Düşükten sonra hamile kalanlar

Merhaba Arkadaşlar,

benzer durumu yaşamış arkadaşlardan yardım istiyorum
Benim 9haftalık bebeğimin kalbi durduğu için 30ocakta kürtaj oldum ve tam 28.gün ilk adetimi oldum.Hamdolsun herhangi bir şaşma olmamıştı.Kontrollerimde sıkıntı görmemişti doktor..ilk adetim vaktinde olmuşken 2.adet gecikir mi?

Herkese sağlıklı yavrular diliyorum

Benim 30eylulde 9 haftalık kalbi durduğu için aldılar... Inanılmaz zordu... Ama suan hamileyim... Sıkıntı yapma... Emin ol daha kolay kalıyorsun... Sen kendini sinir stres uzuntu icine sokarsan sureci zorlastirirsin... Dusunme hicbirsey...

Walla benimde oyle oldu... Zamani suresi sekli semali hep degisti... Bi sure daha beklw gelmezse doktora gorun... Dusukten sonra birsuru sey degisti benim... Sıkıntı yapma şimdiden...

Walla benimde oyle oldu... Zamani suresi sekli semali hep degisti... Bi sure daha beklw gelmezse doktora gorun... Dusukten sonra birsuru sey degisti benim... Sıkıntı yapma şimdiden...

ama ilki çok vaktinde geldi..geçen haftam adet belirtisiyle geçti hala gelen giden yok

ama ilki çok vaktinde geldi..geçen haftam adet belirtisiyle geçti hala gelen giden yok
O zaman ilac kulanmiyormuydun? O yuzden bende gecmeden geldi... Oburunde tam 1 ay gecti resmen ayin sonunda olmustum... Sonra hep ayin sonunda olmustu...

O zaman ilac kulanmiyormuydun? O yuzden bende gecmeden geldi... Oburunde tam 1 ay gecti resmen ayin sonunda olmustum... Sonra hep ayin sonunda olmustu...

ilk 5gün antibiyotik dışında ilaç kullanmadım hiç..kürtaj sonrası iili 28.günde geldi 2.6gün geçti hala yokk
geçen hafta adet olacakmışım gibi belirtileri ağrıları çektim ama gelen giden bişey yok

Walla bilmiyorum arkadasim... Benimki 2.sinde zamaninda gelmedi 1 ay gecti aradindan. Ben normalde 24.gunumde olurdum... Sonra zamani degisti hep ayin sonunda oldu. 6 gun surerdi 4 gune dustu... Eger aklina takiliyorsa doktoruna bir danis istersen...

Walla bilmiyorum arkadasim... Benimki 2.sinde zamaninda gelmedi 1 ay gecti aradindan. Ben normalde 24.gunumde olurdum... Sonra zamani degisti hep ayin sonunda oldu. 6 gun surerdi 4 gune dustu... Eger aklina takiliyorsa doktoruna bir danis istersen...

Çok sağol canım çok çokkk..
hamiilemiyim acaba diye düşünüyorum,şimdi gidip test yaptırsam geç döllenmeyse çıkmazsa diye de tedirginim..Karmakarışığım anlayacağın

Çok sağol canım çok çokkk..
hamiilemiyim acaba diye düşünüyorum,şimdi gidip test yaptırsam geç döllenmeyse çıkmazsa diye de tedirginim..Karmakarışığım anlayacağın
Aslinda tahminim cikar... Ben sabah midem cok bulaninca sabah 8.30da evden firladim.. Adetimde henuz gecmemisti... Bi test al bi dene... Hem senin adet tarihinde gecmis... Eger erkensede silik cizgi cikar belki... Bi dene.. Ama sonucuda yaz merak ettim simdi... Ins hamilesindir kiz

doktorum 2 ay beklelemi söylemişti.iki ay bekledim.bekledikten sonra denemeye geçtiğimiz 2. ayda oldu hamdolsun

İnşallaahhhhhhh..
ya benim kaybettiğim bebeğimide adetim geçtikten ancak 4gün sonra çok çok silik çizgi olarak görebilmiştim.bu sefer adet günümde test yaptım çıkmadı..evde tekrar test yapmak istemiyorum,kan içinde ne kadar geç yaparsam o kadar güvenilir sonuç çıkar diye düşünüyorum(geç döllenme varsa eğer)
hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum ((

Walla benimde ilk gebeligim daha adetimin gecmesine 10 gun varken silik cikmisti... Bundada 1 hafta vardi tam cikti cizgiler... Bekleyebilicekmisin

Walla benimde ilk gebeligim daha adetimin gecmesine 10 gun varken silik cikmisti... Bundada 1 hafta vardi tam cikti cizgiler... Bekleyebilicekmisin

5gün geçti,bugün6.gün bekliyorum vallaa

normalinde hep düzenlidir,yukarıdaki mesajlarımda da yazdığım gibi kürtajdan sonra bile 28.günde ilk adetimi oldum
çok stresteyim ((
bana dua et nolur

5gün geçti,bugün6.gün bekliyorum vallaa

normalinde hep düzenlidir,yukarıdaki mesajlarımda da yazdığım gibi kürtajdan sonra bile 28.günde ilk adetimi oldum
çok stresteyim ((
bana dua et nolur
Dualarim seninle canim... Ins hayirlisi olsun... Ins bi bebek bekliyorsundur.... Bi belirtin var mi? Bel agrisi kasik agrisi mide bulantisi?

canım benimde 6 haftalıkken düştü ve nedenini hiç bilemedik,doktor bize 6 ay beklememizi söyledi ama çok pişman oldum beklediğim için çünkü neredeyse 22 ay oldu hamile kalamadım tam umutlar tükenmişti çalışmaya başladım stresten uzaklaştım ve bu ay 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim yine korkuyorum ama düşünmemek en iyisi ...inşallah Allah gönlümüze göre verir.

Dualarim seninle canim... Ins hayirlisi olsun... Ins bi bebek bekliyorsundur.... Bi belirtin var mi? Bel agrisi kasik agrisi mide bulantisi?

Allah razı olsun Allah dualarını kabul etsin,her nerde bekleyen varsa Allah yardım etsin
geçen hafta çok şiddetli belirtilerim vardı hatta sürekli wc ye gittim adet oldum diye..
ara ara oluyor yine baş ağrım çok.göğüslerimde dolgunluk değil de 1,5haftadır defam eden içten sızı şeklinde bişey var

hayrlısı olsun inşallaahhh

Amin ins... Kendini stres icine sokma sakin... :) dusunme bu ara... Ins belirtiler devam eder artar... Böggggg diyede miden bulanir haberini alirsin

Ayyy canım aynı şeyi yaşıyoruz bende 22 ocakta kürtaj oldum, 32 gün sonra geldi 24 şubatta. Bu ay 24 ünde betaya baktırdım 5,2 çıktı. Ama adetim hala gelmedi. Bende merak ettim gebelikten mi yoksa düzensizlikten mi acaba? Ama bende hamilelik belirtileride var. Hayırlısı bakalm biraz daha geçsin yine beta baktırıcam. Sen bebek düşünüyor musun?

Hayırlısı olsun canm inşallah vardır. Belirtilerimiz çok benziyor. Ben tam adet günümde beta baktırdım çkmadı adette gelmedi inşallah olmuştur

Amin ins... Kendini stres icine sokma sakin... :) dusunme bu ara... Ins belirtiler devam eder artar... Böggggg diyede miden bulanir haberini alirsin

aahh ağzın balll yesin...mide bulantısından başımı kaldıramiiimmm su bile içemiiiim inşallahhh :)))
ama bebişim etkilenmesin elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…