- Konu Sahibi 3tatlikardes
-
Ben de dusuk yaşadım ve çok uzun sürdü.nisanda hamile kalmıştım. mayıs sonunu buldu dusuk yapmam...önlem aldılar mı ? İlaç falan kullanıyor musun canim. Ben de çok korkuyorum yine düşerse diye,hep yatiyorumKasık agrım cok oldugu icin gittik bizde ilk dusukten sonra 50 gun kanama lrkelenme oldu baska hasta olmadigim icin hesaplayamadim 1235.40 cikinca cok sewindim ama agrim war yataktan hic kalkmiyorum reng olurken kasik agrisi nsl olursa oyleyim ilk oldugu gibi yine duscek diye cok korkuyorum onda da agrim oldu sonra parca parca dustu
Bizim değerler 4-5 hafta, demiştim ya sana...bu sefer tutunsun inşallah,stres yapma kendinehttps://bilgibirikimi.net/2012/10/27/beta-hcg-nedir-gebelik-haftasina-gore-beta-hcg-degerleri/ ilac wermediler sadece kurtaj istiyomusun dediler ozele gidiyordum surekli istemedim oylece yolladilar
Cnm bnde hamileligi ogrenmeden once acayip kasik agrisi yasadim hatta lekelenmemde oldu bn adet oldm sandim ama megersem hamileymisim bu donemde bol bol dinlen agir bir sey kaldirma yukarilara uzanma ayaginin altina yastik al yat bir dahaki randevunde gorursun insallah keseyiKasık agrım cok oldugu icin gittik bizde ilk dusukten sonra 50 gun kanama lrkelenme oldu baska hasta olmadigim icin hesaplayamadim 1235.40 cikinca cok sewindim ama agrim war yataktan hic kalkmiyorum reng olurken kasik agrisi nsl olursa oyleyim ilk oldugu gibi yine duscek diye cok korkuyorum onda da agrim oldu sonra parca parca dustu
randewu vermedi canim acile gidip kan werdik orda ogrendik ne zaman doktora gitsem keseyi gorurum hic bi bilgi vermediler yayasadim
Çok çok Amin insallah isteyen Hereke'ze de :)Geçmiş olsun canım,sagsalim bebeklerimizi kucağımiza alalım inşallah..bende de pıhtılaşma sıkıntısı var sanırım, 2 kimyasal gebelik 1 dusuk yaşadım, şimdi hergun kan iğnesi yapıyorum inşallah tutunacak gibi bu sefer bebis
Gozukur cnm normalde deger 4000 lerdeyken filan karindan gozukuo hayirli guzel habrler alirsin insallah19.09.2016 da 1235.40 cikti degerler 2 ya katlaniyormus 48 saatte pazartesi gitsem kese gozukurmu
Daha bir haftadır korunmuyorsun hemen sogan kürüne başlama belki kendiliginden olurKizlar bzde 1 haftadir korunmuyoruz sogan kürünüde uygulamak istiyrm acaba bi sorun olurmu
Tadi igrenç zaten sen bilirsin ama herşeyin normalse oluruna bırak cnmBir ay gecti 2.ci ayi bekliyrm malesef icemicem denedim tadi güzel degil bizde bi sorun yok ama herkes hamile kaldigini soyluyor sogan suyunu ictikten snra ...
Strestendir.kasma.hammile klmAa amacli iliskiye grme7 ay önce düşük yaptım ve 2 aydır adetlerim 10 gün gecikiyor hiç olmaz diye korkuyorum napacağım ben üzülüyorum
Selam canım sağ ol yorumun icin. Vallahi bu ayda hiç gecikmem olmadı tam gününde oldum fakat Kaynanam 2gun sürdü 3 de leke leke oldu 4 de ise bir iki damla oldu sonra yikandim.Olur canım hiç sıkıntıya sokma kendini.gebelik oncesi adet döngüsü değişirmiş, vücut ve rahim gebeliğe hazırlanırmis..tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
Bende 22 martta kürtaj oldum gebelik 6 haftada sonlanmis ben 8.haftalıkken öğrendim 10.haftada kürtaj oldum 8 ay olacak neredeyse ama üzerine tekrar hamile kalamadım gerçekten üzücü bir durum düşünme demek kolay ama uygulaması çok zor ve etrafınizda bütün eşiniz dostunuz hamileyken insan ister istemez psikolojik bir savaşın içinde buluyor kendini kaç kez doktora gittim üzerine doktor artik gelme dedi açık açık esin gitsin bide doktora dedi ki ikimizde de bir problem yok ve hiç bir sağlık sorunu yokken yapılabilecek birsey de yok sanırım beklemekten başka rabbim yardımcımız olsn
10 günüm kaldı canım amin insallah pek umudum da kalmadı acikcasiAmin canım.. aynı bende o şekilde inşallah tekrardan birlikte hamile kalırız. Kac gün var adetine?
Bizimde çok şükür problem yok dedi doktor.. ama birşey dicem kader kismet. Eskiden büyüklerimiz sabah 5 den geceye kadar çalışırmış. Bide kaynanayla aynı evde. Kim bilir nasıl kac günde bir ilişki yaşıyorlardı bile çocukları çok cok oldu maşallah hepsinin. .. yani kısmet dua gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?