Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende aynıı senın gibi durumdayım 6 haftalık düşük yaptım üstüne yaklasık beş ay korunduk sonra korunmayı bıraktık ama aylardır olmuyor canım yaa bende bıktım artık her ay gün hesaplamaktan ondan bundan inaşallah olurrrrevlendiğim ay hamile kalmıştım, kürtajla sonuçlanan bir düşüğüm oldu ve ütünden 14 ay geçti tekrar hamile kalamıyorum. :sinifsinif:
Prolaktin sebeiyle büyük ihtimal diyor doktorlar ama bu zaman süresi uzadıkça, o düşüğe daha çok üzülmeye başladım bu aralar. Senağlama
hatta forumda öyle 6 haftalık hamile olanların bebeklerinin resimleri oluyor, bugün ağladım yine... Benimki de 6 haftalıktı...
Neler yapıyorsunuz, nasıl bekliyorsunuz? Ne zamandır uğraşıorsunuz?
Ve en önemlisi doktora gittiniz mi ve ne diyorlar?
Hadi paylaşalım dertlerimizi...
canım bende aynıı senın gibi durumdayım 6 haftalık düşük yaptım üstüne yaklasık beş ay korunduk sonra korunmayı bıraktık ama aylardır olmuyor canım yaa bende bıktım artık her ay gün hesaplamaktan ondan bundan inaşallah olurrrr![]()
Allahım herseyı en hayırlısı versin inşallah Allah istedikten sonra olur hersey allH isteyen herkese Annelik duygusunu yasatsınmerhaba kızlar bende aralıkta 4 aylık bebeğimi tuvalette şiddetli kanamalar sonucu hastanede düşürdüm.birşeyi anladım çok isteyince olmuyor sanırım o bebk düşmesin diye sabha kadar ağrı çekiyordum yeterki düşmesin bebeciğim diye ama sonunda 16 haftasında düştü.dünyam yıkıldı .üstelik etrafımda benimle aynı anda hamile kalan okdar insan vardıki onları şimdi gördükçe karınları şiştikçe aklıma düşen bebğim geliyor çok mutsuzum kızlar..neden bebeğim düştü neden..korunmadığım halde hala bebk yok.sanki bir daha olmayacak gibi.testleri alıp alıp tek çizgi görmekten bıktım.inşallah allah biizm gibi isteyen tüm annelere verir kızlar
İlk düşük normal kabul görülür demisti doktor banaTeşekkür ederim Pınar.
Sebebi var mıydı düşüğün acaba? O konuda birşey söylenmedi mi?
CanimEvlendiğim ay hamile kalmıştım, kürtajla sonuçlanan bir düşüğüm oldu ve ütünden 14 ay geçti tekrar hamile kalamıyorum. :sinifsinif:
Prolaktin sebeiyle büyük ihtimal diyor doktorlar ama bu zaman süresi uzadıkça, o düşüğe daha çok üzülmeye başladım bu aralar. senağlama
Hatta forumda öyle 6 haftalık hamile olanların bebeklerinin resimleri oluyor, bugün ağladım yine... Benimki de 6 haftalıktı...
Neler yapıyorsunuz, nasıl bekliyorsunuz? Ne zamandır uğraşıorsunuz?
Ve en önemlisi doktora gittiniz mi ve ne diyorlar?
Hadi paylaşalım dertlerimizi...