Düşük

Canim kan pihtilasmasi için gideceksen sadece senden aliniyor genetik kromozom tahlili yapilacaksa esinle gideceksin ikinizin kani aliniyor AC tok kanama olup olmamasi önemli değil zaten en erken bir ayda cikiyor
. Canim son bir sey sorabilit miyim? Hala kanamam olmadi benim. Acaba kanamanin olup gerceklesmesini ve botmesini bekledikten sonra mi gidip genetik arastirma yapmaliyim. Fark eder mi? Cunku bir an once yaptirmak istyrm sa

. Canim son bir sey sorabilit miyim? Hala kanamam olmadi benim. Acaba kanamanin olup gerceklesmesini ve botmesini bekledikten sonra mi gidip genetik arastirma yapmaliyim. Fark eder mi? Cunku bir an once yaptirmak istyrm sa
canım gecmıs olsun ben de senın gıbıydım ama bugun cok sukur basladı reglim . bana dr adet bıttıkten sonra gel dedı hatta kırkın cıksın sonra dedı o ıfadeyı kullandı

patolojı sonucum temız cıktı ama dr um kan pıhtılaşma genetık troıt gıbı testleri de yaptır dedı rabbım dermansız dert vermesın ıns

inş canım ama psikolojik olarak insan cok yıpranıyor hayırlısı ama rabbım doğru zamanda verecektır
Evet canim duani et ibadetlerini yap Rabbim inanki guc verecektir bi La ilahe illallah cekmek bile insani rahatlatiyor .

Allah yardimcin olsun cok cok gecmis olsun...2 tane kaybettim acını anlayabiliyorum...lutfen testler yap bu sefer bendede kan pihtilasmasi çıktı igne vurguluyorum...allah tez zamanda sağlıklı nasip eder inssss

Canim kurtajdan sonra üzerinden bir adet geçmesi lazim mis

canım gecmıs olsun ben de senın gıbıydım ama bugun cok sukur basladı reglim . bana dr adet bıttıkten sonra gel dedı hatta kırkın cıksın sonra dedı o ıfadeyı kullandı
Benimde bugun bitti temizlenip gidecegim haftaici kismetse. Benim ilk dusugum bakalim test yapacak mi

Kan pihtilasmasi testi yaptırın eğer kanında pihtilasman varsa önlem alınmadığı takdirde hep düşük yapacaksın allah korusun ilk işiniz bu testi yaptırmak olsun araştırın ve yaptırın eğer varsa pihtilasma kan sulandirici igne ve hapla dokuz ayı tamamlarsiniz ama önlem almazsaniz sürekli kalp atışları duracak

Senin kac haftaydi canim.ilk dusuktu demi dr sebebp olarak .tesaduf ikinci olsun oyle bakalim dedi demi.peki kizlar ilk dusukten snr doktoru sperm testi isteyen varmi aramizda?
2.5 aylikri canim. Benim esimde morfoloji bozuklugu var ilac kullaniyo biz en basta yapmistik spermiyogram

patolojı sonucum temız cıktı ama dr um kan pıhtılaşma genetık troıt gıbı testleri de yaptır dedı rabbım dermansız dert vermesın ıns
Canım kan pıhtılaşması testini hangi bölüme yaptırtman gerekliymiş.Benim doktorum istersen yaptırabilirsin dedi sorduğumda ama bölüm adı vermedi.Benim bebeğim 6.haftada kaldığından doğal seleksiyona ağırlık veriyor.

Ilk basta 1 sene falan olmadi dami yaptrdinz nerden akliniza geldi yaptrmak.bifr o dedigin bozuklk.ne canm
Ben 1 yil denedim olmadim sonra dr.m soyledi sende skinti yok esin bi gorunsun dr.a dedi. Morfoloji Sperm sekil bozuklugu canim sekli bozuk oldugu icin yumurtayi dolleyemiyo

canım benı infertilite ve tüp bebek bölümü var oraya yönlendirdi kan pıhtılaşmayı ordan yaptıracagız üniversite hastanesinde ama senın ılk kaybınsa genelde yapmıyorlar malesef boyle bır durum var

Ben iki dusuk yaptim. Ve dusukten sonra aspirin kullandim 6 ay sonra gidiyim arastirayim testleri derken hamile kaldim. Doktor kimyasal gebelik dedi cunku tum belirtiler onu gosteriyordu tam evde dusuk yapmayi beklerken 1 hafta sonra kontrole gittigimde bir mucize ile karsilastik inanilir gb degil doktor ahaaa bebek var burda dedi. O an ki heyacanimi saakinligimi anlatamam 1 aylik olmus ve kesem olusmustu. 1 hafta sonra kontrolum var ignelere baslick doktorum. Insallah bu hamileligimde kalp atislarini duyarim insallah her sey guzel olur allahim yardimcim olaun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…