Hayırlısı olsun canm inşallah vardır. Belirtilerimiz çok benziyor. Ben tam adet günümde beta baktırdım çkmadı adette gelmedi inşallah olmuştur
Hayırlısı olsun canm inşallah vardır. Belirtilerimiz çok benziyor. Ben tam adet günümde beta baktırdım çkmadı adette gelmedi inşallah olmuştur
aahh ağzın balll yesin...mide bulantısından başımı su bile içemiiiim inşallahhh :)))
deme o kadarda ben o durumdayım ne yiyom ne iciyom zombi gibi geziyom walla oda cok fena zor.. Aseriyim diye yemek programi izliyorum
Eheuehrheheuehehu kiz icimde ii his olustu sanki... Bence olucak gibi...vallahi billahi razıyım canım...kaybettiğim bebeğimde de bulantı istiyordum sanki o zaman herşey yolundaymış gibi hissedip rahatlayacaktım.
Hem benim ilk kaybettigim bebegimde hic bu kadar sıkıntı yasamamistim... O bundan daha buyuktu... Ama hepsi bir olmuyor...vvallahi billahi razıyım canım...kaybettiğim bebeğimde de bulantı istiyordum sanki o zaman herşey yolundaymış gibi hissedip rahatlayacaktım.
İnşallah canm inşallah. Ben kürtaj olduğum için değer anca düştü sanırım. Adetmden sonra baktırdığımda da 7,0 dı mesela. İnşallah canm adetimin gelmemesi ve ağrıların olması kafamı karıştırıyor. Belirtiler de çok. Senn en sn ne zaman adet oldn cnmne stresli bir süreçHayrla bebişin seninledir inşallahhhh
irtibatta kalalım lütfen
Eheuehrheheuehehu kiz icimde ii his olustu sanki... Bence olucak gibi...
İnşallah canm inşallah. Ben kürtaj olduğum için değer anca düştü sanırım. Adetmden sonra baktırdığımda da 7,0 dı mesela. İnşallah canm adetimin gelmemesi ve ağrıların olması kafamı karıştırıyor. Belirtiler de çok. Senn en sn ne zaman adet oldn cnm
Insallah olur... Dualarim herzamman seninle... Haber ver banada olur mu?inşallaaahhhhh sen dualarında bana da yer verirsen
Insallah olur... Dualarim herzamman seninle... Haber ver banada olur mu?
Benimde 24 şubat. Önceki gebeliğimde geç döllenme olmuş. Benm adet süresi uzun olduğu için sanırım yumurtlama geç oluyor. O yüzden çıkmamış olabilir diye düşünüyorum. Yarın yada öbürgün betaya baktıracağım. Sen ne zaman baktırcaksın :)26 şubatta oldum canım
Benimde 24 şubat. Önceki gebeliğimde geç döllenme olmuş. Benm adet süresi uzun olduğu için sanırım yumurtlama geç oluyor. O yüzden çıkmamış olabilir diye düşünüyorum. Yarın yada öbürgün betaya baktıracağım. Sen ne zaman baktırcaksın :)
Ama erken değil mi daha canıım? haberdar ett mutlaka çook merakk ettiimmmsanırım bugün baktıracağım
Benim 10 haftalıkken oldum canım doktorum o kadar beklemene gerek yok rahim temizse 1 adet geçir sonra yapabilirsin bi sorun yok demişti başka bi doktorda 6 ay dedi dinlemedim ben kendi doktorumu dinledm .. Zaten sen korunsanda korunmasanda hayırlı zaman ne zamansa o zaman olucaktırCok kotu bi donem, benimde gelisimden kaldigi icin Bebegim 7 haftalikken kurtaj oldu, doktor 5 ay korun dedi, hala korunuyorum((
Evet banada cok geliyor, ama yine ayni seyleri yasamakdan korkuyorumBenim 10 haftalıkken oldum canım doktorum o kadar beklemene gerek yok rahim temizse 1 adet geçir sonra yapabilirsin bi sorun yok demişti başka bi doktorda 6 ay dedi dinlemedim ben kendi doktorumu dinledm .. Zaten sen korunsanda korunmasanda hayırlı zaman ne zamansa o zaman olucaktırve rahim ne zaman hazırsa
Ama erken değil mi daha canıım? haberdar ett mutlaka çook merakk ettiimmm
Hala çıkmadı mı canım?devlette mi yaptırıyorsun?Doktorum ilk adetten sonra korunmama gerek olmadigini soylemisti.korunmadim :)
Kan verdim sonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?