- Konu Sahibi jarnana_21
-
valla bir anıdığımız bana yazmış bu duayı üzerimde taşıyorum...bu4. hamileliğim inşallah allahım oğlumu koklamayı büyütmayi hayırlısıyla nasip eder...
Ben de erken doğumla oğlumu kaybettim sonrasında da bir düşüğüm var. Bu duayı duyunca yaptırsam mı diye çok düşündüm ama internette araştırdım İslam alimleri bu muskadan medet ummanın Allah'a şirk olacağını, böyle birşeyin dinde olmadığını tamamen geleneklerle ilgili olduğunu söylüyorlar. Onun yerine Allah'a dua ederek, hayırlısını dilemek gerektiğini söylüyorlar. İnsan çaresiz kalınca herşeyden medet umuyor. Benim anneannem de 4 bebek kaybetmiş, sonra hocaya gitmişler hoca ona okumuş sonra bir yer tarif etmiş oradaki çeşmeden kurbağa tutup bacağını pişirip yemesini söylemiş. Anneannem onu yapmış sonra 4 tane de sağlıklı çocuğu olmuş. Düşününce saçma geliyor, belki de vücut artık hamileliğe alıştığı için sorun olmadı. Hepimiz Allah inancı olan insanlarız bu tür muska işleri beni biraz korkutuyor, fayda sağlayalım derken dinen yanlış birşey yapmaktan korkuyorum.
arkadaşlar bende 4 düşük yaşadım sonra belime dua okuyup ip bağladırar ve hiçbir sorun yaşamadan doğurdum ama aynı zamanda tahlillerim temiz çıkmasına rağmen her gün iğne kullandım
rüyalarımdaki korkularımın sebebi de buymuş rüyada korkutarak düşüğe neden oluyor zaten arkadaşlar bilginize...
arkadaşlar merhaba sizleride bilgilendirmek amacıyla herkesin görmesi amacıyla bu başlığı açtım.2 ve 2den fazla düşüğü olanlar kan pıhtılaşması olanlar erken doğum vs. bunun dinen karşılığı ümmü sübyan lütfen sizlerde internetten araştırın ben tesadüfen bir dostumuzun evinde bir yakını yüzüme bakarak söyledi 2 düşüğüm olduğunu ve kan pıhtılaşması olduğunu eğer bu duayı muskayı yaptırmazsak düşermiş hepsi doğsa bile doğduktan sonra ölürmüş yada sakat doğarmış bizim bir akrabımızdada olduğunu bana söyleyince hatırladım inanırsınız inanmazsınız saygı duyarım ama bildiğimi aktarmak boynumun borcu şimdi bu duayı yaptıracak yer arıyorum ben ve tabii pıhtılaşma olup olmadığını da öğreneceğim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RABBİM !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?