Düşükten sonra yapılan araştırılmalar sonucunda bişey çıkmazsa

kızlar tıp fakültesini aradım.araştırma için kasım ayını verdiler.bu süre çok uzun değil mi.sizde de bu kadar uzun süre verildi mi

canım beni okumadınmı?? kougulasyon paneli testin adı 20 tl git yaptır genetik araştırmada çıkmaz ...şeker gibi tansiyon gibi sonradan çıkan bir durum bu ...genetik değilll ..kanla belli oluyor bende var meselaa

canım trombofili testi genetik değil mi?yani kan pıhtılaşması sonradan mı çıkıyor.sadece kogülasyon panelini yaptırmak yeterli oluyor mu? bu arada tekrar hastaneyi aradım bi boşluk buldular onbeşine gün verdiler bu ayın.kendimi çok hazırlamıştım önümüzdeki haftaya.bakalım uzun sürcek mi araştırma.bi de sonuçları için beklicez.bu arada folik asiti testlerden sonra mı alsam.ya çok keyifsizim.herkes üzerimize geliyor çocuk yok mu diye.bilmiyorlarki ben ne çekiyorum diye.senağlama

bak ben 12 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var. benim 3 yıl önceki hamileliğimde çıktı pıhtılaşma.o bizim okullarda öğrendiğimiz trombofili gibi değil bu .normal hayatına devam ediyosun .yani biyerin kesilirse kanın pıhtılaşıyooo ölmüyosun çünkü çok düşük... ama bebeği öldürüyo işte anne karnında..yani sonradan da oluyo bu hastalık

evet canım hepsi yapıldı kromozomları normal çıkıyor. benim eşiminki de normal ama sonuç hep düşükle sonlanıyor.A-Z ye her türlü tahlil yapıldı anlayacağın .... ne yapacağım bilemiyorum bu durumu kimseye yaşatmasın Allah.

canım çok geçmiş olsun.araştırmanı nerde yaptırdın ,hangi testler yapıldı ve ne kadar sürdü.sonuçların kaç günde çıktı.bende bayramdan sonra yaptıracağım.bir daha düşük olursa çok korkuyorum.canım çok soru sordum biliyorum .

canım ben riske girmek istemedim tahlillerimi hem özelde hemde üniversite hastanesinde yaptırdım birinin bulamadığı şeyi belki biri bulur diye üniversite hastanesinde özel doktorun olursa sonuçlar çabuk çıkıyor özelde zaten hemen çıkıyor...

bence tahlillerini ihmal etme hepsini yaptırdıktan sonra gebeliği düşün... gerçi ben herşeyi yaptırdım ama yinede tekrarlıyor düşük kısmet...

canımcımm nerelerdinnn sennnn

eylülmavicim senin kromozom testlerin ne zaman çıkıyor.canım bi de ben randevu aldım ya,hepsini bi günde yaparlar mı testlerin.kromozom testleri niçin yapılıyo.pıhtılaşma testleri yeterli olmuyo sanırım

eylülmavicim senin kromozom testlerin ne zaman çıkıyor.canım bi de ben randevu aldım ya,hepsini bi günde yaparlar mı testlerin.kromozom testleri niçin yapılıyo.pıhtılaşma testleri yeterli olmuyo sanırım

canımcım testler bi günde yapılır sadece kan veriyosun onlar icin sadece sonuclar uzun zamanda farklı zamanda cıkabiliyo.kromozom testlerinde sende ve esinin kromozomlarında sorun varmı diye bakılıyo bazı kromozom sorunları tekrarlayabliyomus. bazılarında tüp bebekde önerebiliyolarmıs.benim gittigim dr kromozom sonuclarını beklmene gerek yok dedi deneyeksiniz dedi.1 düsük oldugu icin benim drlar farklı seyler uygulamıyo canım.bende anlamadım aslında bu isi canım yaaa deniyoz bakalım bizde bu ayy öyle karar aldık esimle dra güvenerek.ama bu hafta ici bi dra daha gitmeyi düsünüyorum. hayırlısı artık canım allaha sıgınıyorumm ona dua ediyorumm

canım ya herşeyin hayırlısı olsun.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız.bende bir an önce olsun istiyorum ama testlerin yapılmasını bekliyorum.beklemek çok zor ama Allahım herşeyin hayırlısını versin.aspirine başlamışmıydın .bence de bi doktora daha gözükmen iyi olur.bol şanslar...

misafirlerim vardı canım siteye giremedim bi kac gün.bu arada baska bidrada gittim oda hic bisey önermedi sadece folic asit ic dedi kafam iyice karıstı anlıcan aspirin kullanıp kullanmama konusunda dün icmemeistim ama bu gün tekrar icmeye karar verdim hayırlısıı allaha sıgınıyorum allahım korur insallah

canım ben doktora gittim.bazı kan pıhtılaşması testlerini yaptırdım.bazıları içinse 11 gün sonraya gün verdiler.yapılan test sonuçları 3 hafta sonra çıkarmış.ayrıca kromozom testlerinin yapılması içinde kasıma gün verdiler.moralim çok bozuldu.kasımda yapılsa testler bide sonuçları uzun süre alır.yaaaa niye bu kadar uzun bi süre.kan pıhtılaşması sonuçlarımdan sonra folik asite başlicam.senin de kromozom sonuçların çıkmadı dimi?
kafam karmakarışık...canım senin ilk gittiğin doktor aspirini önermişti sana dimi? bence de kullanabilirsin.

canım beklemek gercekten de zorrr. bende şimdi adet tarihimi bekliyorum bakalım bebiş var mı yokmuuu bu hafta sonu belli olacakk hayırlısııııı diyorumm çokda istiorumm ama çok da korkuyorum

caannımm senin için dua edicem.inşallah bu hafta sonu güzel bir haber duyarız.sakın stres ve korku yapma.bu aralar yediklerine içtiklerine dikkat et.Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.incir kürünü duymuşmuydun.kolay hamile kalmayı sağladığını söylüyorlar.

evet canım benim bool bool dualarını bekliyorum allahım hayırlısını versin hepimize. incir kürünü duydum ama hic yapmadım eger bu ay kalamazsam hamile belki denerim bende canım yaa sen deniyomusun peki

evet canım benim bool bool dualarını bekliyorum allahım hayırlısını versin hepimize. incir kürünü duydum ama hic yapmadım eger bu ay kalamazsam hamile belki denerim bende canım yaa sen deniyomusun peki

canım ben denemeyi düşünüyorum.eşler için de keçiboynuzunu duymuştum

evet canım onuda duydumm bu ay hic öyleseyler denemedim ilk gebeligimdede bisey yapmamıstım hemen hams kalmıstımm insallah yine öyle olurrabbim bekletmez insaallah seninde öyleolu canımm.

evet canım onuda duydumm bu ay hic öyleseyler denemedim ilk gebeligimdede bisey yapmamıstım hemen hams kalmıstımm insallah yine öyle olurrabbim bekletmez insaallah seninde öyleolu canımm.

canım bu hafta sonu belli oluyor dimi hamişlik.herşeyin hayırlısı olsun.canım .benim krrmzm testleri kasımda yapılcak ondan önce kan pıhtılaşması testlerimin sonucunu alırım.pıhtılaşma testlerim bittikten sonra aspirine başlanılır mı acaba.krmzm testlerini etkiler mi aspirin.sen kromozom testlerin çıkmadan mı başladın çalışmaya canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…