- 22 Temmuz 2016
- 338
- 170
- 33
- Konu Sahibi 3tatlikardes
-
3 yıllık evliyim 2 düşük yaptım 2 aylık ve 3 aylık ve biliyorum ki stressss. Neyse 2. Düşükten 3 hafta sonra adet bile olmadan hamile kaldım ne stres ne düşünce hiç birşey yoktu aklımda bile yokken kendiliğinden oldu. Demem o ki stres olduğu sürece çok zor insallah hemencik olurrrr
Düşükte herhangi test yapılmadı Türkiye'de test yaptılar kan pıhtılaşması var hergün iğne yapıyoruz bu kadar biliyorum
Düşükte herhangi test yapılmadı Türkiye'de test yaptılar kan pıhtılaşması var hergün iğne yapıyoruz bu kadar biliyorum
Cnm öncelikle geçmiş olsun kan pıhtısından hamilelik yasak derlerdi senin nasıl oldu peki anlatırmısın
Kan pihtilasmasi gebelige engel degil. Sadece hergun igne vurulman gerekiyor
Amin isteyen herkesle beraber inşallahGecmis olsun insAllah saglicakla bebegini kucagina alirsin
Yani yaşadığım ülkede şöyle yap böyle yap diyen olmadı öyle bir sorun olduğunu da bilmiyordum kendiliğinden oldu olunca da iğne ile tedaviye başladık ama ben hiç duymadım böyle olunca hamileliğin yasak olduğunu.
Haklısın canım hayırlısı neyse o olsun napalımAmin çok teşekkür ederim ama ilk kez duyuyorum bu dediğini benimde akrabam var 2 tane aynı şekilde hamile kaldılar şuan hamileler
Geçmiş olsun canım üzülme streste yapma ;-) soğan suyu kürünü dene bi7 ay önce düşük yaptım ve 2 aydır adetlerim 10 gün gecikiyor hiç olmaz diye korkuyorum napacağım ben üzülüyorum
Geçmiş olsun canım,sagsalim bebeklerimizi kucağımiza alalım inşallah..bende de pıhtılaşma sıkıntısı var sanırım, 2 kimyasal gebelik 1 dusuk yaşadım, şimdi hergun kan iğnesi yapıyorum inşallah tutunacak gibi bu sefer bebisYani yaşadığım ülkede şöyle yap böyle yap diyen olmadı öyle bir sorun olduğunu da bilmiyordum kendiliğinden oldu olunca da iğne ile tedaviye başladık ama ben hiç duymadım böyle olunca hamileliğin yasak olduğunu.
Olur canım hiç sıkıntıya sokma kendini.gebelik oncesi adet döngüsü değişirmiş, vücut ve rahim gebeliğe hazırlanırmis..tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah7 ay önce düşük yaptım ve 2 aydır adetlerim 10 gün gecikiyor hiç olmaz diye korkuyorum napacağım ben üzülüyorum
Çok emin olmamakla birlikte sanki 4-5 haftalık gibi cânim gebeliğin,hayirli uğurlu olsun.betahcg 3000-5000 arası olunca kese karından gorunurmus diye biliyorum..Ben birsey sormak istiyorum bilgisi olan bana yardimci olabilirmi acaba 2016 babalar gununde dusuk yaptim 14 gun kanamam oldu ve 36 gun lekelenmem oldu dusen bebegim 2 aylikti kurtaj olmadim kendiliginden dustu toplam 50 gun kanamam lekelenmemin surmesi icimi temizlemis doktor oyle dedi 19.09.2016 da kan testi yaptirdim 1235.40 degerim cikti hamile oldugumu soylediler ama ne kadarlik oldugunu hesaplayamadim karnimada baktilar ordan da goremedi alttan muayene olmak istemedim ilk dusuk sebebim ondan oldu sizde ne kadarlik hamileyim ve karnima ne zaman cikar ne zaman gorebilirim
Gerçi ne zaman dollendigi de önemli mesela benim erken döllenme oldu regl günü betahcg 1783 çıktı.. yani tam 4 haftalık değer ama erken döllenme olduğu icinBen birsey sormak istiyorum bilgisi olan bana yardimci olabilirmi acaba 2016 babalar gununde dusuk yaptim 14 gun kanamam oldu ve 36 gun lekelenmem oldu dusen bebegim 2 aylikti kurtaj olmadim kendiliginden dustu toplam 50 gun kanamam lekelenmemin surmesi icimi temizlemis doktor oyle dedi 19.09.2016 da kan testi yaptirdim 1235.40 degerim cikti hamile oldugumu soylediler ama ne kadarlik oldugunu hesaplayamadim karnimada baktilar ordan da goremedi alttan muayene olmak istemedim ilk dusuk sebebim ondan oldu sizde ne kadarlik hamileyim ve karnima ne zaman cikar ne zaman gorebilirim
Kasık agrım cok oldugu icin gittik bizde ilk dusukten sonra 50 gun kanama lrkelenme oldu baska hasta olmadigim icin hesaplayamadim 1235.40 cikinca cok sewindim ama agrim war yataktan hic kalkmiyorum reng olurken kasik agrisi nsl olursa oyleyim ilk oldugu gibi yine duscek diye cok korkuyorum onda da agrim oldu sonra parca parca dustuÇok emin olmamakla birlikte sanki 4-5 haftalık gibi cânim gebeliğin,hayirli uğurlu olsun.betahcg 3000-5000 arası olunca kese karından gorunurmus diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?