düşükten sonra bebek sahibi olamayan arkadaşlar varmı?

sermus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2007
117
3
96
arkadaşlar ben 10 ay önce 6 haftalıkken bebeğimi kaybettim malesef..bunun üzerine 3 ay korundum..arada bir kist problemi yaşadım ancak kurtuldum..ancak hala bebek sahibi olamadım..bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı aranızda?

Sermuscum Canim Benim Bence Artik Ihmal Etme Ve Bir Doktora Git Canim.senin Için Dua Ediyorum.nolur Kötü Düşünme Bak Bikere Hamile Kaldin Yine Kalabilirsin Canim

ilgin için teşekkürler canım,insan endişelenmeden edemiyor işte...

bir kere hamile kaldıysan yine kalırsın bence arkadaşalra katılıyorum bir dr a görün bundan sonrada hamile kalırsan yan gel yat keyfine bak kendine dikkat et hamile haberlerini alırız inşallah tez zamanda..

bir kere hamile kaldıysan yine kalırsın bence arkadaşalra katılıyorum bir dr a görün bundan sonrada hamile kalırsan yan gel yat keyfine bak kendine dikkat et hamile haberlerini alırız inşallah tez zamanda..

canım düzenli olarak kontrole gidiyorum,bi sorun yok çok şükür ancak doktorum yumurta takibine başlayabiliriz demişti,şimdi onun içinm gidicem tekrar,iyi ileklerin için teşekkür ederim...

canim ayni durumu bende yasadim 5 haftalikken dusuk yaptim daha sonra kist olustu cok sukur kalmadi. sonrasinda bende cocuk cok istiyordum sanirim kendimizi psikolojik olarak sartlandirdigimiz icin tekrar olmuyor ama suan o kadar takmiyorum artik oluruna biraktim herseyi

canım umarım en kısa sürede bizde yeniden hamiş oluruz...insan ister istemez endişeleniyor...

canım benım neden hala dr a gıtmıyosun sen yumurtlama takıbı yapılsın sen hamıle kaldın tekrar kalacaksınnnnnn

ayticim adet olmayı bekliyorum,bu ay gidicem doktora yeniden ,kesin kararlıyım!!!

5-6 gün var daha canım,ama umutsuz vaka,diğer aylardan hiçbi fark yok çünkü((

canım çok geçmiş olsun,peki bu süreçte hrhangi bir belirtin oldumu,ağrı,akıntı vs gibi?

sermuscum,ben de 1 düşük yaptım,ardından 3 ay hapla korundum..sonra,14ay bekledik, 14. ayda geldi bebek...hapla korunduğum için sürecin biraz daha uzadığı görüşünde dr lar...internette hep hapla hamile kalma hızının alakası yok dense de,ben pek inanmıyorum nedense..şöyle bi görüş var ki,hap yumurtalıkları tembelleştiriyor..nitekim ben yaşadım..
ayrıca 13. ay rahim filmi çektirdim, bi sonraki ay geldi bebek..onun da çabuklaştırdığını düşünüyorum..
bi de her ay çok fazla stres yapıyodum kendime..gene adet olcam falan diye...her ilişki zevk üzerine deil,bebek düşüncesi üzerine kuruluydu zaten...
hı, bi de hamile kaldığım ay hiç belirtim olmadı canım.kasık ağrısı,bulantı,göğüs dolgunluğu falan en ufak bi belirtim olmadı inan ki...o yuzden çok şaşırmıştım hatta..sürpriz olmuştu..sadece 3 gün adetim gecikmişti,o gün test yaptım,zaten her ay yapıyordum,o şekilde öğrendim..uf çok uzun yazdım galiba pardon canım...döktürdüm:=)

canım bende senin gibi aynı durumdayım ama hemen umutsuzluğa kapılma.. bende yaklaşık bir yıl oldu düşük yapalı. dört ay korunduk. sonra kontrole gittiğimde sağ yumurtalığımda kist çıktı. iki ay d.kontrol hapı kullandım gitmedi dr. yinede hamile kalabileceğimi söyledi bende hapı ve korunmayı bıraktım. iki ay denedik olmadı ama umudumu yitirmiyorum. eğer bir yıl içinde olmazsa dr gitmeyi düşünürüm değilse bence stres yapıp hamileliği geciktrmenin anlamı yok... herşeyin hayırlısı canım sakın stres yapma biliyorsun stresde bir olumsuzluk. hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın...

canım önceliklebebeğin hayılı olsun..bende endişelenmeye başlamıştım artık,ama bana gerçekten güzel bi moral oldun..bende sanırım farkında olmadan tres ypıyorum kendime,inşallah bende biran önce bebeğime kavuşurum.desteğin için teşekkürler...

canım inşallah bir an önce bebeklerimize kavuşuruz..böylece ilk bebeğimin acısı da azalır belki...

slm.benimde bir arkadaşım düşük yaptı.sonra çok kafasına taktığı için uzun süre hamile kalmadı.yani psikolojikti.şimdi ise bir oğlu oldu.ama ilki düşük olduğu için ikincisinde hep dinlendi.tabiri caizse annesi ona hep baktı,yemeği bile yatağına geliyordu.hiç ağır işler yapmadı.allah sanada nasip eder inşallah.a.s.

inşallah canım teşekkür ederim iyi dileklerin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…