Merhaba canim benim söyleyebilecegim hic kafana takma bende 3 düsük yaptim 8 haftalik olunca bebeklerim hep düstü sonra bir sürü tahlil hersey normal cikti.Sonra 4. hamilelikte hic bir sorunum olmadigi halde 7 ay hep yattim.9 ay sonunda 1 oglum oldu ondan 13 ay sonra bide kizim oldu.Simdi oglum 6 kizim 5 yasinda ve ben 26+4 haftalik hamisim.Yani sen hic kafana takma 1 kere hamile kaldiysan tamam bide hamile kaldiginda yine düsecek diye sakin düsünme cünkü ben onu yaptim doktorum bana herseyi kafanda bitiriyorsun demisti.Insallah allah hayirlisiyla hamile kalip bebbegini kucagina almayi nasip etsin canim
merhaba bende 6 haftalıkken bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj oldum,6 aydır korunmadığımız halde henüz hamile değilim, doktora gitmeye başladım bu ay, hiç sorun yok diyor ama bakalım hayırlısı, asıl gerçek bence psikolojik en güzele kafamıza takmamak sanırım ,
inşallah en kısa zamanda bizde bebişlerimizi kucağımıza alırız
allaaah hepinizin yardimcisi olsunnn arkadaslarr
canım çok geçmiş olsun,peki bu süreçte hrhangi bir belirtin oldumu,ağrı,akıntı vs gibi?
hayır canım hiçbir belirtisi olmamıştı. diğer tüpleri tıkalı olan arkadaşların yazılarınıda okudum onlardada bir belirti olmamış. sen yumurta takibine başlamayı düşündüğüne göre zaten hsg çektirmiş olmalısın dimi canım?
canım yeni doktorum genel bir muayene ve yapılan hormon testleri sonucu ,bende endometrit(rahim iltihaplanması)olduğu ortaya çıktı,önce bu yönde bir antibiotik tedavsisine bşlıcam,buarada doktorum 1 yıl olmadan tedaviye başlamk istemiyor,daha önce bebek sahibi olabildiyseniz biraz daha beklemek te yarar var dedi...
sermusum canım adet olduktan sonra baslıycaksın ılaclara degılmı ne olur ne olmaz sekercım bak dr a gıttıgın ıyı oldu en azından bı yerden basladın bak ıltıhap varmıs ıyı oldu gıttıgın canım hadı bakalım hayırlısı:1hug:
canım merhaba bende geçen sene 9haftalıkken düşük yaptım cuma günü dr gittim herşey normal ve şuan hastalığımda 10gün geçikti ama kan testinde bişey çıkmadı inşallah sana bana ve tüm isteyenlere yeni yıl ugurlu gelir ve bebek sahibi oluruz canım allah yadımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?