Düșükten sonra tekrar hamilelik

Buse01102016

Allah'ım korusun meleğimi
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
186
183
23
Merhabalar , ben 1 ay önce 5 haftalıkken bir düşük yaptım ve kürtaj dahi olmama gerek kalmadı. Doktor tekrar hamilelik için hiçbişey demedi ve eşimle çok istiyoruz bebeğimiz olmasını ama tekrardan böyle birşey olmasından çok korkuyoruz. Sizce tekrar hamile kalmamın riski olabilir mi?

Ben kürtaj olmayınca korunmaya gerek yok diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabilirim. Ben kimyasal gebelik geçirdim ama korunmuyorum

Kimyasal gebelikte korunmaya gerek yok ama mesela dis gebelkte var. Vaka bazli bakmak lazm.
Dusuk sebebiniz neydi
Gecms olsn bu arada allsh sabr versn

Kimyasal gebelikte korunmaya gerek yok ama mesela dis gebelkte var. Vaka bazli bakmak lazm.
Dusuk sebebiniz neydi
Gecms olsn bu arada allsh sabr versn
tesekkur ederim . Dış gebelik değildi doktor böyle erken gebeliklerde eksikliklerden dolayı düşükler çok sık rastlanıyor dedi

Ben kürtaj olmayınca korunmaya gerek yok diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabilirim. Ben kimyasal gebelik geçirdim ama korunmuyorum
ben cok araştırıyorum hep 2 ay korunun falan yazıyorlar ondan bekliyorum ama bazı yerlerdede tekrar gebelik daha sağlıklı olur beklenmemeli yazıyor kafam çok karıştı

Canım ben geçen ay düşük yaptım 4 haftalık ovulasyon testi kullandım ilk adetimi beklemedim Dr gerek yok dedi zaten ve sanırım hamileyim adetime 4 gün var idrar testi yaptım ve çok silik ikinci çızgi çıktı inşallah hamileyimdir

senin adına cok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins. Bende bu adetimi atlatayım korunmak istemiyorum artık

hamilesindir büyük ihtimal daha erken olduğu icin silik çıkmıştır

senin adına cok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins. Bende bu adetimi atlatayım korunmak istemiyorum artık
Korunma canım düşük den hemen sonra daha çabuk hamile kalınıyormuş eskiler öyle der birtanesi düştü diye hepsi düşecek değil ben 5 yıl doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan bir ay sonra düşük yapınca kullandığım ilaçlara bağladım sende bence çok ara verme sıcağı sıcağına olsun hemen gelsin bebişler

evet bende duydum o söylemleri ve doktorumda düşükten sonra daha sağlıklı olucak bundan sonraki bebeğin dedi ama benim hep korkularim var çünkü çok zor düşük olması

Bnımde 8 haftalıkken kalbi durdu şimdi hamileyim.bna drlar ikincisi yüzde seksen daha saglıklı oluyr dedi

Ikinci bebek dusunuyoruz ikinci gebeligim maalesef 7 haftalikken bebek öldu karnimda vakumla aldilar neden oldu bilmiyorum yine saglikli hamile kalabilirmiyim hamilelik icin test yaptirmama gerek varmi on hazirlik bilgisi olan arkadaslar bilgilerinizi paylasin

Bende 5 haftalıkken düşük yaptım. Doktor bana 1 adetten sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti. Aradan 3 adetim geçti sonra hamile kaldım. Darısı başına sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…