- Emoji Skoru
- 354
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi ilknurtanem
-
bende gittim ama yapmadılar maalesef işe yarar mıydı bilmiyorumda.
Merhaba ben 1.5 yıllık evlıyım 3 ay önce hamıle kaldım ama malesef bebegımı 7 haftalıkken kaybettim kanamam oluyodu ve kurtaja alındım simdi 3 ay sonra tekrar hamıle kaldım ve suan tam 8 haftalık hamıleyım ama malesef dun kanamam oldu doktora gıttık ve benegın kalp atsları durmustuboyle bısey basına gelıp tekrar hamıle kalan varmı ? Çok üzgünüm ne yapıcagımı bılmiyorum ;(
Canim yok sözlü yetiyor uç demezsen yapmiyorlar zaten tahlilleri kanit falan istenmiyordu bir tek haftasini soruyor ajlinda belirle gitcnm 3 düşük deyince ispatı oluyormu sözlü yetiyormu
sağol canım bi aklımda olsun o zamanCanim yok sözlü yetiyor uç demezsen yapmiyorlar zaten tahlilleri kanit falan istenmiyordu bir tek haftasini soruyor ajlinda belirle git
Gecmis olsn canim peki kanama vs her hangi bir belirti varmiydi kalp atisini ne zaman duymustnz neden durmus ne ded drmerhababende 21gün öncekürtaj oldum ..ikilitest içingittiğimde bebeğin klabinindurdugunu söylediler..ertesi gün hemen anestezi ile ameliyat oldum.ilaçlabebek düşmedi.rahmimimn agzında da miyomumvar......doktor bana dvitamini demir ve b12ignesi verdibirde...cylo prognova ilacını verdi.kullanan varmı
yoktu hiç bir belirti canım.ikili test için gittim orda radyoloji uzmanı dedi ki bebeğin kalbi durmuş.3 hafta önce.3 hafta önce kalp atışını dinlemiştim.8 haftalıktı kalp atışını dinlediğimde.patoloji sonucu cıktı.doktor 4 tane ilaç verdi.bir de hamile kaldığında hemen corasprin kullanıcaksın dedi canım.Gecmis olsn canim peki kanama vs her hangi bir belirti varmiydi kalp atisini ne zaman duymustnz neden durmus ne ded dr
ne kanama ne başka bir belirti hiçbir şey yoktu canım.cyclo prognova verdi.d vitamini ve demir -b12 ignesi verdi canım.cylo prognova bitsin gel dedi.adet olacakmışım ilaç bitince.yoktu hiç bir belirti canım.ikili test için gittim orda radyoloji uzmanı dedi ki bebeğin kalbi durmuş.3 hafta önce.3 hafta önce kalp atışını dinlemiştim.8 haftalıktı kalp atışını dinlediğimde.patoloji sonucu cıktı.doktor 4 tane ilaç verdi.bir de hamile kaldığında hemen corasprin kullanıcaksın dedi canım.
Anladm cnm cok gecmis olsn o zama sende pihtilasma olabilir genetik testini ihmal etme kari koca yaptirinne kanama ne başka bir belirti hiçbir şey yoktu canım.cyclo prognova verdi.d vitamini ve demir -b12 ignesi verdi canım.cylo prognova bitsin gel dedi.adet olacakmışım ilaç bitince.
8 hafta biraz gec deglmi cnm gec dollenme fala n mi dedilerAnladm cnm cok gecmis olsn o zama sende pihtilasma olabilir genetik testini ihmal etme kari koca yaptirin
senin de mi bu şekilde oldu canım.Anladm cnm cok gecmis olsn o zama sende pihtilasma olabilir genetik testini ihmal etme kari koca yaptirin