aynen öyle canım resmen beni suçlu duruma düşürecekler herşeye soz sahıbı oldular birden delirdim ya canım annem öl geber dedi daha ne desinlerevden ayrılırken ellerini öptüm her ne olursa olsun sonuçta evlatları allah kimseyi evladıyla sınamasın diye düşündüm. helallik isteyerek çıktım. önce bana hak veriyorlardı sonra kapıma geldi kayınpeder .. 'biz senin ne mal olduğunu biliyoruz gibi iğrenç laflar etti.'
annemde ne yapmış dedi namussuzlukmu yapmış dedi siz önce kendi evinizdeki ahlaksız oğlunuza bakın falan dedi.. kapımıza edebinizle gelin dedi..
tabiki oğullarını tuttular nede olsa evlatları atsan atılmaz satsan satılmaz.. ama hakkımı helal etmiyorum tabi..
ama boşanma aşamasında bhöyle sakin değildim.. daha selaları okunurken hesap soracam falan diyordum şimdi iki yıl oldu. sakinim..
oturduğun ev kiraysa bile çıkma ordan ben kayınvalidemle oturduğum için çıktım aslında ayrıydı evim adam kumarda batırdı herşeyi bende kayınvalide evine yerleşmiştim eşyam falan icralık olmuştu zaten.
sen çıkma evden hemen tedbir nafakası bağlat kiradaysan kiranı ve çocukların masrafı çıksın.. ve hemen çocuklara bakacak birini bul ve işe gir..
para kazandıkça daha iyi hissedeceksin... sonra istersen evide değiştirirsin.. uzaklaştırma kararı falanda çıkarttırabilirsin eve gelip rahatsız ederse..
benimde annem kırıcı laflar etti bazen hala ediyor. ama en çokta o üzülüp ağlıyor.. yapacak birşey yok biz anneyiz ve güçlü olmak zorundayız
amin canım aminRabbim yar ve yardımcınız olsun. .
bir tane buçuk yaşındasen dik dur vazgeçme burdan annem şöyle dedi böyle dedi diye anlatmak içimden gelmiyor ama emin ol birçok kişi aynı süreçten geçiyor..
anlatmaya kalksam uzun olur milletin gözleri bozulur.. hepsi geçecek çocukların kaç yaşlarında?
canım senın ex eşin nekadar maaş alıyor ne kadar nafaka veriyorbirde boşanırken çocuğumun biri 2 yaşında biri 6 aylıktı çok küçüklerdi üzerimde kredi borcu vardı ve çocuklarıma bakacak kimse yoktu yani mecburen baba evine döndüm..
şuanki şartlarım olsaydı bende dönmezdim kolay değil onca yıl kendi düzeninde yaşadıktan sonra aileyle yaşamak.
artık yemin ederim yuh yanicanım annemde yok artık arkamda dediğim
kadın benden çok üzüldüğünü iddia ediyor dayım da geber fln dedi üzerime dövmeye yürüdü intihar edeceğim az kaldı oğlum olmasa çoktan asmıştım kendimi
kimse anlamıyor benı kimse
yok canım değilim istanbulda herkes uçurumdan atmaya çalışıyor benı ya kendı annem hala bana sahip çıkmadı savunmadı hiç beni bir kere benim kızım demediartık yemin ederim yuh yani
valla istanbulda mısın, başlayacam böyle aileye, bırak ananı dayını
herkes kendi çamurunda debelensin, al bebeğini gel dertleşelim yarın
ben sana elimden geldiğmce destek olurm bu ne ya ben burda darlandım okudukça yemin ederim
benim de var küçük bebeğim, anlıyorum sıkıntını inan buna
yalnız değilsin sen, hepimiz yanındayız, arkandayız
gel de gelicem bak ciddiyim istanbuldaysan
Allah sabır dayanma gücü versin ne denir kicanım öyle işte dövmeye bile çalıştılar hoş dün annem vurdu dün iki tane canımdan bezdim
canım herhalde ölmemi istiyorlar gözleri önunde erimemi istiyorlar kocam beni satsa herhalde başını tutacaklar bu ne damat sevgisi arkadaş öldürcem kendimi az kaldı ya oğlum olmasa asardım kendimi arkamdan vicdan azabı çeksinler diyeAllah sabır dayanma gücü versin ne denir ki
kendi ailenden bile baskı ,şiddet görüyorsun
yine de kararından cayma
bırak demesinler vegayok canım değilim istanbulda herkes uçurumdan atmaya çalışıyor benı ya kendı annem hala bana sahip çıkmadı savunmadı hiç beni bir kere benim kızım demedi
Böyle şeyleri aklından çıkar sakın haacanım herhalde ölmemi istiyorlar gözleri önunde erimemi istiyorlar kocam beni satsa herhalde başını tutacaklar bu ne damat sevgisi arkadaş öldürcem kendimi az kaldı ya oğlum olmasa asardım kendimi arkamdan vicdan azabı çeksinler diye
canım acımı bile yaşatmıyorlar ya herkes benden çok üzüldüğünü iddia ediyor
hala zaman ver deyip duruyorlar işin kötüsü kpderimle evliymişim gibi davranılıyor kp derim arıyor sana şu kadar nafaka veririm arabayı alırsan vicdanın nasıl el verecek fln diyor benim eşimde karakter olsa bunlara fırsat vermez
yok canım tükendim ben ya tükendim bittim artıkbırak demesinler vega
iş bulmaya çalış, evden giden sen olma, kiranın tamamını artı bebeğin masraflarını mutlaka al
yoksa tehdit et, rezil ederim oğlunuzun pisliklerini dökerim ortaya de
anana, babana, dayına açma kapıyı
gerekiyosa şehir değiştir, görüşme hiçbiriyle, gösterme oğlunu
ama bu pisliğin içinden sıyır hem kendini hem oğlunu
bu nasıl ana baba anlamadım ki ben, neden böyleler sana karşı?
ayrıca varsa bi arkadaşın falan çağır, yalnız kalma
çok üzülüyorum, keşke elimden bişey gelse, yanındayım, sonuna kadar destekliyorum seni
herşey çok güzel olucak, hatırlamak bile istemiyceksin bu günleri
sizin beni düşündüğünüz kadar keşke ailem düşünseydiKimse icin canina kiymaya degmez
Size bunkari soyleyen vicdan azabi ceker mi cekmez olan ogluna sana olur
Onlarin tavrina en guzel cevap dik durmak olur su saatten sonra
Bu kp bir daha arasa ya da mesaj atarsa muhatabiniz avukatimdir buyurun onunla konusun ya da mahkemede gorusuruz deyip kapain telefonu
Surekli aklimdasiniz keske daha cok yardimci olabilsem
aynen,Kimse icin canina kiymaya degmez
Size bunkari soyleyen vicdan azabi ceker mi cekmez olan ogluna sana olur
Onlarin tavrina en guzel cevap dik durmak olur su saatten sonra
Bu kp bir daha arasa ya da mesaj atarsa muhatabiniz avukatimdir buyurun onunla konusun ya da mahkemede gorusuruz deyip kapain telefonu
Surekli aklimdasiniz keske daha cok yardimci olabilsem
yok canım ex in üzrine maalesefaynen,
bırak avukat muhatap olsun bunlar senle muhatap olmayı beceremedi çünkü
arabayı da bırakma, en kötü satıp parasıyla geçin bi iş bulana kadar
çünkü eninde sonunda parasız kalıp kapımıza gelicek diye düşünebilirler
bebek de var, para şart sana
araba senin üstünedir umarım, inşallah
geçicek hepsi diyorum,bi kaç ay sabret, herşey yoluna giricek, hep böyle kalmıycakyok canım tükendim ben ya tükendim bittim artık
o zaman yarısı senin gene de otomatikyok canım ex in üzrine maalesef
özelden msj attım sanageçicek hepsi diyorum,bi kaç ay sabret, herşey yoluna giricek, hep böyle kalmıycak
geri dönersen herşey aynı teranede ve rezillikte kaldığı uerden devam ama
azıcık sık dişini bugün, yarına düzelicek her,ey
yazdım cnmözelden msj attım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?