canım bu hafta sonu belli oluyor dimi hamişlik.herşeyin hayırlısı olsun.canım .benim krrmzm testleri kasımda yapılcak ondan önce kan pıhtılaşması testlerimin sonucunu alırım.pıhtılaşma testlerim bittikten sonra aspirine başlanılır mı acaba.krmzm testlerini etkiler mi aspirin.sen kromozom testlerin çıkmadan mı başladın çalışmaya canım?
evet canım sonuc cıkmadan basladık drlarım iki dra gittim ya ben ikiside beklemeye gerek yok dediler. pıhtılasma sonucumuda hic umursamadılar tek düsük oldugu icin biri hic bi ilac önermedi folic asid dısında digeride aspirinverdi kio sonucu görmeden öncedeaspirini önermisti.ben simdi hamis olsamda olmasamda baski bi dra gitmeyi kafama koydum canımm.hayırlısı artıkk canım ya.insallah pıhtılasmada bisey cıkmaz senin canım yaa buda insanın kafasını cok yoruyo cünküü allahım hayırlısını versin aspirin kullansan bile kromozom sonuclarını etkilemez rahat ol canımm. banada dua et canımm yaaaa cok korkuyorummm sonuc ne olacak bakalımm allahım hayırlısını versin tabii
canımcım dualarım seninle.Allah hepimizin yardımcısı olsun.benim arkadaşımın kardeşi ilk düşüğünü yaşadıktan sonra doktoru ona iğne önermiş korunma amaçlı olarak.test falan yapmamış.şimdi bir çocuğu var.ikinciye hamile.benim doktor niye böyle bişey önermedi diye çok düşündüm.ilk düşükten sonra böyle iğne veriliyor mu ki? sen yinede kafan rahat etsin diye başka bir dr.a görün canım.bide tıp fakültesinde sadece asiatanlar ilgileniyor.uzman dr.lara nasıl ulaşabiliriz.sonuçlar çıktıktan sonra sonuçları kime göstereceğiz? stres yapma canım.vakti ve zamanı gelince yavrularımızı alırız kucağımıza inşallah.test yaptın mı canım?hadi hayırlısı
canım fakülteden hocaya gitsek sonuçlar daha mı çabuk çıkıyor? çıkan sonucu kime göstermeliyim.kadın doğum dr.mı profesöre mi? ne yapacağımı bilmiyorum.çok sordum yine biliyorum ama kusuruma bakma tatlım ya.senin sonuçlar ne kadar sürmüştü?
eylülmavicim seni merak ettim.sonuç belli mi
canım moralim cok bozuk cokk. hala adet olmadım ama kan tahlili yaptırdım negatif cıktı. stresden sanırım adetimde gecikti hic gecikmezdi cünküü. insallah bi an önce olurumda rahatlarımm
eylülmavicim aspirine devam ediyormusun?
eylülcüm nasılsın? canım sıkma o tatlı canını.bende çok stres yaptım ama inan yıpratıyor stres insanı.bu arada adet oldun mu? herşeyin hayırlısı olsun.
yok canımya olmadım hala bi olsam rahatlıcam aslında
eylülcüm ya ne yapıyorsun?ben test sonuçlarımı 15 gün sonra alıcam.ya daha fazla beklemek istemiyorum.önümüzdeki ay düşünüyorum.ne bilim erken mi olur acep.Allahım hayırlısını versin.
eylülcüm sen mthfr 677 ve1298 testleri yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?