DÜŞÜKLER,KAN PIHTILAŞMASI,ERKEN DOĞUM,BEBEK ÖLÜMLERİ.....içeriye bir bakın!!!

ilk defa böyle bir şey duyuyorum ben bebeğimi 6.5 aylıkken kaybettim karnımda öldü erkekti okuyunca tüylerim diken diken oldu ama hiç rüyalarımda korkmadım inançlarım çok kuvvetlidir hemen araştıracağım

allahım ne cehalet gittiniz hocalara sorun bakalım kitabımızın neresinde yazıyormuş bunu yiyin geçer şunu sürnün gider diye cin var fakat bunun yolu yine okumaktır allahım bu cehaletten sen koru insanları sen yarın çoçuğada bir şey olsa at eti it eti yedirir iyleştirirsin nede olsa cinci hocalar var hiçmi haber dinlemezsiniz yahu sen acilen psikiyatrise git çok ihtiyacın var

ne kadar çirkin bir uslubunuz var kimse kimsenin düşüncesini bu kadar eleştiremez.rabbim derdini veriyor ama ne diyor kulum ara bul dermanını zaten muskada hocada değil şifası yazılan okunan duada. ümmü sübyan gerçektir ve vardır. Ama inamak zorunda değilsiniz. Sizi şiddetle kınıyorum ablamda yaşadı bunun aynısını ve sübyan muskasıyla bebeğine kavuştu. Inanmıyorsanız saygı duyun psikiyatriye gidilecek kararını siz veremezsini

konuyu açan arkadaşa tşk ediyorum bu konu gerçektir bizzat yaşadık gördük ama kimse inanmak zorunda değildir
sevgiler

cahilce bir yazı daha ümmü sübyana inanmıyorum demedim okumak yerine bir şeyler yemekten bahsseden arkadaşa dedim ayrıca siz benim düşüncelerime karışamazsınız bu platform herkesin düşüncelerini yazdığı bir yer senide düşüncelerim hiç alakadar etmez

sanırım siz 5 üniversite bitirdiniz cahil olduğumu şıp diye anlayıverdiniz :roflol:
herkes siz kadar zeki akılcı yaklaşamıyor demekki konulara
naparsın cicim rabbim herkese eşit akıl vermemiş sempatiksalakcinni
sizi düşüncelerinizle başbaşa bırakayım malum cahilim ya fazla yormayayım sizi -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkis canım kutluyorum seni gerçketen iyi yazmışsın bende yaşadığım için biliyorum var böyle birşey hem boşver sen onu
protein sende gerçekten daha düzgün bir şekilde kırıcı olmadan söyleyebilirsin düşüncelerini tamam bu topic herkesin birşeyler yazılması için açılmış olabilir ama seviyeli ve düzgün bir şekilde de yazarsan seviniriz yazmıcaksan da zaten yorum yapma buraya giripte.
tamam bende ilk defa duydum o et falan meselesini ama düzgün bir şekilde anlatabilirsin böyle değil böyle diye inanıyosan böyle şeye tabi.
başkasına cahil demeden önce kendine bir bak istersen başkasına hakaret etmek kültür değilidr en büyük cahilliktir.

sen hiç evlat acısı yaşadınmı bilmiyorum zaten Rabbim düşmanımın bile başına vermesin evlat acısını o yüzden yaşayanlara da saygı duy.......

tşk ederim cnm duygularıma tercüman olmuşsun
demek istediğimde buydu zaten

bir şey değil canım bu zamanda hele kızımı kaybettikten sonra ne kimseyi kırarım nden böyle cahilce yazılar yazarım artık hiç bir şey umrumda değil zaten hayat bomboş sadece tekrardan hayırlı ömürlü ve sağlıklı meleğimin kardeşini tekrardan istiyorum.çok özlüyorum onu.

ALLAH SABIR VERSıN CNM DÜŞÜNMESı BıLE KÖTÜ AMA NAPARSIN HAYAT HERŞEYı GÖSTERıYO ıNSANA
HıÇ ÜZÜLME ELBET OLUCAK SENıNDE :hulya:

ALLAH SABIR VERSİN CNM DÜŞÜNMESİ BİLE KÖTÜ AMA NAPARSIN HAYAT HERŞEYİ GÖSTERİYO İNSANA
HİÇ ÜZÜLME ELBET OLUCAK SENİNDE :hulya:

sağol canım inşallah ya hayırlı zamanda sağlıkla gelsinde başka bişey istemyorum olduğunda bile hiç bişey almıcam bu sefer sadece hast çantasını hazırlarım çoğu eşya var zaten gene kız olursa hele hiç bişey almama gerek yok doğduğunda eve gelince gidip alırım hayırlısıyla bidahaki sefere inşallah Allah'ın izniyle.:Saruboceq:

haklısın cnm eşya almak para olduktan sona 5 dk lık rabbim yeterki sağlıklısını versin
hiç üzme knd allah mucizelerle dolu umarım seninde bi meleğin olur en kısa sürede

inşallah canım ama bak benim bir tane düya güzeli meleğim var zaten yanımda olmasada bir tanede yanımda olsun istiyorum inşallh Allah'ın izniyle.

bede diyorum neden başkasının avukatlığına soyundunuz aslında öfkeniz acınızdanmış saygı duyarım inş. allah tekrar nasip etsin eminim tarifi yoktur bu acının bak kardeşim benim kızkardeşim 3 tane 5 aylık bebeklerini peşpeşe ölü doğum yaptı bu acıyı ben ne kadarda anlıyorum desemde onun kadar anlayamam tabiki biz hiç sünnet derisi falan yedirmek dua ettik ve doktorun söyledikleri yaptı nur topu gibi sağlıkkı bir oğlu oldu hangi mantık şunu kabul eder sünnet derisi insan vücüdunun parçası ya allah aşkına biz yamyammıyız insanları niye yanlış şeylere yönlendiriyorlar evet okuyun dua edin ama bunlar yine söylüyorum saçmalık allahın herkese aynı derecede akıl vermediğine katılıyorum zira insan eti yemeyi yazan birisi var ve birde bunu savunan var allah kimseye sevdiklerinin acısını ve evlat acısını kimseye tatdırmasın

arkadaşım konunun muhattabı sünnet derisi yemekten bahseden arkadaş bir şey yazmazken siz niye böyle üsteliyorsunuz anlamadım ben ne sana nede öbür arkadaşına cahil demedim cahil dediğim şahsiyet tek kelime yazmazken siz niye üstünüze alındınız oda değişik bir konu anladım galiba ikinizinde sinirleri bozuk acınız var saygı duyarım ama bakın yazılarıma ne seni nede diğerini kast ederek tek kelime yazmamışım degilmi insan eti yemekten bahseden birinede uslübüm her zaman bu şeklde olur tekrar söylüyorum bunu yazan cahil hemde kara cahil söyleyin dinimizde kitabımızın neresinde böyle bir şey yazar ayıptır günahtır sünnet derisi yenecekmiş pes onu savunmayın siz anlatın düzgün şekilde olurmu

yazdıklarınız şöle kocaman gülümsüyorum başka yoruma gerek yok zati :roflol: :roflol:
zaten biz ümmü sübyanı var dedik gerçek dedik abuk subuk şey yenmesinin tabii taraftarı değiliz.ama sizde aşırı sert tepkiler veriyorsunuz şekerim...sempatiksalakcinni

bu arada hala saçma yorum yapıyorsunuz ordan müneccimmisinizde ikimizinde siniri bozuk olduğunu anladınız.sanırım erdiniz siz mşlh sempatiksalakcinni

arkadaşlar ümmü sübyanı bizzat yaşadım yapılmayan tahlil kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı ama yinede bebeklerimin kalbi duruyodu.sonunda bi dua öğrendim ve yakınlarımla beraber bunu yaptık şimdi 7 aylık bi bebeğim var yaşamayanın inanması zor ama bu gerçekten var.

arkadaşım zaten bizde o arkadaşa böyle birşey olmadığını söyledik ilk defa duyduğumza biz sadece dua amacına var diyoruz ki gerçekten var benim kendi acımdan sana kızmam sert olarak kırarak insanı böyle şeyler öretemezsin demi bilmen lazım bunu
kardeşine da Allah sabır versin o benim ne durumda olduğumu çok iyi anlayabilir ama sen asla anlıyorum desende ne anlayabilirsin nede hissedebilirsin zaten Allah da korusun çocuklarını sana ve eşine bağışlasın sen bir bebeği 9ay karnında taşıyıp her hareketini hissedip her eşyasını alıp yıkayıp yerleştirip doğuma gülerek gidip te o bebeğin karnında daha yeni öldüğünü öğrendiğinde dünyanın başına yıkılmasını anlayamazsın sence ben sadece sinirlerim bozuk olsa bu durum karşısında çokmu geliyo inan o sinir bozukluğu o kalp acısının yanında hiç birşey kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez insanlar bu acıları arka arkaya yaşarsa eğer ve sürekli aynı durumla karşılaşırsa o an insan oğlunun her duyduğunu yapması o kişiye o kadar normal gelir ki sen bunu anlayamazsın çünkü yaninda dünyanın en harika şeyleri var onlara sahipsin ve onların değerini çok iyi bil her zaman bunu yaşayamayanlarda var biz Allah'a şükür bebeğimizin olduğunu ve Allah'ın izniyle bir daha geleceğini biliyoruz ama ya hiç umudu olmayanlar ne yapsın her zaman insan daha kötüsünü düşünüp avunuyor şu yalan dünyada daha düzgün konuşup bir insanı bilgilendirerek sevaba girmek iyilik yapmak varken neden kırıcı oluyorsun da kaybediyorsun ben ona anlam veremiyorum???????????

ne kadar güzel Rabbim bebeğini sana bağışlamış ve korumuş Allah analı babalı büyütsün
artık darısı bizim başımıza inşallah bizde senin gibi bu duyguyu tadıp yaşarız.

arkadaşım hakkaten duygularıma düşüncelerime tercüman oluyorsun tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…