Düşük..

sess_s

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.213
4.660
133
39
arkadaşlar kadın hastalıkları bölümüne yazdım, dünden beri kimse cevaplamıyor. Lütfen konumu taşımayın bir cevap alana kadar.

Tüp bebek transferi yaptım 15 gün önce. 10. Gün değerim 169, 12. Gün 300, 14. Gün 390 oldu. Doktoru aradım, iki gün sonra tekrar yaptır. İlaçlarına devam et dedi.bir şey diyemeyiz dedi.

1) Ama bu kesin düşük demek değil mi bu değerde? Gebeliğin devam etme şansı var mı bundan sonra?

2)eğer düşükse ne yapmam lazım? Kimyasal gebelikse tüplerimi tıkamak filan gibi bir ihtimali var mı, acil çağırmıyor doktor hastaneye, hemen gitmem gerekir mi?

3)crinone jel kullanıyordum sabah akşam. Bir iki akşam filan uyuyakalmışım, jeli kullanmadan. Acaba bu düşüğe sebebiyet verir mi?

4) dünden beri hafif ağrılar saplanıp gidiyor rahimde, düşük böyle mi olur? İlk tüp bebek ve ilk düşük olduğu için bilmiyorum.

Bilenler cevaplarsa çok sevinirim, teşekkürler şimdiden.

ne zaman tekrarlanacak testiniz?

ne zaman tekrarlanacak testiniz?
Yarın, 16. Gün ama ben bugün yapmayı düşünüyorum. Her halükarda ya değer düşmeye başlar, ya da yüzde elli oranında artış olmaz bugün düşükse diye düşünüyorum. Doktorun; bana olumsuz haberi kendim göreyim, söylemek zorunda kalmasın diye öyle söylediğini düşünüyorum.

Aynı yer de mi yaptırıyorsunuz kan testini?
Hiç bilmiyorum ki. Tek bildiğim sonucun ikiye katlması gerekirdi
ilk zamanlar dengesiz artış olabilir diye biliyorum....

Tüp bebekle hamile kalan ,şu an 6. ayında olan bir arkadaşıma sordum erken dönerse yazacağım sana canım...İnşallah Rabbim kalbine göre verir. Tüp bebekle ilk gebeliğin mi?
Çok teşekkür ederim gerçekten. Benim bir oğlum var 8 yaşında. 1,5 senedir olmuyor. Bazı sebeplerden normal yollardan olmayacağını söyledi ve direk tüp bebek yaptırdık.

Çok teşekkür ederim gerçekten. Benim bir oğlum var 8 yaşında. 1,5 senedir olmuyor. Bazı sebeplerden normal yollardan olmayacağını söyledi ve direk tüp bebek yaptırdık.
Bende bu gidişle başlayacağım, oğlum 1.5 yaşına girecek, yaştan dolayı hiç korunmadım ama olmuyor, sanırım ilerde ben sana soracağım:))))

Bende bu gidişle başlayacağım, oğlum 1.5 yaşına girecek, yaştan dolayı hiç korunmadım ama olmuyor, sanırım ilerde ben sana soracağım:))))
:) hayırlısı olsun. Hiç bekletmeden tüm kontrollerini yaptır canım, zaten hemen istediğinde olmayabiliyor.oğlun az büyüyene kadar hamile kalırsın sen de inşallah.

:) hayırlısı olsun. Hiç bekletmeden tüm kontrollerini yaptır canım, zaten hemen istediğinde olmayabiliyor.oğlun az büyüyene kadar hamile kalırsın sen de inşallah.
Tüp bebek bölümüne baktın mı ordakiler ne diyor duruma?

Dünden beri oradan cecap bekliyorum Ama yazan olmamıştı. biraz önce bir cevap geldi. Sanırım kiöse kötü haber vermek istemiyor
Anladım cnm, İnşallah kötü değildir, Arkadaşta uyuyor sanırım dönmedi daha. Herşeyin hayırlısı ,en güzeli ve en iyisi olsun.

Yükseliş düzensiz olmuş ama henüz değer düşmeye başlamamış küçük de olsa gebeliğin sağlıkla ilerleme ihtimali var . Ama kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek. doktorunun takip istemesi dış gebelik içindir. onda düşüş olmuyor düzensiz yükselme devam ediyor diye biliyorum. şimdi gitsen de ultrasonda hiçbirşey görünmez zaten tek ipucu kan değerin olur 1000 e çıkana kadar.

Jeli unutman düşüğe sebep olmaz.

Çok teşekkür ederim. Hayırlısı olsun.

Dünden beri oradan cecap bekliyorum Ama yazan olmamıştı. biraz önce bir cevap geldi. Sanırım kiöse kötü haber vermek istemiyor
Merhaba akibetiniz noldu acaba bende de beta duzensiz artiyor igneyke dusurelim dedi doktor ama bilemiyorum lutfen cevap verin

Merhaba akibetiniz noldu acaba bende de beta duzensiz artiyor igneyke dusurelim dedi doktor ama bilemiyorum lutfen cevap verin
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Çok zor bir ruh hali, iyi biliyorum. Benim 9. Haftada düştü.

Önce dış gebelikten şüphelenildi. Kalp atışı duyunca ve embriyoyu rahim içinde görünce o ihtimal kalktı. Ama beta hcg düşmedi, düzensiz yükseldi hep. Doktor bazen geriden gelir ve yakalar, çok ümitli olma ama yalnızca bekleyeceğiz dedi. Kalp atışını gördük, duyduk, ama embriyo haftasının gerisindeydi hep gelişim olarak.

Son hafta, kalp atışının önce sesi, sonra görüntüsü kayboldu. Kendi kendine düşmesini beklediler, belki kürtaja gerek kalmaz diye. Çünkü rahmimde yapışma vardı, ve kürtaj sonrası yine tekrarlayacaktı.

önce hafif kanama vardı, sonra aniden çok yoğun bir şekilde kanama açıldı. Apar topar hastaneye gittik, ve kürtaj yapıldı.

Doktor muhtemelen zayıf bir yumurtaydı, tutunamadı dedi.

Bu yaz yine tüp bebek yaptıracağım.

Bir doktora daha gitmeni öneririm. Ben memorial a gidiyordum, iyi bir doktora sor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…