Düşükten sonra bir daha hamile kalamayanlar... Derdimizi paylaşalım...

kızlar mehaba ben de şubatta kendiliğinden düşük yaptım tedavisiz oldu hiç bi sorun olmadan sebepsiz dediler şuan da bi sorun yok ama halen olmadı (:

merhaba kızlar benimde 2,5 yıl önce 7-5 hamişliğim kanamadan dolayı kürtajla sonlandırıldı ogün bugündür olmuyor 3 kere klomen kullandım 1kere aşılama yapıldı tutmadı 1-2 ay sonra sanırım tüp bebek yapılacak doktorda onaylarsa ALLAH ım isteyen herkesi bebişine kavuştursun...

merhaba kızlar. benim de gebeliğim 8. haftada emriyonun görülmemesi, ardından bir hafta bekleme süresi ve bu bir haftada kanamanın ve kahverengi lekelenmenin başlaması ve 9. haftada yine embriyonun görülmemesi sonucu boş gebelik teşhisiyle kürtajla sonlandırıldı.kese vardı ama bebek yoktu. 25 eylülde kürtaj oldum, 10 gün hafif kanamam oldu şimdilik bir problemim yok ALLAHa şükür, henüz adet görmedim doktor da 40 gün görmyebilirsin demişti. neticesinde planlı bir gebelik olduğu için fiziksel açıdan daha az olmak üzere psikolojik açıdan çok yıprandım.doktorlarda açıkçası elle tutulur bir neden gösteremediler boş gebeliğe. araştırdığım kadarıyla da hep varsayımsal bilgiler edinebildim.ilk düşük olduğu için herhangi bir test yaptırmanın gerekli olmadığını söyledi doktorlar, zaten ne test yapılır bu konuda da hiçbir bilgim yok .ne kadar zaman sonra tekrar deneyebilirim bu konuda da hiçbir fikrim yok ama en az 3 ay sanırım...yaradanın takdiri ve hayırlısı buymuş elbette diyorum,ALLAH başka sıkıntılar vermesin dilerim. ALLAH hepimize hayırlısını versin, sağlıklar diliyorum hepinize...

evlendiğim ay hamile kalmıştım, kürtajla sonuçlanan bir düşüğüm oldu ve ütünden 14 ay geçti tekrar hamile kalamıyorum. :sinifsinif:
Prolaktin sebeiyle büyük ihtimal diyor doktorlar ama bu zaman süresi uzadıkça, o düşüğe daha çok üzülmeye başladım bu aralar. Senağlama
hatta forumda öyle 6 haftalık hamile olanların bebeklerinin resimleri oluyor, bugün ağladım yine... Benimki de 6 haftalıktı...
Neler yapıyorsunuz, nasıl bekliyorsunuz? Ne zamandır uğraşıorsunuz?
Ve en önemlisi doktora gittiniz mi ve ne diyorlar?
Hadi paylaşalım dertlerimizi...
canım bende aynıı senın gibi durumdayım 6 haftalık düşük yaptım üstüne yaklasık beş ay korunduk sonra korunmayı bıraktık ama aylardır olmuyor canım yaa bende bıktım artık her ay gün hesaplamaktan ondan bundan inaşallah olurrrr:43:

canım bende aynıı senın gibi durumdayım 6 haftalık düşük yaptım üstüne yaklasık beş ay korunduk sonra korunmayı bıraktık ama aylardır olmuyor canım yaa bende bıktım artık her ay gün hesaplamaktan ondan bundan inaşallah olurrrr:43:

merhaba kızlar bende aralıkta 4 aylık bebeğimi tuvalette şiddetli kanamalar sonucu hastanede düşürdüm.birşeyi anladım çok isteyince olmuyor sanırım o bebk düşmesin diye sabha kadar ağrı çekiyordum yeterki düşmesin bebeciğim diye ama sonunda 16 haftasında düştü.dünyam yıkıldı .üstelik etrafımda benimle aynı anda hamile kalan okdar insan vardıki onları şimdi gördükçe karınları şiştikçe aklıma düşen bebğim geliyor çok mutsuzum kızlar..neden bebeğim düştü neden..korunmadığım halde hala bebk yok.sanki bir daha olmayacak gibi.testleri alıp alıp tek çizgi görmekten bıktım.inşallah allah biizm gibi isteyen tüm annelere verir kızlar

ben 2010 mayısta hamile kaldım ve 7 haftalıkken kalbi gelişmediği için kürtaj oldum. ve 2 yıl oluyor hala gebe kalamadım. Pek çok doktora gittik operatör, prof. en son prof.dr başar tekine gidiyoruz. rahim filmimde de tüpler açık çıktı. offf

Kızlar merhaba, 9 aylık evliyim. 5 haftalık bir düşüğüm kendiliğinden oldu 6 ay önce ama hala hamile kalamıyorum. Her ay kabus gibi kendimi hamile hissediyorum. Ne yapmam gerekir fikriniz var mı?

Merhabalar konuşmanızın üzerinden yıllar geçmiş şu an bnde aynı durumdayım. Tekrar ne zaman gebe kaldınız acaba

merhaba kızlar bende aralıkta 4 aylık bebeğimi tuvalette şiddetli kanamalar sonucu hastanede düşürdüm.birşeyi anladım çok isteyince olmuyor sanırım o bebk düşmesin diye sabha kadar ağrı çekiyordum yeterki düşmesin bebeciğim diye ama sonunda 16 haftasında düştü.dünyam yıkıldı .üstelik etrafımda benimle aynı anda hamile kalan okdar insan vardıki onları şimdi gördükçe karınları şiştikçe aklıma düşen bebğim geliyor çok mutsuzum kızlar..neden bebeğim düştü neden..korunmadığım halde hala bebk yok.sanki bir daha olmayacak gibi.testleri alıp alıp tek çizgi görmekten bıktım.inşallah allah biizm gibi isteyen tüm annelere verir kızlar
Allahım herseyı en hayırlısı versin inşallah Allah istedikten sonra olur hersey allH isteyen herkese Annelik duygusunu yasatsın

Bende 2 düşük yaptim.7 aydır hamile kalamiyorum.Doktoraya gittim.Tahlillerim temiz çikti.bi umut bekliyorum 🌞

uzun zaman olmuş ama neler yaptınız inş bebeişlerinize kavuşmuşsunuzdur

Evlendiğim ay hamile kalmıştım, kürtajla sonuçlanan bir düşüğüm oldu ve ütünden 14 ay geçti tekrar hamile kalamıyorum. :sinifsinif:
Prolaktin sebeiyle büyük ihtimal diyor doktorlar ama bu zaman süresi uzadıkça, o düşüğe daha çok üzülmeye başladım bu aralar. senağlama
Hatta forumda öyle 6 haftalık hamile olanların bebeklerinin resimleri oluyor, bugün ağladım yine... Benimki de 6 haftalıktı...
Neler yapıyorsunuz, nasıl bekliyorsunuz? Ne zamandır uğraşıorsunuz?
Ve en önemlisi doktora gittiniz mi ve ne diyorlar?
Hadi paylaşalım dertlerimizi...
Canim
Bende de aynı sorun var Prolaktin , tekrar hamile kalabildin mi ?

Back
X