Düşükten sonra hamileyim:)

5 senelik evliyim 3.aşılamam tuttu ama öğrendikten bir hafta sonra kaybettim.geçen hafta bugun gibiydi sevincimiz kursağımızda kaldı pkoluyum kendi kendime hamile kalacağıma inanmıyorum tekrar zorlu yollar bana görünüyor kafayı yicem herhalde sonunda

nurcan85 tatlım kanaman varmı? kendini üzme ve kendini alıştırma benim doktorumun çok güzel bir cümlesi oldu ben düşük yaptığımda bak rahim zayıf canlıyı dünyaya getirmemek için atıyormuş doktorum dediki Allah korusun sakat bir bebek dünyaya getirmek yerine onu düşürüyorsun hayırlısı böyleymiş üzülme dedi zaten sağlıklı bir bebek rahmine güzelce tutunurdu ben düşükten 2 ay sonra yine kaldım bak şimdi 10. haftamın içindeyim kafana takma sadece bu dönemi kolay geçirmeye bak düşükte çok zor çünkü vücudu yıpratıyor folik aside devam edersin bak gör Allahın izniyle bu olmazsa bundan sonraki çok sağlıklı olacak arkadaşım büyükler hep der düşüğün bir ayağı içerdedir diye yaşadıklarını paylaş ki tecrübelerimizden azda olsa yardımcı olalım öpüyorum seni

geçmil olsun yeni bebeğin hayırlı uğurlu olsun. allahımın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah. düşükten 2ay sonra hamiile kaldığını yazmışsın. bende 20 şubatta kaybettim meleğimi benimde hemen olur inşallah tekrar.tekrar hamile kalmak hayallerime kaldığım yerden devam etmek istiyorum.kürtaj olmuşmuydun onu mersk etttim. ben evde düşürdüm meleğimi 8 haftalıktı ama dr. içerde bişey kalmasın diye vakumla temizledi tabi çok acı bir şekilde hiç anestezi yapma gereği bile duymadı .ben nasıl bir acı olduğunu bilmediğim için öle durdum karşısında ama allajım düşmanıma bile vermesin böle acıyı. inşallah bende senin gibi hemen kavuşurum tekrardan bebeğime. allah tüm hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsinn

tbrkler cnm allah tamamını erdirsin...sende bu sekilde olmus ama dusukten sonra aylarca bekleyen insanlar kendilerinde bir sorun oldugunu dusunebilir kurtajdan sonra hemen hamile kalınmayınca...

arkadaşım çok teşekkür ederim desteğin için..kanamam yok..çocuğum olacağı düşüncesine o kadar alıştımki..olumsuz bişey duyunca yıkıldım..allahıma dua etmekten başka bişeyim kalmadı...evet önce hayırlı ve sağlıklı bir evlat olması...ama allah umarım içimdeki bebeğimi sağlıklı hayırlı bir şekilde doğurmama yardımcı olur..daha benim ilk hamileliğim..hiç düşük yaşamadım nasıl bişey tamda bilmiyorum..tekrar desteklerin için sağol..kib

bende 25 inde kaybettim benimki aşılama sonucu oluşmuş bir gebelikti sizinkiler kendiliğinden mi olmuştu yoksa tedavi sonucumu

bana bu piyango vurmadı valla, kürtaj olalı 4 ay oluyor, 3 aydırda deniyoruz ama yok gelmiyo bebek....

Canım sana da hayırlı uğurlu olsun inş, bu kez kucağına almak nasip olsun sağlıcakla....

banada dr. dmişti ilk 4 ay çok dikkat et, hamile kalma diye.1 aydan sonra korunmamıza rağmen ve ilk gebeliğimin korunurken olmasına rrağmen 3 aydır hamile kalamadım, inş bizlerede nasip olur..

İnş herşey güzel olur canım, senin ve yavrun için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…