Okudum , mpral vermek istedim ama evet yanlış anlamışım 2 değil 7 ay olmuş düşük yapalı. Sizinde Allah yardımcınoz olsun, tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Sanırım dışardan konuşmak kolay diye düşündünüz mesajımı okuyunca, evlendim 3 ay sonra hamile kaldım sağlıklı bi bebeğim oldu şimdi 9,5 yaşında oğlum. Ama sonrasında bir düşük yaşadım, kürtaj oldum.bebek beni zehirlediği için ölümden döndüm. 1 yıl korunduk sonrasında 5 yıl hamile kalamadım, hiç bi sorun çıkmadı dr.a gittiğimde de. Kafaya takmadım hiç, var bi tane dedim. Ama geçen sene beklemediğim bi anda hamile olduğumu öğrendim , bir sürü sorunun üzerine bebeğimi doğduktan 20 gün sonra kaybettim. Şimdi korunmuyoruz ama hamile kalırım kalmam diye düşünmüyorum hayırlısı diyorum.
Sizin gibi benimde yakın bi komşum var aramızda 15 gün olacaktı onun bebeğiyle. O şimdi 9 aylık, kucağıma alıyorum seviyorum, üzülmüyor muyum, koymuyor mu arada koyuyor evet.
Kemdi kendime moral vermeye çalışıyorum, düşünmemeye çaşılıyorum şükredecek çok şeyim var diyorum.
Sizlere sabır diliyorum ve gerçekten canı gönülden diyorum bunu Allah en kısa zamanda, hayırlı sağlıklı evlatlar versin.