Düşükten sonra kanama...

Nazcım benimde kanamam bitti gibi canım...Sabahtan beri pek olmadı...Afedersin pede olmuş biraz o da günlük pet ve peçeteye gelmiyo artık...inş tamamen bitecek gibi...

Bu arada kanım çok ii 15.3...kolestrolüm yüksek biraz 230...HDL 65, LDL 142.4...3ü de yüksek...

lifoscum kanamanın bittiğine cok sevindm ya.bişi solucem benm kanamam 1 hafta bile surmedi yani pazartesi baslamıstı cuma falan azaldı iyce buaralarda kahverengi azcık leke seklinde oluyo normalmidir sence bide doktr cuma hcg yaptrmıstı düşüyo iyce değerim 380 e düşmüş yine cağırdı yarın gitcem bakalm kaca düşmüş hcg değerim doktr dıs gebelik falan olmasın emin olalım dedi de

ayrıca tum yeni gelen arkadaslar cok cok gecmişn olsun hepinze ALLAH ım yardımcınız olsun

Sağol canım benimde azlekelenme oluyo kahverengi ama ben bitti sayıyorum ii azaldı önceki günlere göre...Normal canım ne güzel maaşallah hemen bitmiş kanaman ama artabilirde...dr.um bana da b-hcg takibi yaptı hafta da bir dış gebelik olabiiilir dedi...düşüşü görelim parça kalabilir dedi...En son 23 gün önce 8.3 dü gerek yok artık kan almaya dedi...Sonra benim kanamam arttı sanırım 2. adetimi oldum...Şimdi de sıfırladı sanırım ki bitti gibi...inş senin kinin sıfırlaması benimki gibi uzun sürmezde hemen düşer canım...

lifoscum çook sewindim cnmm kanamanım bitmesine gözün aydın olsun işlhh....
ewet kanın çok ii gerçekten maşallah kolesterolünde çok yüksek değil be cnmm sınır 200 değilmi zaten bnmde o ciwarlarda...
amaan neyse kanaman biiti ya......

inşallah canım hemen düser saol ya.doktr ultrasonda içerde bişe gorunmuyo dedi ama bakalm nezaman sıfırlancak benmki

Sağol canım dediğim gibi bitti sayılır az lekelenme oluyo...Sınır 200 de ideali 160mış LDL nin yüksek olması ii değilmiş...Neyse yarın gidicem diyetisyene ona göre değiştirecek listemi, düşer muhtemelen...Sen nasılsın canım bu arada?

inşallah canım hemen düser saol ya.doktr ultrasonda içerde bişe gorunmuyo dedi ama bakalm nezaman sıfırlancak benmki

inş canım sende sağol...Ultrasonda bişey görülmediuse kürtaj olmazsın ya kendi düşer ya da iğne verir ya da ilaç...Bana iğne vermişti dr.um...

çok şükür iyiym cnmm ben bi sıkıntm yok
ewet diyete girersem hmn düşer cnm...

Lifos Takip ediyordum sıkıntılarını. senin adına sevindim kanamanın bitmiş olmasına.

Çnk belli olmuyor bu kadın milletinin başına neyin nereden geleceği.

Bst bir şey nelere yol açıyor.

Çok zor kadın olmak çoookkkkk.... :)

sükür bugün bitti tam bi hafta sürdü benim simdi adet kanamasini beklicem sonrada ameliyat olcam hayat beklemeklen gecip gidiyo

gecmiş olsun canım ne ameliyatı olucaksın?

saol cnm benim iki düsük oldu diye arasitrma yapilcak karnima rahmime kameraylan bakcaklar türkcesi lakoskopi sanirim olan varmi aranizda ins bi sorunum varsa eger cikar ortaya bidaha yasamak istemiyom bu son olsun

saol cnm benim iki düsük oldu diye arasitrma yapilcak karnima rahmime kameraylan bakcaklar türkcesi lakoskopi sanirim olan varmi aranizda ins bi sorunum varsa eger cikar ortaya bidaha yasamak istemiyom bu son olsun
geçmiş olsun cnm allah bidaha yaşatmaz işlhh

lifoos nerelerdesin cnmm nasılsın ne war ne yok?

Aro canım benim...Evet ayın 20sinde tam olarak bitti bakalım ne zaman gelecek bi dahaki kanama...Aynen canım kadın olmak kadar zor bişey yok sanırım :)

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin...İnş ciddi bişey çıkmaz tedavisi kolay bişey olsun...Rabbim bi daha yaşatmasın...

geçmiş olsun cnm allah bidaha yaşatmaz işlhh

lifoos nerelerdesin cnmm nasılsın ne war ne yok?

Ayy nazcım hiç sorma canım yaa...Laptopum yenilendi bayaa bi hızlı 1 aylık kotayı yemişim Kota aşımı olmasın diye 1 hafta giremedim ASLINDA YARIN BAŞLIYO AMA YARIN EVDE DEĞİLİM ÇATLADIM ARTIK BUGÜN GİRDİM :) Sende ne var ne yok canım ii misin?

meraba kızlar nerelerdesiniz? lifos nasılsın canım?

Hamdolsun canım iiyim sen nasılsın?

iyiym cnmm çok şükür şimdide ne zmn adet olcam diye gün sayıyorum ben sana demiştim ya kanamamız warken bu geçicek snrda adeti düşüncez diye aynen öle olduyaa bnm ayın 2sinde kanamam bitmişti en son bnde olcam galiba belim acayip ağrıyo karnımda adet gibi ağrıyo warya inanmazsın ama bu sabah test bile yaptım ya komik dimi
korunuyos tabii ama ne biliim kaza fln olmuştur dedim çünküü
1 haftadır yaşadıklarım aynıı hamile kalmadan önceki şeylerdii bnde telaş yaptım amaaa tek çizgi çıktıı

Aiv canım...Evet benimde 20 sinde tam olarak bitti...Geçen hafta yumurtlama sıvısı gibi sıvı geldi acaba yumurtladım mı dedim bilmiyorum ki...Eğer öyleyse haftaya kanamamın gelmesi lazım bakalım ne olursa...Ama ben hiç telaş etmicem ne zaman isterse o zaman gelsin ama çookkkta gecikmesin tabii :) Nazcım hiç belli olmaz sen hiç değilse haftaya bi daha test yap belki vardır küçük bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…