cnm bunu en ii dr bilir eğer zaten tamamen düşmüşse kürtaja gerek kalmaz die biliyrm ama sen halaa dr gitmedinmi yapma bölee daha kötü oladabilireger düşük olduysa kürtaj olmam mı daha iyi yoksa kendi kendne düşmesinimi beklemek daha iyi? doktor yine kürtaj derse napmalıyım?
lifoss nasılsın cnm mrk ettim seni kanaman ne alemde?
cnm bunu en ii dr bilir eğer zaten tamamen düşmüşse kürtaja gerek kalmaz die biliyrm ama sen halaa dr gitmedinmi yapma bölee daha kötü oladabilir
cok tesekkr arkadaslar yardmlarınız için bugun öğleden sonra gidiyorum doktra inş hayırlı haberler alırım buarada bişey daha sorcam bebeğin kalp atısları nezaman duyulur?
bide benm hcg değerim bu pazartesi 758 di bu değer normalmidr?
eger düşük olduysa kürtaj olmam mı daha iyi yoksa kendi kendne düşmesinimi beklemek daha iyi? doktor yine kürtaj derse napmalıyım?
lifoss nasılsın cnm mrk ettim seni kanaman ne alemde?
sanırım lifos umun kanaması hala kesilmedi garibim ya vücudunda kan kalmadı 78 gün oldu hala kesilmedi diyordu
git tabii işlhh ii hbrler weririsin bze cnm....saol canım bende gitmeye karar verdim bugun gitcektim doluymus doktr artk yarın gidicem inş.kısmetse kotu haber duymam inş yaa
git tabii işlhh ii hbrler weririsin bze cnm....
lifos bnde iyiym cnm çok şükür bnde spora başladım deli gibi por yapıyom walla
kanaman halaa bitmedimi yaaah cnmm bakalım kaç çıkıcak kanın bnm en son 7.5 muydu neydi
allahım ya geçsin artık seninkide...
ayy özür dilerim lifos um 68 i 78 algılamışım bir an önce bitsin akanamanda
yeğen sevelim azucuk:)
git tabii işlhh ii hbrler weririsin bze cnm....
inşallah canm iyi haberler veririm size okadar aglıyorum kac gundur inşallah ALLAH ım aglatmaz daha fazla
mira naptın gittinmi dr mrktayım hbr wer bizegit tabii işlhh ii hbrler weririsin bze cnm....
inşallah canm iyi haberler veririm size okadar aglıyorum kac gundur inşallah ALLAH ım aglatmaz daha fazla
mira naptın gittinmi dr mrktayım hbr wer bize
naz gittim canm malesef bebeğimi kaybettmbaska bi doktra gittim bu sefer.hiç iyi deilim ya farkında olmadan alısmısım ona bide içimde tuhaf bi his vardı kız olcagna cok inanıyodum cok uzuldum ya
naz gittim canm malesef bebeğimi kaybettmbaska bi doktra gittim bu sefer.hiç iyi deilim ya farkında olmadan alısmısım ona bide içimde tuhaf bi his vardı kız olcagna cok inanıyodum cok uzuldum ya çook geçmiş olsun cnmm
uffff yazcak bşy bulamadım inan kürtajmı oldun
ilk gebeliğinmiydi bu cnm?
çook geçmiş olsun cnmm
uffff yazcak bşy bulamadım inan kürtajmı oldun
ilk gebeliğinmiydi bu cnm?
cok tesekr ederim evet canm malesf ilk gebeliğimdi.yok kurtaj olmadm doktr baya atms dedi gebelik kesesi gorunmuokurtaj olmana gerek yok dedi tekrar kan aldılar dıs gebelik suphesi icin birazdan arıcam yine dotru bakalm ne dicek
bumuş hayırlısı cnmm ya allahım herkese bzede sağlıklısını wersin bndan snr işlhhcok tesekr ederim evet canm malesf ilk gebeliğimdi.yok kurtaj olmadm doktr baya atms dedi gebelik kesesi gorunmuokurtaj olmana gerek yok dedi tekrar kan aldılar dıs gebelik suphesi icin birazdan arıcam yine dotru bakalm ne dicek
bumuş hayırlısı cnmm ya allahım herkese bzede sağlıklısını wersin bndan snr işlhh
inşallah canım ya hayırlısı artk ama ben bundan sonra buyuk konusmiym ama hiç istemiyorum cocuk
canım geçmiş olsun allah diğer çocuklarına sağlık versin...bir gün bu konuya bakacağımı hiç tahmin etmezdim. hep zayıflama konusuna bakardım. benim iki çocuğum var. 3. gelecek diye bekliyordum. ama kendimi burada buldum. çok üzülüyorum. daha 7 haftalıktı ama herşeyi planlamıştım. alışveriş yapacağım yerleri, aşererken yiyeceklerimi, alacağım kiloyu, ...çok çabuk alışmıştım ona ama kaybettim. dr. 2 ay ertele sonra dene bebeği tekrar dedi ama ben hemen şimdi istiyorum. onu kaybedeli tam 18 gün oldu ama unutamıyorum. ne yapalım dünyada kısmeti yok demekki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?