Slm canım benim ablamda 6 aylıkken doğum yaptı doğar doğmaz öldü zaten bebek.14 ay oldu 5 aydan sonra korunmayıda bıraktı ama olmadı şimdi oda bi dr ra gidiyo tahliller testler eşindende bi tahlil istedi senin eşindende istedimi ?Hangi dr a gidiyosun sen?
canım şu an için bir problrem yok çok şükür rahim iltihaplanması dışında,daha erken dedi doktorum tedaviye başlamak için önce 1 yıl dolsun ondan sonra bütün tetkiklere başlarız dedi...
Slm canım benim ablamda 6 aylıkken doğum yaptı doğar doğmaz öldü zaten bebek.14 ay oldu 5 aydan sonra korunmayıda bıraktı ama olmadı şimdi oda bi dr ra gidiyo tahliller testler eşindende bi tahlil istedi senin eşindende istedimi ?Hangi dr a gidiyosun sen?
benimde 2 defa bebegimin kabi 1 sene aralıklarla kalbi durdu.dr lara soruyorum bişey yok diyorlar ama her kürtaj düşük riskini arttırmıyormu.hamile kalma ihtimalimiz düşmüyormu bunu anlamıyorum benim şimdi umutlarım kanatlarım kırık canım çok sıkılıyor arkadaşlar
Benimde 1dusugum olmustu smdi doktorum bana choriomon iki doz verdi kullanan varmi nasil kullaniliyor yardimci olabilecek bir anne adayi varmi igneyi olduktan sonrami hemen oluyor yoksa birgun sonrami