DÜŞÜKLER,KAN PIHTILAŞMASI,ERKEN DOĞUM,BEBEK ÖLÜMLERİ.....içeriye bir bakın!!!

sempatiksalakcinni) bunu sana iyade ediyorum terbiyenide görmüş olduk önce toplum içinde konuşmasını öğren terbiyesiz bu yazdığın ancak sen olabilirsin kültürsüz kara cahil muhattabım dahi degilsin

QUOTE=YAMAN;13091500]yazdıklarınız şöle kocaman gülümsüyorum başka yoruma gerek yok zati :roflol: :roflol:
zaten biz ümmü sübyanı var dedik gerçek dedik abuk subuk şey yenmesinin tabii taraftarı değiliz.ama sizde aşırı sert tepkiler veriyorsunuz şekerim...SEMPATİKSALAKCİNNİ

bu arada hala saçma yorum yapıyorsunuz ordan müneccimmisinizde ikimizinde siniri bozuk olduğunu anladınız.sanırım erdiniz siz mşlh SEMPATİKSALAKCİNNİ

iyi geceler

kan pıhtılaşmasını görünce bende merak ettim...iki düşük yaptım üçüncü gebeliğimde iğneyle oldu ve sağlıcakla oğluma kavuştum..ümmü sübyanı ilk defa duydum bende...hamilelğimde rüya görmedim ama bana sürekli karabasan oluyor...budamı aynı şey acaba arkadaşlar..bununla bir ilgisi olabilirmi_?

arkadaşım allah gönlünün muradını versin inş .siz ikiniz nedense beni hiç anlamadınız bende ona üzülürüm arkadaşım ben zaten seni anlıyorum desemde anlayamam kardeşimde yıllarca istedi üzüldü sıkıntı çekti ama mutlaka ki onun içindeki ateş daha büyüktü bir islam alimi derki evren yaratılmadan insan oğlu yokken kaderleriniz çizildi bazende belki buda hakkımda hayırlı diye düşünmek gerek keza kardeşim o kadar sıkıntı yaşarken hep bunu söyledik demekki nasibimiz degildi dedik sanada niye kızıyorum biliyormusun güzel kardeşim sen niye diğer arkadaşının avukatlığını yapyorsun anlamıyorum ve tekrarlıyorum şahsınıza ait tek kelime yazmamışken allah kalbmi biliyor kardeşim ne sana ne öbürüne şahsiyetinize ait tek kelime etmedim hadi yaptığı bu terbiyesizliğide savun arkadaşım zaten o yazı yazmayıda bilemiyorum ancak bir başkasının duygularına katılıyor sana sağlık dilerim arkadaşım tşk. ederim kaderimde olan allahın bana layık görüp verdiği iki evladıda canımdan öte can biliyorum

sempatiksalakcinni) bunu sana iyade ediyorum terbiyenide görmüş olduk önce toplum içinde konuşmasını öğren terbiyesiz bu yazdığın ancak sen olabilirsin kültürsüz kara cahil muhattabım dahi degilsin

siz yanlış yerdesiniz karakter tahlili yapabilecek bir ofis açın bence sinirli kara cahil ve terbiyesiz olduğumu şıp diye çözdünüz tebrikler alkisalkisalkis
benim şahsıma bişey dememdiğinizi mi düşünüyosunuz hala yukarıda yazdıklarınızı size iade ediyorum tek kelime hakaret etmedim siz hala devam ediyorsunuz alsanaalsanasmile komiksiniz :roflol:

evet canım aynı şey ben tam 2.5 sene çektim bunu 5 dk uyuyayım hemen oluyodu

amin inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini verir.arkadaşım benimde Allah'ıma şükür dini bilgim yeteri kadar var.kimse kimseyi bilemez.tamam bizim acımız çok büyük anlamaz kimse ama ben asla ve asla ne isyan ttim neden kaderimi karşı geldim bunun hayırlısı buymuş dedim o yüzdende zayen şuan güçlü bir şekilde ayakta duruyorum.daha beterin beteri vardır benim halim benim acım ne ki.benim acım senin yanında çok büyük benim acım başka acıların yanında çok hafiftir.ben avukatlık yapmam kızmışda olabilirsin senin düşüncen senin fikrin saygı duyarım.ama sende beni anlamadın ben sana bana birşey dedin demedim diğer ark içinde tartışmadım sadece belki konuyu yazan ark bunu sadece duydu ve burda gerçeğini öğrenmek için sorduğundaki senin tavrna kızdım onun için yazdım bende ilk defa öyle birşey duydum ve onun kadar saçma birşeyin olduğunada inanmıyorum o ayrı bir meselede bende cvp yazdım eğer ona okuduysan öyle birşey olmadığını ve belkide bu sebeple o saçmalığı yapmaktan kurtuldu ama senin yaklaşım tarzına ben sadece birşey söyledim.
sence eğer aynı durumda sen tam olarak bilmediğin ve duyduğun birşeyi burda sorsan ve çok saçma olduğunu senin yüzüne aynı senin yaptığın gibi çok kötü bir şekilde vursalar ne hale düşerdin düşündünmü hiç???sence iyi bireymi burda onca insan girip bunu okurken böyle çok sert yazman?

arkadaşlar bende 2 tane ölü doğum yaptım ve kan pıhtılaşması vardı.bebek aspirini kullandım vede dua yazdırdım şuan 2 yaşında oğlum var ama cocuk olduktan sonrada o duadan cocuğada yaptırıyorsun ben yaptırdım

merhaba arkadaşlar bende 3 buçuk senelik evliyim 4 hamileliyim 10 haftalık 16 haftalık düşük yaptım 19 haftalıkta suyu bitmiş diye 4 ocak 2010 da ölü dogum yaptım simdi 9 haftalık hamileyim hepsindede süpyen muskası yaptırdım allah ım inş hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız allah ım inş herkese bebişlerini en kısa zamanda nasif etsin allah a emanet olun arkadaslar şu üç günlük dünyada kimseyi kırmaya degmez rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını nasif etsinopuyorumnanaktanbayanssulusmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaşlar bende 3 düşük yaşadım.2 3 aylıkken kalpleri durdu.butun testler yapıldı.kromozomda dahil.ama hiç bişey çıkmadı.banada doktorum hamile kalınca 1gün geçtiği zaman hemen gel iğneye başlıyalım dedi.iğnenin içeriği hakkında bısey bılmıyorum.artık gıdınce ogrenicem.ama şu ümmü sübyan meselesi hakkında ben çok araştırma yaptım diyanetten tut tv de cıkan hocalar dahil olmak üzere çoğunla mesajlaştım.ve ummu subyan dıye bır seyın olmadaıgına kanaat getırdım.

banada ümmü sübyan var dedıler.annemler hocalara gıttı yok atletımı ıstemış üzerine bıseyler yazmıs ama okumak mumkun değil.cuma oğlen vaktı koyucakmısım yatagımın altına 1 hafta yatacakmısım sonra ki cuma alıp yıkayıp suyunu işlek bir yere dokecekmişim.yazılı bır suru kağıt suya koy iç.sabah namzında tutsu gıbı evın 4 yanına yap v.s.hepsi saçmalık bence.yani şuna inanarım gercekten Allah dostu kalp gozu acık ınsanlar var onların nefesıyle okunan dualar amenna bu arada nazarda büyü de var tabiki.ama bunların çözümü sadece dua dıyorum.içten gelerek anlamını bılerek dua etmemiz gerekiyor.

Nas felak ayetel kursı hepsi.o yusden aklınızı bulandırmayın kaplerinizi kaydırmayın.allah korusun kaybedenlerden olabiliriz.cinler ınsanlara mudahele edemezler heleki allahın yarrtıgı bır seyı asla olduremezler sadece vesvese verebılırler.zaten cinler ruh sağlığı bozuk zayıf olan ınsanlara musallat olurlar.

Bir hadisi şeriflerinde Efendimiz (sav): “Cinsel ilişkiye başlarken bismillahi’l Azîm. Allahümme cennibne’ş-şeytane ve cennbi’ş-şeytane mâ-razektenâ, derseniz çocuğunuza cinler ve şeytanlar zarar veremez” buyurmuşlardır. Anlamı şudur: “Yüce Allah’ın adıyla. Allah’ım! Bizi şeytandan, şeytanı da bize vereceğinden uzaklaştır”. Bunu Arapça’sı ile söylemek şart değildir. Türkçe de söyleyebilirsiniz.

son olarak arkadaşlar Peygamber efendımızın (s.a.v.) şu hadisini soylemek istiyorum ve bunu çok dıkkatlı okuyun çook

Efendimiz diyor ki, böyle şeyler için muska takanları Allah muskalarıyla başbaşa bırakır, hadi o size fayda versin, der.

GÜZEL BİLGİLER VERMİŞSİN CNM SAOL. AMA ŞU DA VAR SÜREKLİ DUA OKUDUĞU HALDE BEBKLERİ DÜŞEN NEDENİ BULUNAMAYAN ÖLÜMLER DOLU. TABİ HER HOCA DİYE GEÇİNEN HOCA DEĞİL AMA BEN ÜMMÜ SÜBYANIN OLDUĞUNA İNANIYORUM.VE HOCAYLA ÇARE OLUNACAĞINA DEĞİL OKUNAN DUA TAŞINAN MUSKANIN İÇİNDEKİ DUANIN KORUDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. YOKSA HER DUYDUĞUNU YİYEN İÇENE KARŞIYIM BENDE...ALLAH HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİNN a.s.

hayırlı cumalar melek anneleri allah ım bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetime tüm bebiş isteyen herkese hayırlı ve saglıklı yine bebiş nasif etsin bizlerede hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza almayı nasif etsin allah a emanet olun arkadaslar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AMA ŞU DA VAR SÜREKLİ DUA OKUDUĞU HALDE BEBKLERİ DÜŞEN NEDENİ BULUNAMAYAN ÖLÜMLER DOLU.
tabiki cnm ama buradada kader devreye giriyor.Allah (c.c.) bir bildiği vardır.illa herkesın bebeği olacak dıye bır sey yok.yaratmak sadece ona mahsus.belkı olmaması onlar için daha hayır olabılır.ben çok ta fazla zorlamamaktan yanayım.tıpta ilimde bilimde her ne varsa yapılmalı bu arada içtenlikle Rabbimizden istemeli hakkımızda hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın zaten.

TABİ HER HOCA DİYE GEÇİNEN HOCA DEĞİL AMA BEN ÜMMÜ SÜBYANIN OLDUĞUNA İNANIYORUM.VE HOCAYLA ÇARE OLUNACAĞINA DEĞİL OKUNAN DUA TAŞINAN MUSKANIN İÇİNDEKİ DUANIN KORUDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. YOKSA HER DUYDUĞUNU YİYEN İÇENE KARŞIYIM BENDE...

evt okunan dualar çok önemli.ama okumak lasım.ustunde belkı tasırsın ama sırf tasımakla olmak.şöyle düşünmek lasım.kuran-ı kerimi okudukça sevap kazanıyoruz duvarda asılı olması bıze hıc bır fayda katkı sevap kazandırmıyor.dediğim gibi çok mubarek hocalar var tabiki onların nefesıyle edılen duaların kabul olacagınıda temennı edıyorum,ama etrafta şarlatan çok.zaten bu ummu subyan olayı batıl bır ınanc dınımızde yerı yok zamanla oyle oturaklasmıskı toplumumuzda bilmeyen yok.eskı zamanda tıp bılınmedığı için olan hastalıklara olen cocuklara v.s. hep bır sey bulunmuş.şu anda zaten tıp bıldıgımız gıbı en son raddede değil kimbilir neler neler cıkacak meydana.muhakak her seyın bır sebebı vardır.

ALLAH HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİNN

bu duanada içtenlikle AMİİNNN diyorum hepimize hepimize versin mevlam.

ama son olarak bole seylere ınanmayın.sız elınızden gelenı yapın hem tıbben hemde dua olarak gerısını tevekkül etmek lasım.Rabbımın vardır bır bıldıgı.bize şer gıbı gözükenler hakkımızda hayır olabilir.

Merhaba ben 4 bebek kaybım oldu en son ümmü sübyan olayını ögrendim ve gerekeni yaptırdım şimdi 6 cı ayımdayım ve doktor kontrolü altında göbekten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum inşallah bundan sonrada sorun olmazsa oglumu kuçagıma alabileceğim istersen yardımcı olabilirim Jarjana_21 arkadaslar sübyen zaten bebek ve bu olay bebeğin kalbinin nedensiz durması yapılacak şeyde cok basit
Rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize kaybetmek cok acı tekrarını inşallah yaşamam

cnm rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inş. Genellikle bir neden bulunmuyor bulunanlarında çoğunda kan pıhtılaşması oluyo.benimde 3 kaybım var 4. ye kan sulandırıcı iğne ile başlıcaz inş. ama ümmü sübyan diye bir sey yok arkadasım belkı bınlerce kişi yaptıyor ama nedense hep doğuranlar aa ben yaptım bak dogurdum dıyor ama ummu subyan yaptırıpta olmayanlar hiç bilinmiyor benımde cevremde 2 kişi yaptırdı gene düştü bebkleri.ya aslında ümmü sübyanın ne olduğunu gercek anlamında bilinmediğine inanıyorum.nette bır arastırma yaparsanız hiç bir islam din sitesinde buna cevaz verilmiyor genellikle büyü fal batıl inançla dolu olan sıtelerde ummu subyanın var oldugundan bahsediliyor o yuzden bence kalbinizi ferah tutun.sadece sadece dua edin eger ki cevrenizde namazında nıyazında allah dostu kalp gözü açık olan insanlar varsa okutun kendınızı eminimki Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı bilen dir verendir.Umutsuzluga da düşmeyin.

turkbayragi
arkadaşım güzel kardeşim bu duayı paylaşman mümkün mü acaba...

soru cevap
bilmiyorum ilmin yarısıdır - indeks listesini göster
26
EYL
2004
14544
Ümmü Sübyan
Akait 11 yorum bırakıldı Senay bektas (misafir) etiketler :
Ümmü Sıbyan Cini: Ben hamileyken 8 aylık ve 5 aylık 2 bebek kaybettim.Doktorlar önce bir şey bulamadılar fakat sonra yapılan testlerde kanda pıhtılaşmayla ilgili problemler buldular. Bunun yanında bazı büyüklerim de bana ümmü sübyan dan bahsettiler. Ümmü sübyanı çok araştırdım ama ben hiç bir şey bulamadım. Bu konuda beni aydınlatırsınız çok sevinirim. Olmayan şeylere inanıp yanlış şeyler yapmak istemiyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler.İlginiz için simdiden tesekkurler.

bizim cevabımız
07 EKİM 2004 tarihin'de , Faruk BEŞER yanıtladı
Bazı el kitaplarında ümmü sübyan (sıbyan) denen bir cinin bulunduğu, bunun hamile kadınlara musallat olup, onların çocuklarını düşürdüğü anlatılır. Bunu ispat etmek için de hadis diye şöyle bir söz nakledilir: “Yeni doğan çocuğunuzun sağ kulağına ezan, sol kulağına kamet okursanız ona ümmü sıbyan denen cin dokunamaz”. Ama araştırıldığında hiçbir hadis kaynağında böyle bir hadisin bulunmadığı görülür. Aksine bunun mevzu/uydurma olduğu bildirilir. (Bkz. Zehebî, Mîzan IV/397;Heysemî, Mecmauz-zevâid; Tahrîcul-İhyâ II/61) Bu söz muhtemelen bölgesel kültürlerden ve mitolojilerden geçmiş batıl bir inanıştır. Müslümanlar da bunu bilahare hadis diye nakletmişlerdir. Zaten burada bir çelişkinin bulunduğunu görmek de zor değildir. Çünkü bu sözde ümmü sıbyanın çocuk doğduktan sonra zarar verebileceğinden söz edilirken, söylentilerde onun anne rahmindeki çocuğu düşürdüğü anlatılır. Yeni doğan bebeğin sağ kulağına ezan, sol kulağına kamet okunması sünneti vardır ve bu başka bir şeydir. Hadis diye nakledilen bu söz ise, bu doğru bilgiye yanlış şeyler katarak vermeye çalışmaktadır.

Sizin durumunuzdan çok açık şekilde anlaşılacağı gibi, probleminiz tıbbi bir problemdir ve çaresi de, tıbbın tavsiyelerine uyarak tedavi olmaktır. Cinlerin bazen insanlara vesvese vermek gibi küçük zararlarının dokunması mümkündür, ama bunun çaresi temiz olmak, banyo ve tuvalet edebine riayet etmek ve her meşru işe besmele ile başlamaktır. Bunlara uyulduktan sonra cin denen varlıkların insanlara zarar verebilmeleri söz konusu olamaz ve onlar sanıldığı kadar da güçlü varlıklar değildir. Bir hadisi şeriflerinde Efendimiz (sav): “Cinsel ilişkiye başlarken bismillahi’l Azîm. Allahümme cennibne’ş-şeytane ve cennbi’ş-şeytane mâ-razektenâ, derseniz çocuğunuza cinler ve şeytanlar zarar veremez” buyurmuşlardır. Anlamı şudur: “Yüce Allah’ın adıyla. Allah’ım! Bizi şeytandan, şeytanı da bize vereceğinden uzaklaştır”. Bunu Arapça’sı ile söylemek şart değildir. Türkçe de söyleyebilirsiniz.

faruk beşer bir islam hukuku profösörü

Önce Allahtan iste sonra elinden geleni yap hiç bişey yazdırmana gerek yok beni dinle ve güvendiğin bi yerden bi cevşen al markete bile gitsen o cevşeni tak sonra da bi nazar boncuğu hiç eksik etme üstünden daha sonra Allah emanet et. ben ilk çocuğumu kaybettim birine gözüktüm hoca değil bu her neyse bana cevşen takmam gerektiğini söyledi bi ara tv lerde cevşenlerin içinde abuk subuk şeylerin yazdığını duymuştum ve o şahısada öyle bişey varsa dedim oda bana önemli olan senin ona inanman dedi yani önemli olan niyet.. Allah yardımcımız Hızır a.s da yoldaşımız olsun inşallah... içini ferah tut kurban olduğum gönülden isteyen kimsenin kucağını boş bırakmaz...

Sevgili Jarnana_21 benimde 2 düşügüm var ve yarın üçüncü düşügümü yapmaya gidecegim. bebegimin kalp atışlaı 9. haftanın içinde duruyor. doktorum kan pıhtılasması diyor. bu hamileligimde kanım sıvılassın diye göbekten igne vuruluyordum günlük ayrıca aspirin alıyorum her sabah... ama yeterli olmadı bebegimin yine kalp atısı durdu. bahsettigin muska yı nerede yaptırdın bu konuda beni bilgilendirirsen çok sevinirim... yada muskaya yazılan dua nedir onu bana gönderirsen çok mutlu olurum. ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... :uhm:

hayırlı cumalar arkadaslar 3 buçuk senelik evliligimde 2 buçuk 4 aylık 5 aylık ve 3 buçuk aylık 4 bebişimi kaybettim 1 ay önce kaybettim rahimim açılıyor erkende bebişimi almak zorunda kalıyorlar rabbim inş kucaklarımızı boş bırakmaz hayırlı vesaglıklı yine evlatlar nasif etsin hepimize bu mübarek üçayların ve cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inş allah a emanet olun arkadaslar hoşçakalın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…