DÜŞÜKLER,KAN PIHTILAŞMASI,ERKEN DOĞUM,BEBEK ÖLÜMLERİ.....içeriye bir bakın!!!

merhaba bu şekilde olayı yaşayan biriyim 2 aylık hamileyim gezmediğimiz yer kalmadı sebebsiz pıhtılasma kanama yasıyorum psikolojim alt üst oldu aşırı kanama ve parca düşürüyordum 4 gün evveli dr söyledıgı kanallarım birsekılde kanama yasamam mı.. bir gece eşimi gördüm uyurken saat 3 civarında belime vurdu kalktım baktım eşim yanımda uyuyordu seslendım duymadı daha sonra tekrar daldım dua okudum bu sefer sırtımdan bir darbe aldım o anda kanamam basladı ve eşim halen uyuyordu anladım ki onun kılıgıında gelıyordu sonra kasılma ve adet sancısının iki misli acıyla cıldırdım parcalar gelıyor heryanım berbattı acile gittim kontrolde normaldi bebek ve hersey ebe eşime okuyun dedi evde eşim beni hoca buldu biz gittik o halde ben kapıdan girdim kadın yüzüme bakıp kızım kanaman var ümmü sübyansın hemen uzat ayaklarını dedi . sonra bakıldı ve gercekten bebegimi almak isteyen bir cin'e tutulmuştum .5 gündür yastıgım muska göbegım muska boynum muska okunmu sularla gezıyorum allahıma sükür iyim eskilerde yazmayan hocalar kusak okurmuş yazan ise muska yazar baglarmış cocuk düşmesın dıye ve bir muskam hazır bebeğim dogunca ona takıcam 7 yasına kadar musallatından kaçınmak amaçlı diyecegım şu ki evlat için herseye değer çalmadıgım kapı kalmadı dökmedıgım para suan ise huzurlu ferah uykulu bir döneme adım attım ..bugün beraat kandillini herkezin kandilini kutlarım cümlemize hayırlara vesile olmasını dilerim ..

Bende yaptirmayi istiyorum benim annemdede varmis zamaninda benden onceki cocugu 3 aylikken dusurmus oda hocaya gitmis bendede olabilir korkusuyla gidicem yaptircam once Allah sonrada dualar rabim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah

Bana acil cevap verebilir misiniz
iki gün önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg 131 çıktı
iki gündür evden testler yapıyorum artış var mı diye ama düşüşe geçti resimdeki gibi
kan testi verdim bugün yeniden saat üç buçuk gibi çıkacak
Kan pıhtılaşması için kan vermiştim Bugün sabah öğrendim değerlerim aşağıdaki gibi

FAKTÖR II NORMAL
904.530 FAKTÖR V LEİDEN NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT

şimdi bende kan pıhtılaşması var herhalde çünkü homozigot çıkmış
sorum şu şuandaki bebeğimi kurtarma şansımız var mı yani düşüşe geçtiği için iğne kullansak bile artık sağlıklı olma ihtimali var mı
Ya da biz bir sonraki bebeğimiz için mi önlem alarak başlamalıyız

Eklentiler

• PhotoGrid_1432891190568.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 67
Birsene içinde 3üncü kürtajı mı oldum. 8inci haftaya girdiğim de kalp atışları duruyor bebeklerimin 3üncü de kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim hamile kalır kalmaz iğne ve aspirin kullanmaya başladım ama bu sefer de rahim içinde kanamam çok fazla oldu kanım çok sulandı mecbur sulandırıcıları bıraktım ve hastane de 3gün yattım kalp atışı yine durduğu için yine kürtaj oldum çok dua ediyorum ne yapacağı mı bilmiyorum

Allah yardimcin olsun insallah

Amin hepimizin Allah yardımcısı olsun
canim bi hocaya falan gittinmi ümmü sübyan olabilir belki bende 34 haftalik kaybettim bebgimi ve ben hergun yasin okuyordum bebgim dogdu ve kalbi durdu dediler bende hocaya gittim hoca beni tanimaz ve direk bebgin ölmüş ümmü subyan var sende dediler bebgimi benden aldilar ama duasini yaptirdim once Allaha emanetiz sonra dualara insallah bi baktir kendine derim canim

Merhaba ; yaklaşık bir buçuk iki ay önce bir ilişki yaşadım. Ancak ertesi gün hapını ilişki sonrası 3. Günde içtim. Ve bu ay adetim yaklaşık 15 gn kadar gecikti. Sonra sancılı bi adet başladı ve ben iç çamaşırımda hafif kahve rengi gibi nerdeyse serçe parmak büyüklüğünde balığa benzeyen bir parça gördüm. Ve adetim normalden çok daha uzun sürdü. 10 gün kadar. Bunun sebebi ne olabilir ? Düşük yapmış olabilir miyim ? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar rüyalarımda hep kendimi hamile, emziriyoken yada erkek çocuk gördüğüm zaman adet oluyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı ümmü sibyan olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…