Düşükten sonra hamile kalamıyorum

Allah'tan umut kesilmez benim adetlerin hep 10 gün gec oluyor 2 ay ust uste oldu bu..

2 ayda hamile kalmadınız diye mi bu kadar üzüldünüz. Daha çok erken bi vakit bence. Ama dr.a gidin muayene oşun kürtajla ilgili bi sorun oluşuş mu , kan tahlilleri yaptırın kafanız rahat etsin. Gerçi kürtaj oldunuz mu onu bilemiyorum ama...
Bu kadar stres yapmayın , daha çok erken.

Sanırım siz okumamisiniz 7 ay önce düşük yaptim 2 ay kadarda adetlerim düzensiz 10 gün gecikmeli geliyor yazmış bayan zaten kürtajdan sonra adetin gelme süresi 40 gün kadar sürüyor

Benimde kürtaj üzerinden geceli 8 ay olacak kasımda 2 senelik evliyim sağlık problemi olmadığı halde olamaması üzücü oluyor hani okuyorum diğer forumlarda 7 8 hatta daha fazla yıl gecmesine rağmen evlat sahibi olamayanlar var öyle düşünunce sabretmeyi bilmiyorum diye kızıyorum kendime rabbim kimseye aratmasın kimsenin kucağınıda boş koymasın benden sonra hamile kalan arkadaşım var aramızda bir hafta vardı bi kaç hafta sonra doğacak 6 aylık olduğunda elimi karnına koydu hissediyormusun diye başkasının bebeğini hissetmek kendini bebeğini kaybetmisken garip eve gelince çok aglamistim

Sanırım siz okumamisiniz 7 ay önce düşük yaptim 2 ay kadarda adetlerim düzensiz 10 gün gecikmeli geliyor yazmış bayan zaten kürtajdan sonra adetin gelme süresi 40 gün kadar sürüyor
Okudum , mpral vermek istedim ama evet yanlış anlamışım 2 değil 7 ay olmuş düşük yapalı. Sizinde Allah yardımcınoz olsun, tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Sanırım dışardan konuşmak kolay diye düşündünüz mesajımı okuyunca, evlendim 3 ay sonra hamile kaldım sağlıklı bi bebeğim oldu şimdi 9,5 yaşında oğlum. Ama sonrasında bir düşük yaşadım, kürtaj oldum.bebek beni zehirlediği için ölümden döndüm. 1 yıl korunduk sonrasında 5 yıl hamile kalamadım, hiç bi sorun çıkmadı dr.a gittiğimde de. Kafaya takmadım hiç, var bi tane dedim. Ama geçen sene beklemediğim bi anda hamile olduğumu öğrendim , bir sürü sorunun üzerine bebeğimi doğduktan 20 gün sonra kaybettim. Şimdi korunmuyoruz ama hamile kalırım kalmam diye düşünmüyorum hayırlısı diyorum.
Sizin gibi benimde yakın bi komşum var aramızda 15 gün olacaktı onun bebeğiyle. O şimdi 9 aylık, kucağıma alıyorum seviyorum, üzülmüyor muyum, koymuyor mu arada koyuyor evet.
Kemdi kendime moral vermeye çalışıyorum, düşünmemeye çaşılıyorum şükredecek çok şeyim var diyorum.
Sizlere sabır diliyorum ve gerçekten canı gönülden diyorum bunu Allah en kısa zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Yok dışardan konuşmak kolay demek için yazmadım canım yanlis Anlama benim etrafımda suan bütün arkadaşlarım hamile hepsi ikinciyı bekliyor bem 24 yaşındayım eşim 30 oldu onun için daha zor oluyor bazen ağlıyor üzülüyorum onu öyle görünce ilkinı kaybettiğimizde benden daha çok kötü oldu her adet oldum dediğinde gözleri doluyor benimde normal olarak psikolojim bozuluyor hersey Allahtan tabi sanada çok geçmiş olsun

Selam arkadaşlar. öncelikle Gülcan Abla Allah sabır versin oğlunu sana bağışlasın..
Merin ablacım seninde olur inşallah tüm isteyenlere de bizede. her namazımda dualarımdan birisi budur.

Ben daha 19 yaşındayım evlendiğim ilk ay hamile kaldım ama 1 aylıkken düştü. Sonra olmadı bende bu yüzden etkilendim olmicak sandım psikolojik olarak..
Düşük yapan arkadaşlarımın 3-4 ay sonra hamile kaldı. Bende tık yok. en son dedim Meryem kısmettir bizim gibi birsürü insan var onlardan ne artımız var herşey Allah'tandır. dedim. Tabi doktoraya gittik elhamdülillah birşey yok dedi...
Doktordan sonra rahatladım.. bide evimizi taşıdık çok şükür güzel biryere eski mahallemizde herkes tanıdık diye gelen giden soruyordu ister istemez insan etkileniyor.. Neyse..
Şimdi 9 aylık evliyim çok şükür. kısmet zamanla olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…