naz gittim canm malesef bebeğimi kaybettmbaska bi doktra gittim bu sefer.hiç iyi deilim ya farkında olmadan alısmısım ona bide içimde tuhaf bi his vardı kız olcagna cok inanıyodum cok uzuldum ya
Ayyy çok üzüldüm canım yaaÇok geçmiş olsun ama az önceki sf da 8-9 gün sonra olduğunu yazmışsın değerinin ve bana düşük gelmişti...hayrlısı olsun canım Rabbim bunu unutturacak acı vermesin...
inşallah canım ya hayırlısı artk ama ben bundan sonra buyuk konusmiym ama hiç istemiyorum cocuk
Bak öyle deme...Daha dur bakalım ilk gebeliğinmiş hemen pes ediyosun...Senden beterleri var mesela ben6 bebek kaybettim hiç kolay değil...Ama biliyorum ki bende de beterleri var...Rabbim hiçbirimizi evlatsızlıkla intihan etmesin...
bir gün bu konuya bakacağımı hiç tahmin etmezdim. hep zayıflama konusuna bakardım. benim iki çocuğum var. 3. gelecek diye bekliyordum. ama kendimi burada buldum. çok üzülüyorum. daha 7 haftalıktı ama herşeyi planlamıştım. alışveriş yapacağım yerleri, aşererken yiyeceklerimi, alacağım kiloyu, ...çok çabuk alışmıştım ona ama kaybettim. dr. 2 ay ertele sonra dene bebeği tekrar dedi ama ben hemen şimdi istiyorum. onu kaybedeli tam 18 gün oldu ama unutamıyorum. ne yapalım dünyada kısmeti yok demekki....
Çok geçmiş olsun canım neden düşük oldu senin? Rabbim 2 çocuğunu sana bağışlasın inş 3.yü de en kısa zamanda nasip etsin...
merhaba arkadaşlar,
ben 6 haftalık hamileyim, dr keseyi göremeyince dış gebelikten şüphelenmişti,2 gün sonra gittim çok şükür kese oluştu ama dr kesenin çok sağlıklı olmadıgını ve muhtemelen düşük yapacagımı söyledi.. şimdi yatıcakmışım sürekli, ama dün ve bugün tuvaletimi yaptıktan sonra çok açık leke gibi kan geldi azıcıktı öyle tam bi kanama sayılmaz,çok endişeliyim,karnımda da ağrı oluyo sizce dr un dediği doğrumu gerçekten düşük belirtilerimi bunlar? hem bebegimi kaybetmekten hemde kürtaj olmaktan çok korkuyorum,deneyimi olan yardım etsin ltfn
canım çok dikkat et kanama ve sancı düşük belirtisidir ama her kanama da düşük olacak diye bişey yok...kesen oluşmuş inş dr.un yanılırda bebeğin seninle kalır...tuvalet ihtiyacı dışında kalkma derim ben...b-hcg değerin nası canım?
lifoscum kanamanın bittiğine cok sevindm ya.bişi solucem benm kanamam 1 hafta bile surmedi yani pazartesi baslamıstı cuma falan azaldı iyce buaralarda kahverengi azcık leke seklinde oluyo normalmidir sence bide doktr cuma hcg yaptrmıstı düşüyo iyce değerim 380 e düşmüş yine cağırdı yarın gitcem bakalm kaca düşmüş hcg değerim doktr dıs gebelik falan olmasın emin olalım dedi de
lifoscum çook sewindim cnmm kanamanım bitmesineNazcım benimde kanamam bitti gibi canım...Sabahtan beri pek olmadı...Afedersin pede olmuş biraz o da günlük pet ve peçeteye gelmiyo artık...inş tamamen bitecek gibi...
Bu arada kanım çok ii 15.3...kolestrolüm yüksek biraz 230...HDL 65, LDL 142.4...3ü de yüksek...
Sağol canım benimde azlekelenme oluyo kahverengi ama ben bitti sayıyorum ii azaldı önceki günlere göre...Normal canım ne güzel maaşallah hemen bitmiş kanaman ama artabilirde...dr.um bana da b-hcg takibi yaptı hafta da bir dış gebelik olabiiilir dedi...düşüşü görelim parça kalabilir dedi...En son 23 gün önce 8.3 dü gerek yok artık kan almaya dedi...Sonra benim kanamam arttı sanırım 2. adetimi oldum...Şimdi de sıfırladı sanırım ki bitti gibi...inş senin kinin sıfırlaması benimki gibi uzun sürmezde hemen düşer canım...
lifoscum çook sewindim cnmm kanamanım bitmesinegözün aydın olsun işlhh....
ewet kanın çok ii gerçekten maşallah kolesterolünde çok yüksek değil be cnmm sınır 200 değilmi zaten bnmde o ciwarlarda...
amaan neyse kanaman biiti ya......
inşallah canım hemen düser saol ya.doktr ultrasonda içerde bişe gorunmuyo dedi ama bakalm nezaman sıfırlancak benmki
benimde bi hafta oldu ara ara k.rengi kanamam var az ins gecer hemen
sükür bugün bitti tam bi hafta sürdü benim simdi adet kanamasini beklicem sonrada ameliyat olcam hayat beklemeklen gecip gidiyo
gecmiş olsun canım ne ameliyatı olucaksın?
geçmiş olsun cnm allah bidaha yaşatmaz işlhhsaol cnm benim iki düsük oldu diye arasitrma yapilcak karnima rahmime kameraylan bakcaklartürkcesi lakoskopi sanirim olan varmi aranizda ins bi sorunum varsa eger cikar ortaya bidaha yasamak istemiyom bu son olsun
Lifos Takip ediyordum sıkıntılarını. senin adına sevindim kanamanın bitmiş olmasına.
Çnk belli olmuyor bu kadın milletinin başına neyin nereden geleceği.
Bst bir şey nelere yol açıyor.
Çok zor kadın olmak çoookkkkk.... :)
saol cnm benim iki düsük oldu diye arasitrma yapilcak karnima rahmime kameraylan bakcaklartürkcesi lakoskopi sanirim olan varmi aranizda ins bi sorunum varsa eger cikar ortaya bidaha yasamak istemiyom bu son olsun
geçmiş olsun cnm allah bidaha yaşatmaz işlhh
lifoos nerelerdesin cnmm nasılsın ne war ne yok?
meraba kızlar nerelerdesiniz? lifos nasılsın canım?
iyiym cnmm çok şükür şimdide ne zmn adet olcam diye gün sayıyorum ben sana demiştim ya kanamamız warken bu geçicek snrda adeti düşüncez diye aynen öle olduyaa bnm ayın 2sinde kanamam bitmişti en son bnde olcam galiba belim acayip ağrıyo karnımda adet gibi ağrıyo warya inanmazsın ama bu sabah test bile yaptım ya komik dimi
korunuyos tabii ama ne biliim kaza fln olmuştur dedim çünküü
1 haftadır yaşadıklarım aynıı hamile kalmadan önceki şeylerdii bnde telaş yaptım amaaa tek çizgi çıktıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?