Düşükten sonra ne zaman toparlarım

mihrayla

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
27
3
286
Konya
Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 8 haftalıktı geçen pazar uyurken aniden bi akıntı hissettim düşük yaşadım ne ağrı ne sancı kanamam yoğundu sadece bir gün sürdü doktora gidemedim çünkü hamilelikten aşırı bulantı ve baş ağrısından zaten ölü gibi yatıyodum düşükten sonrada devam etti durum bugün bir hafta olacak bugün biraz iyiyim pazartesi doktora gidicem ama hormonlarım ne zaman düzelir başına gelen var mı bulantılar ve başağrımdan bebeğimi kaybetmeme bile üzülemedim

Doktora neden gitmediniz ? Yaptığınız tehlikeli bir durum içeride parça kalmış olabilir ihmal etmeyin lütfen. Bende daha önce düşük yaptım ve kürtaj oldum. Toparlanma konusunda ilk regl sonrası toparlanırsınız inşallah

doktora gitmedim çünkü düşükten öncede aşırı bulantı ve baş ağrısından zaten yatıyodum bu durum düşükten sonrada devam ediyor druma kaç defa söyşedim çok ağır geçiyo sürecim diye sabret dişini sık dedi tedaviye drumda başladığım için başkasınada gidemedim düşük konusunda dediğim gibi parça kamasını düşündürecek bi şüphem yok ateş titreme vs belirtiler olmadığı için benim sorum hamilelik hormonlarım ne zaman düşer ve bulantım başağrım geçer

Şuan bulantı baş ağrısı düşükten sonra olması da normal değil. Bunların cevabını ancak doktora giderek öğrenebilirsiniz doktora gitmeden evde düşük yapıp beklemek oldukça tehlikeli bana göre kendiniz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…