Düşükten sonra kanama...

eger düşük olduysa kürtaj olmam mı daha iyi yoksa kendi kendne düşmesinimi beklemek daha iyi? doktor yine kürtaj derse napmalıyım?

eger düşük olduysa kürtaj olmam mı daha iyi yoksa kendi kendne düşmesinimi beklemek daha iyi? doktor yine kürtaj derse napmalıyım?
cnm bunu en ii dr bilir eğer zaten tamamen düşmüşse kürtaja gerek kalmaz die biliyrm ama sen halaa dr gitmedinmi yapma bölee daha kötü oladabilir

cnm bunu en ii dr bilir eğer zaten tamamen düşmüşse kürtaja gerek kalmaz die biliyrm ama sen halaa dr gitmedinmi yapma bölee daha kötü oladabilir

saol canım bende gitmeye karar verdim bugun gitcektim doluymus doktr artk yarın gidicem inş.kısmetse kotu haber duymam inş yaa

cok tesekkr arkadaslar yardmlarınız için bugun öğleden sonra gidiyorum doktra inş hayırlı haberler alırım buarada bişey daha sorcam bebeğin kalp atısları nezaman duyulur?

6-7 haftalıkken duyulur ama vajinal bakılırsa canım yoksa 8 haftalıkken rahat görürüsün...

bide benm hcg değerim bu pazartesi 758 di bu değer normalmidr?

Bence değerin çok güzel kaç gün geçmişti günün bu değer çıktığında?

Düşük olduysa sen bunu bilirsin canım umarım olmaz ama...dr.un yönlendirir seni kürtaja alır ya da ilaç-iğne bişey verir düşmesi için...İnş bunlara gerek kalmaz sağlıkla durur bebeğin ve kucağına alırsın canım...

lifoss nasılsın cnm mrk ettim seni kanaman ne alemde?

iiyim nazcım hamdolsun...Geçmedi canım yaa sıkıldım artık gına geldi Bugün diyetisyene başladım aldım başımı gidiyorum yoksa Sen nasılsın nazcım ne var ne yok?

sanırım lifos umun kanaması hala kesilmedi garibim ya vücudunda kan kalmadı 78 gün oldu hala kesilmedi diyordu

yok tatlım geçmedi hakkaten kan kalmadı vücudumda...diyetisyen tam kan sayımı istedi bakalım onda çıkar kaç olduğu...Aman esmeraycım 78 olmasın 68. gün bugün ama bu gidişle 78i de bulurum ben

saol canım bende gitmeye karar verdim bugun gitcektim doluymus doktr artk yarın gidicem inş.kısmetse kotu haber duymam inş yaa
git tabii işlhh ii hbrler weririsin bze cnm....

lifos bnde iyiym cnm çok şükür bnde spora başladım deli gibi por yapıyom walla
kanaman halaa bitmedimi yaa ah cnmm bakalım kaç çıkıcak kanın bnm en son 7.5 muydu neydi
allahım ya geçsin artık seninkide...

ayy özür dilerim lifos um 68 i 78 algılamışım bir an önce bitsin akanamanda
yeğen sevelim azucuk:)

yaz geliyo nazcım zayıflayalım ki :) bakalım kaç çıkacak benimki de...Ama ben karaüzüm kürü yedim bol bol annem yapmış bi de dut pekmesi yedim...Onlar ii kan yapıyomuş benimki düşük çıkmaz bence pek...onlarda kilo yaptı işte ufff...

ayy özür dilerim lifos um 68 i 78 algılamışım bir an önce bitsin akanamanda
yeğen sevelim azucuk:)

Ay est güzelim ne özürü Allahaşkına...Amin canıımmmm amiinn inş Rabbim hepimize de versinde en kısa zamanda bebeklerimizden konuşalım inş...

inşallah lifos canm cok tesekkur ederm saol iyi dileklerin için inşallah bebeğime bişey olmamıstr.buarada hcg değermi yaptrdığımda sanırım 8 9 gun gecmişti benm duzensz oldugu için nekadar doğru soluyorum bilmiyorum ama

bir gün bu konuya bakacağımı hiç tahmin etmezdim. hep zayıflama konusuna bakardım. benim iki çocuğum var. 3. gelecek diye bekliyordum. ama kendimi burada buldum. çok üzülüyorum. daha 7 haftalıktı ama herşeyi planlamıştım. alışveriş yapacağım yerleri, aşererken yiyeceklerimi, alacağım kiloyu, ...çok çabuk alışmıştım ona ama kaybettim. dr. 2 ay ertele sonra dene bebeği tekrar dedi ama ben hemen şimdi istiyorum. onu kaybedeli tam 18 gün oldu ama unutamıyorum. ne yapalım dünyada kısmeti yok demekki....

canım geçmiş olsun allah diğer çocuklarına sağlık versin...

merhaba arkadaşlar,

ben 6 haftalık hamileyim, dr keseyi göremeyince dış gebelikten şüphelenmişti,2 gün sonra gittim çok şükür kese oluştu ama dr kesenin çok sağlıklı olmadıgını ve muhtemelen düşük yapacagımı söyledi.. şimdi yatıcakmışım sürekli, ama dün ve bugün tuvaletimi yaptıktan sonra çok açık leke gibi kan geldi azıcıktı öyle tam bi kanama sayılmaz,çok endişeliyim,karnımda da ağrı oluyo sizce dr un dediği doğrumu gerçekten düşük belirtilerimi bunlar? hem bebegimi kaybetmekten hemde kürtaj olmaktan çok korkuyorum,deneyimi olan yardım etsin ltfn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…