- 2 Kasım 2013
- 928
- 574
- 103
- Konu Sahibi ilknurtanem
-
. Canim son bir sey sorabilit miyim? Hala kanamam olmadi benim. Acaba kanamanin olup gerceklesmesini ve botmesini bekledikten sonra mi gidip genetik arastirma yapmaliyim. Fark eder mi? Cunku bir an once yaptirmak istyrm saCanim kan pihtilasmasi için gideceksen sadece senden aliniyor genetik kromozom tahlili yapilacaksa esinle gideceksin ikinizin kani aliniyor AC tok kanama olup olmamasi önemli değil zaten en erken bir ayda cikiyor
canım gecmıs olsun ben de senın gıbıydım ama bugun cok sukur basladı reglim . bana dr adet bıttıkten sonra gel dedı hatta kırkın cıksın sonra dedı o ıfadeyı kullandı. Canim son bir sey sorabilit miyim? Hala kanamam olmadi benim. Acaba kanamanin olup gerceklesmesini ve botmesini bekledikten sonra mi gidip genetik arastirma yapmaliyim. Fark eder mi? Cunku bir an once yaptirmak istyrm sa
Evet canim duani et ibadetlerini yap Rabbim inanki guc verecektir bi La ilahe illallah cekmek bile insani rahatlatiyor .inş canım ama psikolojik olarak insan cok yıpranıyor hayırlısı ama rabbım doğru zamanda verecektır
Canim kurtajdan sonra üzerinden bir adet geçmesi lazim mis. Canim son bir sey sorabilit miyim? Hala kanamam olmadi benim. Acaba kanamanin olup gerceklesmesini ve botmesini bekledikten sonra mi gidip genetik arastirma yapmaliyim. Fark eder mi? Cunku bir an once yaptirmak istyrm sa
Canim kan pihtilsamasi varmis zaten genelde kalp durmasi Pihtilasma nin.sonucuPEKİ SİZE SU NEDENDEN KALBI DURMUSTUR DIYE BIR sebep gösterildi mi ya da tahlil falan istendı mı
Benimde hamileligimde hic bulantim olmadi ve dusuk yaptim ama kisiye gitede dgisiyomuskızlar düşükle sonuclanan gebeliklerde acaba mide bulantısı olmuyormu bnm öyle oldu da.. aranızda mide bulantısı yasadıgı halde dusuk yapan varmı *
Benimde bugun bitti temizlenip gidecegim haftaici kismetse. Benim ilk dusugum bakalim test yapacak micanım gecmıs olsun ben de senın gıbıydım ama bugun cok sukur basladı reglim . bana dr adet bıttıkten sonra gel dedı hatta kırkın cıksın sonra dedı o ıfadeyı kullandı
Canim devlette yaptiriyorsan uç düşük demezsen yapmazlar ama özelde yapıyorlarBenimde bugun bitti temizlenip gidecegim haftaici kismetse. Benim ilk dusugum bakalim test yapacak mi
Benim dr.m hatta 2 dr.mda ilk gebelik gerek yok dedi ama bakalim simdi ne diyecekCanim devlette yaptiriyorsan uç düşük demezsen yapmazlar ama özelde yapıyorlar
Senin kac haftaydi canim.ilk dusuktu demi dr sebebp olarak .tesaduf ikinci olsun oyle bakalim dedi demi.peki kizlar ilk dusukten snr doktoru sperm testi isteyen varmi aramizda?Benim dr.m hatta 2 dr.mda ilk gebelik gerek yok dedi ama bakalim simdi ne diyecek
2.5 aylikri canim. Benim esimde morfoloji bozuklugu var ilac kullaniyo biz en basta yapmistik spermiyogramSenin kac haftaydi canim.ilk dusuktu demi dr sebebp olarak .tesaduf ikinci olsun oyle bakalim dedi demi.peki kizlar ilk dusukten snr doktoru sperm testi isteyen varmi aramizda?
Canım kan pıhtılaşması testini hangi bölüme yaptırtman gerekliymiş.Benim doktorum istersen yaptırabilirsin dedi sorduğumda ama bölüm adı vermedi.Benim bebeğim 6.haftada kaldığından doğal seleksiyona ağırlık veriyor.patolojı sonucum temız cıktı ama dr um kan pıhtılaşma genetık troıt gıbı testleri de yaptır dedı rabbım dermansız dert vermesın ıns
Ilk basta 1 sene falan olmadi dami yaptrdinz nerden akliniza geldi yaptrmak.bifr o dedigin bozuklk.ne canm2.5 aylikri canim. Benim esimde morfoloji bozuklugu var ilac kullaniyo biz en basta yapmistik spermiyogram
Ben 1 yil denedim olmadim sonra dr.m soyledi sende skinti yok esin bi gorunsun dr.a dedi. Morfoloji Sperm sekil bozuklugu canim sekli bozuk oldugu icin yumurtayi dolleyemiyoIlk basta 1 sene falan olmadi dami yaptrdinz nerden akliniza geldi yaptrmak.bifr o dedigin bozuklk.ne canm
canım benı infertilite ve tüp bebek bölümü var oraya yönlendirdi kan pıhtılaşmayı ordan yaptıracagız üniversite hastanesinde ama senın ılk kaybınsa genelde yapmıyorlar malesef boyle bır durum varCanım kan pıhtılaşması testini hangi bölüme yaptırtman gerekliymiş.Benim doktorum istersen yaptırabilirsin dedi sorduğumda ama bölüm adı vermedi.Benim bebeğim 6.haftada kaldığından doğal seleksiyona ağırlık veriyor.
. Canim su an soktayim ben yukari daki yorumumu okurmusunCanim kurtajdan sonra üzerinden bir adet geçmesi lazim mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?