Düşükten sonra yapılan araştırılmalar sonucunda bişey çıkmazsa

evet canım sonuc cıkmadan basladık drlarım iki dra gittim ya ben ikiside beklemeye gerek yok dediler. pıhtılasma sonucumuda hic umursamadılar tek düsük oldugu icin biri hic bi ilac önermedi folic asid dısında digeride aspirinverdi kio sonucu görmeden öncedeaspirini önermisti.ben simdi hamis olsamda olmasamda baski bi dra gitmeyi kafama koydum canımm.hayırlısı artıkk canım ya.insallah pıhtılasmada bisey cıkmaz senin canım yaa buda insanın kafasını cok yoruyo cünküü allahım hayırlısını versin aspirin kullansan bile kromozom sonuclarını etkilemez rahat ol canımm. banada dua et canımm yaaaa cok korkuyorummm sonuc ne olacak bakalımm allahım hayırlısını versin tabii

canımcım dualarım seninle.Allah hepimizin yardımcısı olsun.benim arkadaşımın kardeşi ilk düşüğünü yaşadıktan sonra doktoru ona iğne önermiş korunma amaçlı olarak.test falan yapmamış.şimdi bir çocuğu var.ikinciye hamile.benim doktor niye böyle bişey önermedi diye çok düşündüm.ilk düşükten sonra böyle iğne veriliyor mu ki? sen yinede kafan rahat etsin diye başka bir dr.a görün canım.bide tıp fakültesinde sadece asiatanlar ilgileniyor.uzman dr.lara nasıl ulaşabiliriz.sonuçlar çıktıktan sonra sonuçları kime göstereceğiz? stres yapma canım.vakti ve zamanı gelince yavrularımızı alırız kucağımıza inşallah.test yaptın mı canım?hadi hayırlısı

canım fakültedeki uzmanlar hocalar oluyor. onlar özel bakıyolar yani paralıı. randevu alıyosun. bende burda fakültede bi hocaya gidiyodum bide dışarda özelde bi dra.burdaki hoca hiç bişey önermedi o iğnelerden bende bahsettim ama o bunun drların kolayına geldiği için hiç araştırmadan dozuna bile dikkat etmeden sırf bizim gibilerin beklentisini karşılamak için verdiklerini söyledi. şimdide yine burdan baska bi hocaya gideceğim prof. hadi bakalım hayırlısı

canım fakülteden hocaya gitsek sonuçlar daha mı çabuk çıkıyor? çıkan sonucu kime göstermeliyim.kadın doğum dr.mı profesöre mi? ne yapacağımı bilmiyorum.çok sordum yine biliyorum ama kusuruma bakma tatlım ya.senin sonuçlar ne kadar sürmüştü?

belki etkisi olur onlar ararsa orayı daha erken olabilir. ben pıhtılaşma için araya bi dr hoca koymuştum hemen çıkmıştı ama kromozomlarında onun sayesinde hemen bakıldı bi sorun çıkmış yeterli gelmeyincede tekrar kan verdik onun içinde tekrar söylemedim artık. ama dedikleri şey amniyosentez yapıyolar ya gebelere onların ki daha acil olduğu için öncelik onlara veriyolar.çıkan sonucunu da iyi bi dr bul canım sana tavsiyem hoca olursa akedemisyen daha iyi olur. fakülteden bi hoca bul derim iyi. belkide hiç bişey çıkmaz çıkmaz canım ya

arkadaşlar 7 haftalık hamileydim dün bebeğimin kalbi durmuş dedi dr.cuma günü kürtaj olacam çok korkuyorum moralim çok bozuk 2 senedir evliyim 2. hamileleyimdi

canım moralim cok bozuk cokk. hala adet olmadım ama kan tahlili yaptırdım negatif cıktı. stresden sanırım adetimde gecikti hic gecikmezdi cünküü. insallah bi an önce olurumda rahatlarımm

canım ya kıyamam sana.her şeyde bir hayır vardır.ne olur üzülme.adetin stresten gecikmiştir.rahat ol.bidahaki sefere inşallah hamile olursun.unutma stres yaparsan gecikebilir.canım bir profesöre daha gösterecektin sonucunu ne oldu? kendine iyi bak

eylülmavicim aspirine devam ediyormusun?

ediyorum canım yaa aspirine daha da o dediğim hocaya gidemedim bu hafta hasta bakmıyomuş beni buldu buda:)) haftaya gidecegim adette olmadım dahaa sol kasığımdada agrılar oluyo batmalar falan enfeksiyonmu acaba diyede düşünüyorumm amann ne bilim hiç keyfim yok bu aralarr. şu eşimle benden alınan kanın kromozom analizi için hala sonuç çıkmadadıı yaa 2 hafta sonra dediler şimdide anlayışlı olmaya calışıyorum daa artık bu kadarınada dayanamıyorum.2 ay olacak yaniii dahada sonuç yokkk

eylülcüm nasılsın? canım sıkma o tatlı canını.bende çok stres yaptım ama inan yıpratıyor stres insanı.bu arada adet oldun mu? herşeyin hayırlısı olsun.

yok canımya olmadım hala bi olsam rahatlıcam aslında

eylülcüm ya ne yapıyorsun?ben test sonuçlarımı 15 gün sonra alıcam.ya daha fazla beklemek istemiyorum.önümüzdeki ay düşünüyorum.ne bilim erken mi olur acep.Allahım hayırlısını versin.

eylülcüm ya ne yapıyorsun?ben test sonuçlarımı 15 gün sonra alıcam.ya daha fazla beklemek istemiyorum.önümüzdeki ay düşünüyorum.ne bilim erken mi olur acep.Allahım hayırlısını versin.

canım bu kararı sen vernelisin.bak ben bu ay korunmadım oldumu olmadımı olursa nasıl olur yine düsük olurmu falan filan derken adetimi geciktirdim biliyosun ki halada olmadım.bunlar cok önemli simdi karar aldım adetim geldikten sonra 3ay falan korunacagım kendimi resetlicem kafamdakiherseyi atıcam hayırlısı ile bi drdan randevu aldım ama cok yogun 2 hafta sonraya anca gün aldım ona gidecegim o ne dersede onu yapıcagım 3 ayda kendime bi ugras bulacagım sonrada hayırlısı artık.kendini hazır hissediyorsan neden olmasın dene bence ben anladım ki daha ben hazır degilmisim.allahım hakkımızda hayırlısını versin ve sabrını versinn cok yoruldugumu ve yıprandıgımı hissediyorum artık. dünde idrar testi yaptım negatif cıkınca önce bi hayal kırıklıgı ardındanda bu kararları aldımm canım

canım istersen bir kan testi yaptır.kendimi hazır hissediyorum ama test sonuçlarımı önce almam lazım.çok merak ediyorum.artık sonuçlara göre bir tedavi izlicem.inan sadece fizyolojik değil psikolojik hazırlık da çok önemli.herşeyin hayırlısı olsun canım.kendimizi toparlamamız lazım aslında.inşallah bu gideceğin doktordan memnun kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…