Düşükten sonra hamile kalamıyorum

Ben de dusuk yaşadım ve çok uzun sürdü.nisanda hamile kalmıştım. mayıs sonunu buldu dusuk yapmam...önlem aldılar mı ? İlaç falan kullanıyor musun canim. Ben de çok korkuyorum yine düşerse diye,hep yatiyorum

Cnm bnde hamileligi ogrenmeden once acayip kasik agrisi yasadim hatta lekelenmemde oldu bn adet oldm sandim ama megersem hamileymisim bu donemde bol bol dinlen agir bir sey kaldirma yukarilara uzanma ayaginin altina yastik al yat bir dahaki randevunde gorursun insallah keseyi

19.09.2016 da 1235.40 cikti degerler 2 ya katlaniyormus 48 saatte pazartesi gitsem kese gozukurmu

Çok çok Amin insallah isteyen Hereke'ze de :)

Merhaba ekimde 2 yıl olacak evleneli bir dusugum var benimde hayli uzun zaman geçti üzerinden hiçbir sıkıntımız yok şükür ama hamile kalamadim.Rabbim tüm isteyenlere hayirli sağlıklı bebisler nasip etsin insallah.

Kizlar bzde 1 haftadir korunmuyoruz sogan kürünüde uygulamak istiyrm acaba bi sorun olurmu
Daha bir haftadır korunmuyorsun hemen sogan kürüne başlama belki kendiliginden olur
BN bu sogan kürünü hiç sevmiyorum kaç ay içtim hiç bi fayda görmedim
Kendiliginden olmazsada tedavi görün bu incir sogan vs bnce işe yaramıyo

Bir ay gecti 2.ci ayi bekliyrm malesef icemicem denedim tadi güzel degil bizde bi sorun yok ama herkes hamile kaldigini soyluyor sogan suyunu ictikten snra ...

Olur canım hiç sıkıntıya sokma kendini.gebelik oncesi adet döngüsü değişirmiş, vücut ve rahim gebeliğe hazırlanırmis..tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
Selam canım sağ ol yorumun icin. Vallahi bu ayda hiç gecikmem olmadı tam gününde oldum fakat Kaynanam 2gun sürdü 3 de leke leke oldu 4 de ise bir iki damla oldu sonra yikandim.
Normalde 6-7. Gün ancak yikanirdim
Bu ay hiç stres yapmadım ev falan tasidik.. :)

Bu da düzensizlik okuyormu
Ve sen de düzensiz oldumu hamilelikte once

Bende 22 martta kürtaj oldum gebelik 6 haftada sonlanmis ben 8.haftalıkken öğrendim 10.haftada kürtaj oldum 8 ay olacak neredeyse ama üzerine tekrar hamile kalamadım gerçekten üzücü bir durum düşünme demek kolay ama uygulaması çok zor ve etrafınizda bütün eşiniz dostunuz hamileyken insan ister istemez psikolojik bir savaşın içinde buluyor kendini kaç kez doktora gittim üzerine doktor artik gelme dedi açık açık esin gitsin bide doktora dedi ki ikimizde de bir problem yok ve hiç bir sağlık sorunu yokken yapılabilecek birsey de yok sanırım beklemekten başka rabbim yardımcımız olsn

Amin canım.. aynı bende o şekilde inşallah tekrardan birlikte hamile kalırız. Kac gün var adetine?

Bizimde çok şükür problem yok dedi doktor.. ama birşey dicem kader kismet. Eskiden büyüklerimiz sabah 5 den geceye kadar çalışırmış. Bide kaynanayla aynı evde. Kim bilir nasıl kac günde bir ilişki yaşıyorlardı bile çocukları çok cok oldu maşallah hepsinin. .. yani kısmet dua gerek :)

10 günüm kaldı canım amin insallah pek umudum da kalmadı acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…