Amin canımm cok zormuş az bi süre de olsa o duyguyu yaşayıp kaybetmek cok üzücü oldu Allah sağ salim kucağımıza alabileceğimiz evlatlar nasip etsin düşük sonrası korkular oluyor aynısını yaşama korkusu Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallahCanım bende 29 subatta dusuk yaptim.7 haftalikti bebeğim ve ilkti benimde.cok zor oldu.Polikistik over var bende de klomen ve catlatma ignesiyle ilk aydan hamile kalmistim ben.Bebeğim gelismedi o yuzden aldilar onu benden Allah boylesini nasip etti ne diyelim hayirlisi boyleymis demekki.Benim doktorum İki adetten sonra korunmayi birakabilirsin dedi beklemedeyim bende rahim toparlansin yine gitcem.Allah hayirlisiyla evlat sahibi olmamizi nasip etsin...
Bi müslümanın baska bı müslümana ettiği dua kabul olurmuş Rabbim sana bana ve isteyen tüm herkese nasip etsin bende alışmaya çalışıyorum dediğin gibi moralimi yüksek tutmaya calısıyorum Allah o guzel hazınesınden bızlerede nasip etsn inşallahİnşallah zor tabi ben cok istemistim inan buna o kadar cok bekledim ki bebegimi ama olmadi Allah boylesini hayirli kilmis simdi topladim ben kendimi daha iyiyim zaten tekrar olmasi icin psikolojik olarakta hazir olmak gerekiyo uzun bi zaman degil zaman zaten oyle yada boyle geciyor cok şükür calisiyorum da daha kolay geciyo.amin inşallah Rabbim duysun sesini inşallah bidahaki bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz...
Bi müslümanın baska bı müslümana ettiği dua kabul olurmuş Rabbim sana bana ve isteyen tüm herkese nasip etsin bende alışmaya çalışıyorum dediğin gibi moralimi yüksek tutmaya calısıyorum Allah o guzel hazınesınden bızlerede nasip etsn inşallah
Allah razı olsun senden inşallah sana da sağlıcaklı hayırlı imanlı bi evlat nasip etsn Allah ım doğru dıyosun ağlasakda elımızden bısey gelmıyo alanda verende Allah etrafımda bı kac kısı var boyle düsükten bı kac ay sonra hamıle kalanlar onlarda içimi rahatlatıyolar bide meryem suresini duydum ben adetim bittikten sonra okumayı dusunuyorum sende oku istersen belki kapımız bu duanın arkasında gizlidir Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallahİnşallah canım aminn inşallah... Uzme kendini vardir Rabbim in bir bildigi ilk zamanlar bende cok zor atlattim hatta isyan ettim neden ben diye Allah affetsin ama suan dedigim gibi iyim Allah herseyin hakkimizda hayirlisini bilir ben takmiyorum artık kafama belki hayirsiz olcakti dogsaydi belki hasta olcakti vs o yuzden Allah hakkimizda herseyin hayirlsini nasip etsin.Ben hamileligimi ogrendigim gunden beri elim karnimda bebegime hep dua okuyodum Rabbim saglicakla kucagima almak nasip etsin diye olmadi ama simdi hayirlisi buymus demekki diyorum uzme kendini biraz zaman ver kendine rahmin bi toparlansin olur yine bakarsin olcak evladin oyle bi evlat olur ki dersin Rabbim sana binlerce kez şükür ler olsun bu evladi bana nasip ettin diye.diyecegim o ki rahat ol Allah a guven icini ferah tut
Kürtaj olmadm canım ben kanamayla atlattm ama doktor rabmıme bakıp temız olduğunu parca kalmadığını soylemıstı ben hep kendım icin isterken tüm isteyenleri de katıyorum bu dua da baskasına niyetle okunuyomu bılmıyorm ama ynede aklında bulunsun dıe soylemek istedim en güzel dua kalben yapılan dua Allah kabul etsn inşallahAllah hepimizden razi olsun canım amin tesekkurler inşallah Rabbim duysun sesini aynisi senin icinde temennim aynen oyle tek kapimiz Allah bizim icini ferah tut sen yeterki kurtaj islemi hamile kalmayi kolaylastirir en az iki adetten sonra birakabilirsin korunmayi zaten rahim kendini hazir hissedince dollenme oluyo sen kafani bi ferahlat once dusuncelerinden kurtul sonrasi kolay zaten... Benim kuran okumaya zamanim pek olmuyo malesef cakistigim icin yorgun oluyorum hep aksamlari yemekti temizlikti saat hemen geciyo haftasonu dinleniyorum derken bitiyo hayat hizli akiyo bana malesef okursan benide eklersin duana :) Rabbim kabul etsin inşallah :) Selma bu arada adim :)
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımm sıkıntı ve sıtres yapma en önemli olan şey o Allah bebeğini korusun o acıyı bı daha yaşatmasın inşallah doktor size beklemeniz gerektiğini söyledimi peki?26 kasımda düşük yaptım kürtaj oldum parça kaldığı için ilk bebeğimdi benimde. Zor bir süreç ama Allah hakkımızda hayırlısını veriyordur deyip atlattım.Hala içimde tabiNeyse çok şükür şuan çok yeni yine hamileyim 5 haftalık gecen hafta doktor göremedi değerlerimde de sıkıntı vardı dış gebelikten korktu ama alttn baktık gördük rahatladık inşallah kalp atışınıda duyarsam rahatlayacağım çünkü yine ağrılarım cok fazla progestan kullanıyorum inşallah iyi olacak.Rabbim tüm isteyenlere sağlıcakla nasip etsin inşallah
26 kasımda düşük yaptım kürtaj oldum parça kaldığı için ilk bebeğimdi benimde. Zor bir süreç ama Allah hakkımızda hayırlısını veriyordur deyip atlattım.Hala içimde tabiNeyse çok şükür şuan çok yeni yine hamileyim 5 haftalık gecen hafta doktor göremedi değerlerimde de sıkıntı vardı dış gebelikten korktu ama alttn baktık gördük rahatladık inşallah kalp atışınıda duyarsam rahatlayacağım çünkü yine ağrılarım cok fazla progestan kullanıyorum inşallah iyi olacak.Rabbim tüm isteyenlere sağlıcakla nasip etsin inşallah
Amin inşallah kimseye yaşatmasın evet 2 ay bekle dedi ben yinede toparlanmak için 3 ay korundum hatta dahada uzatacaktım süreyi ama eşim istemedi ilaç kullanmamı o yüzden bıraktım Allah nasip etti cok şükürAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımm sıkıntı ve sıtres yapma en önemli olan şey o Allah bebeğini korusun o acıyı bı daha yaşatmasın inşallah doktor size beklemeniz gerektiğini söyledimi peki?
Amin inşallahh herkesi aslında rahat bi insanım ama bu süreç işte etkiliyorAmin inşallah ama kendini cok dinleme olur mu herseyi oluruna birak stres yapma Rabbim kucagina almayi nasip etsin saglicakla inşallah. Yok kese yok kalp atisi vs insan stres oluyo sen sakin ol keyfini cikar hamileliginin kendini dinlemeyide birak olur mu cici anne :) Rabbim guldursun yuzunu tekrar ayni aciyla sinamasin inşallah
Bana korunmana gerek yok dedi kürtaj olmamıstm cnku bıde rahmım temızdı canm ama bu ay düşükten sonraki ilk adetm gecikti ve genelde kahverengi şeklinde oldu rahmim temizleniyo diye düşündüm ben ama ?Amin inşallah kimseye yaşatmasın evet 2 ay bekle dedi ben yinede toparlanmak için 3 ay korundum hatta dahada uzatacaktım süreyi ama eşim istemedi ilaç kullanmamı o yüzden bıraktım Allah nasip etti cok şükür
Kürtaj olmadığın için sıkıntı olmayabilir ama o süreçten sonra adet düzeni değişiyor. nasıl hesapladın? yani ben kürtajdan 1 ay sonra hastalandım mesela ve az geldi rengi farklıydı biraz evet. 2. ay daha normaldiBana korunmana gerek yok dedi kürtaj olmamıstm cnku bıde rahmım temızdı canm ama bu ay düşükten sonraki ilk adetm gecikti ve genelde kahverengi şeklinde oldu rahmim temizleniyo diye düşündüm ben ama ?
bu arada sizlerede geçmiş olsun inşallah en doğru en kısa zamanda yine olur. Düşükten sonraki süreçte benden nacizane tavsiye beslenmenize kilonuza dikkat edin psikolijniz düzeldiğinde tekrar denersiniz biraz rahim de toparlandıktan sonra Rabbim cabucak nasip eder inşallah
Yani şöyle 8şubatta düşük kanamam başlamıştı ama adetm 8 mart değilde 17 martta oldu normalde adetlerm düzenli bende düşüğe bağlı geciktiğini o yüzden düzensizlik olduğunu dusundumKürtaj olmadığın için sıkıntı olmayabilir ama o süreçten sonra adet düzeni değişiyor. nasıl hesapladın? yani ben kürtajdan 1 ay sonra hastalandım mesela ve az geldi rengi farklıydı biraz evet. 2. ay daha normaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?