hemen arkasındaydı zaten gelışmez duser demıslerdı bunda ıse hıc problem yoktu haftasına gore ılerdeydı 1 ay sonra kontrole gel dedı gıttıgımızde kalbı durmustu bebegımın kurtaj oldum yaklasık 1 ay once adet görmeyı beklıyorum ona gore gıdıp test yaptıracam bana adet gor sonra gel dedıler cunku

patolojım temız cıktı ama kaybın nedenı muamma genetık ve kan pıhıtlasma troıt gıbı testlerı yazmıs dr um hiç adet olmayı bu kadar dort gözle beklememıstım ama olamadım bır turlu dıger kurajda yıne aynı zamanda hasta olmustum stres mı yapıyorum ne ondan mı olmuyor kı bılemedım

kızlar düşükle sonuclanan gebeliklerde acaba mide bulantısı olmuyormu bnm öyle oldu da.. aranızda mide bulantısı yasadıgı halde dusuk yapan varmı *
2 gebeligimdede asiri istah acikligim olmustu 2 ayda 8 kilo aldim ikisindede. Ama kimyasal gebelikte tam tersi mide bulantim vardi ve asiri susuyordum. 3ude dusukle sonuclandi.mide bulantisini dusuk belirtisi olarak nitelendiricek olursak bu yanlis olur.

canım ben dusuk yapmadım kurtaj oldum ama bebegın kalbı durdugunda dr mıde bulantıların ne zaman kesılmıstı dıye sordu . bulantı bıraz da saglıklı bebek demek oluyor herhalde

canım ben dusuk yapmadım kurtaj oldum ama bebegın kalbı durdugunda dr mıde bulantıların ne zaman kesılmıstı dıye sordu . bulantı bıraz da saglıklı bebek demek oluyor herhalde
Canim saglikli bebek değil de bir anda kesilmesi gebelikte yolunda gitmeyen bir şey olduğunu gösteriyor benim de hic bulantim yoktu ama göğüslerimde agri vardi birden kesildi gittiğimde kalbi durmuştu ilkinde çok kotu her gün hastaneliktim o da kalbi durdu

Ben 3 dusuk yaptim canim mide bulantisini sadece 2.hamileligimde yasamistim o daa bir iki kere dusuklerimde hic oyle bulantim olmamisti hayirdir sen dusuk mu yapiyorsun canim

Uzulme canim bu da Allah tan.bizim elimizde olan birsey degil Rabbim.insallah tez zamanda hamile kalmani evladini sag salim kucagina almani nasip eder . en.azindan hamile kalabiliyorsun biraz kafani rahat tut. İnsallah bi daha olur

Bişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?

Ben 3 dusuk yaptim canim mide bulantisini sadece 2.hamileligimde yasamistim o daa bir iki kere dusuklerimde hic oyle bulantim olmamisti hayirdir sen dusuk mu yapiyorsun canim
yaptm canım 2 ay oldu mide bulantısı olan gebelikler saglıklı diye duymustumda ordan aklıma geldı

yaptm canım 2 ay oldu mide bulantısı olan gebelikler saglıklı diye duymustumda ordan aklıma geldı
Alakasi yok canm ya 2.hamileligimde iki defa yasadim ama dusuk yaptim belki dogrudur ama bunyeden bunyeye dgisir belki sagliksiz bebeklerde bulanti yapabilir canim

Bişey sorucam yardımcı olurmusunuz bu ay hamilelikte oturunca karın katlanır mı aynı şekil sert bi şekilde dururmu eğilebilinir mi yüz üstü yatılır mıyaşayanlar yazabilir mi ?
Ben suan duz yatiyorum ama kasiklarimi agritiyor . soluma donup yatinca daha iyi oluyorum canim .

bu gebeliklerinde mide bulantın varmydı canım

Uzulme canim bu da Allah tan.bizim elimizde olan birsey degil Rabbim.insallah tez zamanda hamile kalmani evladini sag salim kucagina almani nasip eder . en.azindan hamile kalabiliyorsun biraz kafani rahat tut. İnsallah bi daha olur
inş canım ama psikolojik olarak insan cok yıpranıyor hayırlısı ama rabbım doğru zamanda verecektır

PEKİ SİZE SU NEDENDEN KALBI DURMUSTUR DIYE BIR sebep gösterildi mi ya da tahlil falan istendı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…