- Konu Sahibi jarnana_21
-
yazdıklarınız şöle kocaman gülümsüyorum başka yoruma gerek yok zati :roflol: :roflol:
zaten biz ümmü sübyanı var dedik gerçek dedik abuk subuk şey yenmesinin tabii taraftarı değiliz.ama sizde aşırı sert tepkiler veriyorsunuz şekerim...sempatiksalakcinni
bu arada hala saçma yorum yapıyorsunuz ordan müneccimmisinizde ikimizinde siniri bozuk olduğunu anladınız.sanırım erdiniz siz mşlh sempatiksalakcinni
arkadaşım zaten bizde o arkadaşa böyle birşey olmadığını söyledik ilk defa duyduğumza biz sadece dua amacına var diyoruz ki gerçekten var benim kendi acımdan sana kızmam sert olarak kırarak insanı böyle şeyler öretemezsin demi bilmen lazım bunu
kardeşine da Allah sabır versin o benim ne durumda olduğumu çok iyi anlayabilir ama sen asla anlıyorum desende ne anlayabilirsin nede hissedebilirsin zaten Allah da korusun çocuklarını sana ve eşine bağışlasın sen bir bebeği 9ay karnında taşıyıp her hareketini hissedip her eşyasını alıp yıkayıp yerleştirip doğuma gülerek gidip te o bebeğin karnında daha yeni öldüğünü öğrendiğinde dünyanın başına yıkılmasını anlayamazsın sence ben sadece sinirlerim bozuk olsa bu durum karşısında çokmu geliyo inan o sinir bozukluğu o kalp acısının yanında hiç birşey kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez insanlar bu acıları arka arkaya yaşarsa eğer ve sürekli aynı durumla karşılaşırsa o an insan oğlunun her duyduğunu yapması o kişiye o kadar normal gelir ki sen bunu anlayamazsın çünkü yaninda dünyanın en harika şeyleri var onlara sahipsin ve onların değerini çok iyi bil her zaman bunu yaşayamayanlarda var biz Allah'a şükür bebeğimizin olduğunu ve Allah'ın izniyle bir daha geleceğini biliyoruz ama ya hiç umudu olmayanlar ne yapsın her zaman insan daha kötüsünü düşünüp avunuyor şu yalan dünyada daha düzgün konuşup bir insanı bilgilendirerek sevaba girmek iyilik yapmak varken neden kırıcı oluyorsun da kaybediyorsun ben ona anlam veremiyorum???????????
sempatiksalakcinni) bunu sana iyade ediyorum terbiyenide görmüş olduk önce toplum içinde konuşmasını öğren terbiyesiz bu yazdığın ancak sen olabilirsin kültürsüz kara cahil muhattabım dahi degilsin
iyi geceler
kan pıhtılaşmasını görünce bende merak ettim...iki düşük yaptım üçüncü gebeliğimde iğneyle oldu ve sağlıcakla oğluma kavuştum..ümmü sübyanı ilk defa duydum bende...hamilelğimde rüya görmedim ama bana sürekli karabasan oluyor...budamı aynı şey acaba arkadaşlar..bununla bir ilgisi olabilirmi_?
arkadaşım allah gönlünün muradını versin inş .siz ikiniz nedense beni hiç anlamadınız bende ona üzülürüm arkadaşım ben zaten seni anlıyorum desemde anlayamam kardeşimde yıllarca istedi üzüldü sıkıntı çekti ama mutlaka ki onun içindeki ateş daha büyüktü bir islam alimi derki evren yaratılmadan insan oğlu yokken kaderleriniz çizildi bazende belki buda hakkımda hayırlı diye düşünmek gerek keza kardeşim o kadar sıkıntı yaşarken hep bunu söyledik demekki nasibimiz degildi dedik sanada niye kızıyorum biliyormusun güzel kardeşim sen niye diğer arkadaşının avukatlığını yapyorsun anlamıyorum ve tekrarlıyorum şahsınıza ait tek kelime yazmamışken allah kalbmi biliyor kardeşim ne sana ne öbürüne şahsiyetinize ait tek kelime etmedim hadi yaptığı bu terbiyesizliğide savun arkadaşım zaten o yazı yazmayıda bilemiyorum ancak bir başkasının duygularına katılıyor sana sağlık dilerim arkadaşım tşk. ederim kaderimde olan allahın bana layık görüp verdiği iki evladıda canımdan öte can biliyorum
arkadaşlar bende 3 düşük yaşadım.2 3 aylıkken kalpleri durdu.butun testler yapıldı.kromozomda dahil.ama hiç bişey çıkmadı.banada doktorum hamile kalınca 1gün geçtiği zaman hemen gel iğneye başlıyalım dedi.iğnenin içeriği hakkında bısey bılmıyorum.artık gıdınce ogrenicem.ama şu ümmü sübyan meselesi hakkında ben çok araştırma yaptım diyanetten tut tv de cıkan hocalar dahil olmak üzere çoğunla mesajlaştım.ve ummu subyan dıye bır seyın olmadaıgına kanaat getırdım.
banada ümmü sübyan var dedıler.annemler hocalara gıttı yok atletımı ıstemış üzerine bıseyler yazmıs ama okumak mumkun değil.cuma oğlen vaktı koyucakmısım yatagımın altına 1 hafta yatacakmısım sonra ki cuma alıp yıkayıp suyunu işlek bir yere dokecekmişim.yazılı bır suru kağıt suya koy iç.sabah namzında tutsu gıbı evın 4 yanına yap v.s.hepsi saçmalık bence.yani şuna inanarım gercekten Allah dostu kalp gozu acık ınsanlar var onların nefesıyle okunan dualar amenna bu arada nazarda büyü de var tabiki.ama bunların çözümü sadece dua dıyorum.içten gelerek anlamını bılerek dua etmemiz gerekiyor.
Nas felak ayetel kursı hepsi.o yusden aklınızı bulandırmayın kaplerinizi kaydırmayın.allah korusun kaybedenlerden olabiliriz.cinler ınsanlara mudahele edemezler heleki allahın yarrtıgı bır seyı asla olduremezler sadece vesvese verebılırler.zaten cinler ruh sağlığı bozuk zayıf olan ınsanlara musallat olurlar.
Bir hadisi şeriflerinde Efendimiz (sav): “Cinsel ilişkiye başlarken bismillahi’l Azîm. Allahümme cennibne’ş-şeytane ve cennbi’ş-şeytane mâ-razektenâ, derseniz çocuğunuza cinler ve şeytanlar zarar veremez” buyurmuşlardır. Anlamı şudur: “Yüce Allah’ın adıyla. Allah’ım! Bizi şeytandan, şeytanı da bize vereceğinden uzaklaştır”. Bunu Arapça’sı ile söylemek şart değildir. Türkçe de söyleyebilirsiniz.
son olarak arkadaşlar Peygamber efendımızın (s.a.v.) şu hadisini soylemek istiyorum ve bunu çok dıkkatlı okuyun çook
Efendimiz diyor ki, böyle şeyler için muska takanları Allah muskalarıyla başbaşa bırakır, hadi o size fayda versin, der.
arkadaşlar ümmü sübyanı bizzat yaşadım yapılmayan tahlil kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı ama yinede bebeklerimin kalbi duruyodu.sonunda bi dua öğrendim ve yakınlarımla beraber bunu yaptık şimdi 7 aylık bi bebeğim var yaşamayanın inanması zor ama bu gerçekten var.
arkadaşlar merhaba sizleride bilgilendirmek amacıyla herkesin görmesi amacıyla bu başlığı açtım.2 ve 2den fazla düşüğü olanlar kan pıhtılaşması olanlar erken doğum vs. bunun dinen karşılığı ümmü sübyan lütfen sizlerde internetten araştırın ben tesadüfen bir dostumuzun evinde bir yakını yüzüme bakarak söyledi 2 düşüğüm olduğunu ve kan pıhtılaşması olduğunu eğer bu duayı muskayı yaptırmazsak düşermiş hepsi doğsa bile doğduktan sonra ölürmüş yada sakat doğarmış bizim bir akrabımızdada olduğunu bana söyleyince hatırladım inanırsınız inanmazsınız saygı duyarım ama bildiğimi aktarmak boynumun borcu şimdi bu duayı yaptıracak yer arıyorum ben ve tabii pıhtılaşma olup olmadığını da öğreneceğim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RABBİM !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?