kızlar tıp fakültesini aradım.araştırma için kasım ayını verdiler.bu süre çok uzun değil mi.sizde de bu kadar uzun süre verildi mi
canımcok gecmis olsun inan bisey diyemiyorum su anda sana ben bi kez yasadım dünyam yıkıldı sankii allahım bir daha yasatmasın insallahh cok zorrr.peki düsükten sonra bebeklerin hic genetige gittimi canım onların kromozomlarına bakıldımı
evet canım hepsi yapıldı kromozomları normal çıkıyor. benim eşiminki de normal ama sonuç hep düşükle sonlanıyor.A-Z ye her türlü tahlil yapıldı anlayacağın .... ne yapacağım bilemiyorum bu durumu kimseye yaşatmasın Allah.
canım çok geçmiş olsun.araştırmanı nerde yaptırdın ,hangi testler yapıldı ve ne kadar sürdü.sonuçların kaç günde çıktı.bende bayramdan sonra yaptıracağım.bir daha düşük olursa çok korkuyorum.canım çok soru sordum biliyorum .
canım çok geçmiş olsun.araştırmanı nerde yaptırdın ,hangi testler yapıldı ve ne kadar sürdü.sonuçların kaç günde çıktı.bende bayramdan sonra yaptıracağım.bir daha düşük olursa çok korkuyorum.canım çok soru sordum biliyorum .
canımcımm nerelerdinnn sennnn
eylülmavicim senin kromozom testlerin ne zaman çıkıyor.canım bi de ben randevu aldım ya,hepsini bi günde yaparlar mı testlerin.kromozom testleri niçin yapılıyo.pıhtılaşma testleri yeterli olmuyo sanırım
canım ya herşeyin hayırlısı olsun.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız.bende bir an önce olsun istiyorum ama testlerin yapılmasını bekliyorum.beklemek çok zor ama Allahım herşeyin hayırlısını versin.aspirine başlamışmıydın .bence de bi doktora daha gözükmen iyi olur.bol şanslar...
misafirlerim vardı canım siteye giremedim bi kac gün.bu arada baska bidrada gittim oda hic bisey önermedi sadece folic asit ic dedi kafam iyice karıstı anlıcan aspirin kullanıp kullanmama konusunda dün icmemeistim ama bu gün tekrar icmeye karar verdim hayırlısıı allaha sıgınıyorum allahım korur insallah
of kızlar of beklemek çok zor geliyor ama sabretmek herşeyin ilacı.
canım beklemek gercekten de zorrr. bende şimdi adet tarihimi bekliyorum bakalım bebiş var mı yokmuuu bu hafta sonu belli olacakk hayırlısııııı diyorumm çokda istiorumm ama çok da korkuyorum
caannımm senin için dua edicem.inşallah bu hafta sonu güzel bir haber duyarız.sakın stres ve korku yapma.bu aralar yediklerine içtiklerine dikkat et.Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.incir kürünü duymuşmuydun.kolay hamile kalmayı sağladığını söylüyorlar.
evet canım benim bool bool dualarını bekliyorum allahım hayırlısını versin hepimize. incir kürünü duydum ama hic yapmadım eger bu ay kalamazsam hamile belki denerim bende canım yaa sen deniyomusun peki
evet canım onuda duydumm bu ay hic öyleseyler denemedim ilk gebeligimdede bisey yapmamıstım hemen hams kalmıstımm insallah yine öyle olurrabbim bekletmez insaallah seninde öyleolu canımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?