düşükten sonra bebek sahibi olamayan arkadaşlar varmı?

Merhaba canim benim söyleyebilecegim hic kafana takma bende 3 düsük yaptim 8 haftalik olunca bebeklerim hep düstü sonra bir sürü tahlil hersey normal cikti.Sonra 4. hamilelikte hic bir sorunum olmadigi halde 7 ay hep yattim.9 ay sonunda 1 oglum oldu ondan 13 ay sonra bide kizim oldu.Simdi oglum 6 kizim 5 yasinda ve ben 26+4 haftalik hamisim.Yani sen hic kafana takma 1 kere hamile kaldiysan tamam bide hamile kaldiginda yine düsecek diye sakin düsünme cünkü ben onu yaptim doktorum bana herseyi kafanda bitiriyorsun demisti.Insallah allah hayirlisiyla hamile kalip bebbegini kucagina almayi nasip etsin canim

İNŞALLAH CANIM,AMA ARADAN KAÇ AY GEÇMESİNE RAĞMEN YENİDEN HAMİLE KALAMAMAK BENİ ÇOK ENDİŞELENDİRİYOR,ALLAH ÇOCUKLARINI SİZE BAĞIŞLASIN...

Bende bu 3. hamileligimi cok istedim ilk cocuk gibi günleri saydim korunmayi biraktiktan sonra yaklasik 1 sene sürdü kendimizi cok strese sokuyoruz rahat ol diyecem ama bilioyrum cok zor insallah en kisa zamanda tüm dileklerin olur canim.

merhaba bende 6 haftalıkken bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum,6 aydır korunmadığımız halde henüz hamile değilim, doktora gitmeye başladım bu ay, hiç sorun yok diyor ama bakalım hayırlısı, asıl gerçek bence psikolojik en güzele kafamıza takmamak sanırım ,
inşallah en kısa zamanda bizde bebişlerimizi kucağımıza alırız

amin canım,evet bencede bizdeki en büyük problem çok kafamıza takmamız,herşeyi otomatik bişimiş gibi hesaplıyoruz,ben ilk bebeğime hamile kalmadan ovulasyon dönemi diye bir kavram dahi bilmiyodum ama ilk aydan hamile kalmıştım:))))

merhaba arkadaslar bende gecen sene bu zamanlarda ve bu sene haziranda düşüğüm oldu Bende sizlerdenim... Bekliyorum
Allahım inşallah böyle bir acıyı bir daha yaşatmaz.

canım geçmiş olsun sana da,arkadaşlar aranızda tedavi görenler varmı peki?

sağol canım sanada, bana aspirin*folikasit verdi, şimdi den başladım ben hamile kalıncada kullanıcam. Tabi olursa, hayırlısı olsun allah bizim hakkımızda ne yazdıysa o olucak. eylülde basladım ben calısmaya

ben yarın doktora gidicem,4 aydır falan gitmemiştim,doktorum istersen yumurta taibine başlayabiliriz demişti ama ben beklemeyi tercih etmiştim,yarın yeni bir doktora gidicm bakalım neler olacak,buradan sizde tedavilerinii benimle paylaşırsanız çok sevinirim...

canım çok geçmiş olsun,peki bu süreçte hrhangi bir belirtin oldumu,ağrı,akıntı vs gibi?

hayır canım hiçbir belirtisi olmamıştı. diğer tüpleri tıkalı olan arkadaşların yazılarınıda okudum onlardada bir belirti olmamış. sen yumurta takibine başlamayı düşündüğüne göre zaten hsg çektirmiş olmalısın dimi canım?

canım yeni doktorum genel bir muayene ve yapılan hormon testleri sonucu ,bende endometrit(rahim iltihaplanması)olduğu ortaya çıktı,önce bu yönde bir antibiotik tedavsisine bşlıcam,buarada doktorum 1 yıl olmadan tedaviye başlamk istemiyor,daha önce bebek sahibi olabildiyseniz biraz daha beklemek te yarar var dedi...

sermusum canım adet olduktan sonra baslıycaksın ılaclara degılmı ne olur ne olmaz sekercım bak dr a gıttıgın ıyı oldu en azından bı yerden basladın bak ıltıhap varmıs ıyı oldu gıttıgın canım hadı bakalım hayırlısı:1hug:

evet canım adetle birlikte başlıcam boşa zaman harcamayalım,adet döneminde ilaçların bitmiş olur zaten dedi,doktoruma göre iltihaplanma dışında hiç bir problem yok,sanırım problem bende:)))

canım merhaba bende geçen sene 9haftalıkken düşük yaptım cuma günü dr gittim herşey normal ve şuan hastalığımda 10gün geçikti ama kan testinde bişey çıkmadı inşallah sana bana ve tüm isteyenlere yeni yıl ugurlu gelir ve bebek sahibi oluruz canım allah yadımcımız olsun

inşallah canım,sanada öncelikle geçmiş olsun,siz ne zmandır bekliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…