Düşükten sonra hamile kalanlar

Hayırlısı olsun canm inşallah vardır. Belirtilerimiz çok benziyor. Ben tam adet günümde beta baktırdım çkmadı adette gelmedi inşallah olmuştur

ne stresli bir süreç Hayrla bebişin seninledir inşallahhhh
irtibatta kalalım lütfen

deme o kadarda ben o durumdayım ne yiyom ne iciyom zombi gibi geziyom walla oda cok fena zor.. Aseriyim diye yemek programi izliyorum

vallahi billahi razıyım canım...kaybettiğim bebeğimde de bulantı istiyordum sanki o zaman herşey yolundaymış gibi hissedip rahatlayacaktım.

vallahi billahi razıyım canım...kaybettiğim bebeğimde de bulantı istiyordum sanki o zaman herşey yolundaymış gibi hissedip rahatlayacaktım.
Hem benim ilk kaybettigim bebegimde hic bu kadar sıkıntı yasamamistim... O bundan daha buyuktu... Ama hepsi bir olmuyor...v

ne stresli bir süreç Hayrla bebişin seninledir inşallahhhh
irtibatta kalalım lütfen
İnşallah canm inşallah. Ben kürtaj olduğum için değer anca düştü sanırım. Adetmden sonra baktırdığımda da 7,0 dı mesela. İnşallah canm adetimin gelmemesi ve ağrıların olması kafamı karıştırıyor. Belirtiler de çok. Senn en sn ne zaman adet oldn cnm

26 şubatta oldum canım

26 şubatta oldum canım
Benimde 24 şubat. Önceki gebeliğimde geç döllenme olmuş. Benm adet süresi uzun olduğu için sanırım yumurtlama geç oluyor. O yüzden çıkmamış olabilir diye düşünüyorum. Yarın yada öbürgün betaya baktıracağım. Sen ne zaman baktırcaksın :)

sanırım bugün baktıracağım

Cok kotu bi donem, benimde gelisimden kaldigi icin Bebegim 7 haftalikken kurtaj oldu, doktor 5 ay korun dedi, hala korunuyorum((

Cok kotu bi donem, benimde gelisimden kaldigi icin Bebegim 7 haftalikken kurtaj oldu, doktor 5 ay korun dedi, hala korunuyorum((
Benim 10 haftalıkken oldum canım doktorum o kadar beklemene gerek yok rahim temizse 1 adet geçir sonra yapabilirsin bi sorun yok demişti başka bi doktorda 6 ay dedi dinlemedim ben kendi doktorumu dinledm .. Zaten sen korunsanda korunmasanda hayırlı zaman ne zamansa o zaman olucaktır ve rahim ne zaman hazırsa

Evet banada cok geliyor, ama yine ayni seyleri yasamakdan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…