merhaba arkadaşlar,
belki hatırlarsınız çok yakın bir tarihte düşük yağmıştım ve yine hamileyim hemde süpriz oldu yani bilinçli yapılmadı ama şunu çok iyi öğrendimki düşükten sonra doktorların ve büyüklerin dediği gibi çok çabuk arkasından hamile kalınıyor düşük yapanlar üzülmeyin tevekkül edene Rabbim yardım ediyor dün doktora gittim ultrasonla gördüm kalp atışlarını dinledim ama ilki düşük olduğu için çok şey hissedemedim bende tuhaflıkmı var korktum hiç bişi hissetmiyorum sonra hissedermiyim,6.haftamın içindeyim
arkadaşalar çok teşekkür ederim iyi temennileriniz için ama o öle bir hissiyatki böle sevinmiyor değilim ama sanki küsüm gibi tam duracağına emin olmadan onunla konuşmuyorum bile.eşim bana kızıyor sen istemiyosun bu çocuğumu diyor ama alakası yok tarifsiz bir duygu bu doktora kayınvalidemle gittim o benden daha kıpır kıpırdı acaba bende sorun mu var acaba sevemeyecekmiyim diye korktum aslında tam tersi çok anaç bir yapıya sahibim kedi yavrularına bile annelik yaparım sen beni anlıyosundur arkadaşım sende mi aynı hissettin
merhaba arkadaşlar,
belki hatırlarsınız çok yakın bir tarihte düşük yağmıştım ve yine hamileyim hemde süpriz oldu yani bilinçli yapılmadı ama şunu çok iyi öğrendimki düşükten sonra doktorların ve büyüklerin dediği gibi çok çabuk arkasından hamile kalınıyor düşük yapanlar üzülmeyin tevekkül edene Rabbim yardım ediyor dün doktora gittim ultrasonla gördüm kalp atışlarını dinledim ama ilki düşük olduğu için çok şey hissedemedim bende tuhaflıkmı var korktum hiç bişi hissetmiyorum sonra hissedermiyim,6.haftamın içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?