Düşükten sonra kanama...

kızlar merhaba bende aranıza yeni geldim bende malesef 2 düşük yaptım ilki ocak ayında ikicisi masyıs ayı başında ilkinde karnımda kalbi durmuştu kürtaj oldum ikincisinde öğrendikten sonra 5gün sonra kanama başladı ve kendiliğinden düştü kimyasal gebelikmiş 2.si ilkinde reglim 5 gün felan sürmüştü ama 2.sinde 24 gün sürdü ve geçen pazartesi bitti çok şükür şimdi tekrar denemeler başlayalım dedim ve bu gün tekrar regli öncesi olan akıntıdan gelmeye başladı doktorumu aradım bekle regli bittikten sonra gel dedi demesi kolay ama aranızda böyle şeyler yaşayan var mı ben artık normale dönmek istiyorum 5 ayda 2 düşük allah hepimize sabırlar versin ve en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün

hg canım çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yaşatmasın, 3. bebeğini kucağına almak nasip olsun inş...Kimyasal gebeliklerde bekleme gerek olmadığını biliyorum canım hemen düşünebilirsin bence ama dr.un ne derse ona göre hareket et derim...Önceki sfları okumadın sanırım, benimde 1 erken doğum, 1 düşük, 3 de kimyasal gebeliğim oldu...Son düşüğüm 6 martta oldu ve kanamam 76 gün sürdü...Mayısın 20sinden beri temizim çok şükür...Bişeyler yaşanıyo ama insandan da bi çok şeyi alıp götürüyo maalesef Rabbim hepimizede booolll sabır versin beterinden saklasın inş...

Kızlar Regaib Kandilimiz mübarek olsun...Rabbim bu güzel günün hörmetine dileklerimizi, dualarımızı kabul etsin...Bu mübarek günde dualarımız karşılıklı olsun inş...

arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni geldim 15 gün önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaja gerek yok dendi kanamam az az devam ediyo ancak kasıklarım hep ağrılı sürekli idrarım varmış yanıyomuş gibi hissediyorum ama tuvalete çıksamda geçmiyo bu benim ilk gebeliğimdi uzun ve zor bir düşürme süreci yaşadım şimdi de bu sıkıntı başladı acaba enfeksiyon mu kapmışımdır ufff tekrar doktora gidip içime bakmasına izin veremem çok yoruldum ( enfeksiyon kandan anlaşılır mı?

üzülerekde olsa hoşgeldin canım.buraya her gelen arkadaşımıza üzülüyorum.rabbim sabır versin,tekrarını yaşatmasın inşallah.şikayetlerin için dr a gitsen iyi olur.enfeksiyon olabilir.belkide aşağıdan muayene etmez.kürtajını yapan dr a gidersin.geçmiş osun canım.

hg canım çok geçmiş olsun yaşadığın ilk ve son kayıp olsun inş...Muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu var canım sende...Bence bi dr.a git gerek görürse muayene eder ama kanda da belli olur canım...Bende 3 hafta önce diyetisyene başladım haliyle kan tahlili istedi ve orda enfeksiyon olduğu çıktı...Ama mutlaka dr. git derim ben canım çok geçmiş olsun...

Ben evlendiğimden beri hamile kalamıyodum geçtiğimiz ay 30 nisanda düşük yaptığımı öğrendim .. 16 nisanda adet olmam gerekiyordu 18 nisanda oldum her zamanki gibi sürdü ama bitmedi tam tersi cumartesi sabahı arttı kanamam kıpkırmızı oldu bende bu yüzden doktora gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim o gün bile yani 12 gün kanama sonrası beta hcg değerim 288 di.. 2 gün hastanede yattım kanamam durdu kürtaj olmana gerek yok dedi doktorum muayene sonrası çıktım hastaneden.. hastane çıkışı 9 gün sonra yani 11 mayısta yine kanama başladı adettir dedik adet gibi de 1 haftada bitti.. şimdi 4 haziranda yine adet oldum bugün 3. günüm.. ben bir defa üstüne görme durumu yaşadığım için şu anda acaba bişey var mıdır diyorum. düşükten sonra genelde adet süresi geç olurmuş ben 2 kez adet oldum sizce bu normal mii

5 hafta 2 günlük hamileydım ve düşük yaptım ve kanama bi hafta sürdu sonra bittti 3 gün sonra tekrar kanama oldu bu normalmi yerini mi temizliyo parcami kaldı bilemedim yardimci olur musunuz

Merhaba bayanlar bende ilk defa tüp bebek yaptım ama malesef 3..haftada Bebeğimi kaybettim iki hafta geçmesine rağmen halen kanama olmadım yalnız iki kere çok koyu renkli akintim geldi.

Merhaba arkadaşlar ben 15 Şubat'ta düşük yapmaya başladım kanmam 10 gün sürdü 3 gün kanmam durdu sonra tekrar başladı 15. Gün beta hcgye bakıldığında 1280 den anca 670 e düşmüştü 2 haftada sonra sürekli 2 gün arayla kan verdim çok yavaş sürdü düşüş bugün 1 ay oldu düşük başlayalı dün hcg 66 çıktı yani daha normale dönmedi 1 haftadır kanama yoktu ama dün tekrar kanama başladı acaba bu düşükten kaynaklı bir kanamamıdır yoksa adet mi oluyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…