canım kayınpeder sanki ben onunla boşanıyormuşum gibi bir havaya girdi adam sana şu kadar nafaka veririm yok efendim kiranın şu kadarını öderim diye benle konuşuyor ben sanki onunla boşanıyorum
annem de dışladı dayımda herkes gitti resmen
düşenin dostu olmazmış meğer artık omzunda ağlayacak bir annem de yok
en çokta eşime kızıyorum bu duruma getirdin barı babana deki baba nafaka benım borcum benım işim sen karışma de iyice tiksindim ha
Bugün Günce filmini izledim6az önce büyük bir ders aldım. Mümkünse internetten yada bir dvd sini alıp izlemeni tavsiye ederim. Bir anne olarak hayatta asıl zorluk çaresizlik denen şeyin evladının sağlığının yerinde olmaması olduğunu bilsemde bu film belleğime kazindı. Sen de bunu düşün ve evladına sarıl inanki hayatta bunalıma girecek daha büyük bir durum yok. Ben babamdan kazık yemiş biri olarak söylüyorum bunu. Anne baba malesef herzaman evladını koşulsuz sevmiyor. Eğer öyleyse uzmeye gerek yok kendini sen sımsıkı sarıl evladına gerisini boşver rabbim sana en büyük hayat enerjisini vermiş. Gerisi inanki yalan. Çok ama çok mutlu bir hayat diliyorum ben evladinla sana. Sen bunu hakediyor sun. Belki çok zor olacak bu sınavdan geçmen ama onun minik ellerini tut devam et yolunacanım bugun evrak tamamlarken annem olacak kadın aradı ve boşanacapım diye laf saydırdı ağladım cehennemin dibinde ağla fln deyıp laf saydı yanı anlayacağım battıkça batıyorum
canım öyle işte dövmeye bile çalıştılar hoş dün annem vurdu dün iki tane canımdan bezdim
canım yok annem benden çok üzüldüğünü söylüyor ve sanki eşim çok küçük hata yapmış bende fırsat kolluyormuşum muamelesi yapıyorlar hakkımı helal etmem lafı varya off offSeni disladiklarina emin misin? Yani bilmiyorum ne yaşadınız da böyle hissettiği ama bence çok zor bir dönemden geciyorsunuz ve belki aileniz size nasıl davranacaklarini bilmedikleri için mesafeli davraniyorlardir. Bu da bu zor zamanda sizi yanlız hissettiriyordur. Bence anneniz ile görüşün. Karar verdiğini ve sizin için sevinmesini herseyin eskisinden de daha güzel ve iyi olacağını söyleyın. Gerçi bunları onun size yapması lazım ama muhtemelen onlarda endişeleniyor ve sacmaliyorlardir . Bu süreçte ona ihtiyacınız olduğunu soyleyin.
Bir de bunu büyümek olarak görün. Aileniz sizin evliliğinizi niye bitirdiginizi sorgulamamalı bile. Bizim kızımız bir karar verdi kendi mutlulugu icin en doğrusunu o bilir demeliler. Yani bu sürecin sonunda bunu onlara söyletmeyi hedefleyin ki bu kötü olay size kişisel gelişim anlamında bir fayda sağlasın.
Diğer yandan kp yi de telefonda engelleyin madem. Üzmeyin kendinizi edepsizlik yapın valla. Benim Annem bazen karşısındaki çok kırıcı davranır ve deri ben üzülüp hasta olacağıma o üzülsün. Bu yaklaşım benim pek hoşuma gitmez ama bence kp bunu hak ediyor. Siz edepsizlik yapın ki aramaya çekinsin.
yanlız başladım ve artık iki kişiyiz bu yolda canım doğru söylüyorsun Allahım bizlere sizlere sağlık versin gerisi gelirBugün Günce filmini izledim6az önce büyük bir ders aldım. Mümkünse internetten yada bir dvd sini alıp izlemeni tavsiye ederim. Bir anne olarak hayatta asıl zorluk çaresizlik denen şeyin evladının sağlığının yerinde olmaması olduğunu bilsemde bu film belleğime kazindı. Sen de bunu düşün ve evladına sarıl inanki hayatta bunalıma girecek daha büyük bir durum yok. Ben babamdan kazık yemiş biri olarak söylüyorum bunu. Anne baba malesef herzaman evladını koşulsuz sevmiyor. Eğer öyleyse uzmeye gerek yok kendini sen sımsıkı sarıl evladına gerisini boşver rabbim sana en büyük hayat enerjisini vermiş. Gerisi inanki yalan. Çok ama çok mutlu bir hayat diliyorum ben evladinla sana. Sen bunu hakediyor sun. Belki çok zor olacak bu sınavdan geçmen ama onun minik ellerini tut devam et yoluna
Esinin pislik teklifini duyursana herkese. Bak o zaman kim suclu oluyor. Herkes bilsin ahlaksiz bir adam oldugunu. Ustune gelmelerine haklari yok. Bu karari verdigin icin de tebrik ederim. kurtuluyorsun inan.şu an çok kötüyüm kızlar çünki bugun anlaşmalı boşanma için avukata gittik eşim olacak herif ben istemiyorum dedi gitti
çekişmeli olacak çok yıprandım ben babam çağırıp ayrı laf sayıyor
kv derim gunde 2 kere laf sayıyor düşsünler artık yakamdan bıktım artık canımdan bezdım hiç bir şey istemiyorum artık laf dınlemek istemiyorum
annem bile hala şans ver eyip duruyor üzerimde çok baskı var
ölmek istiyorum artık resmen benı suçlu çıkartacaklar
msj attım bugun madem anlaşmalı boşanmıyorsun çekişiriz dedim şerefsiz yazdım kpderım geldi bana laf saydı
benı çok sevıyormuşta baştaymışım ayağa düşmeyecekmışım artık bunaldım çok yoruldum herkes 10 gın düşün diyor bu iş uzadıkça mıdem bulanıyor artık defolsunlar hayatımdan
çalişacağım iş arıyorum neymış bana dünya toz pembeymış ula dünyam karardı benim daha ne olsun
canım yok annem benden çok üzüldüğünü söylüyor ve sanki eşim çok küçük hata yapmış bende fırsat kolluyormuşum muamelesi yapıyorlar hakkımı helal etmem lafı varya off off
bi bitmediler gitti arkadaş sanki eşim sutten çıkma ak kaşık bende yuvasını dağıtmak isteyen cazgır kadın durumuna düştümEsinin pislik teklifini duyursana herkese. Bak o zaman kim suclu oluyor. Herkes bilsin ahlaksiz bir adam oldugunu. Ustune gelmelerine haklari yok. Bu karari verdigin icin de tebrik ederim. kurtuluyorsun inan.
tam kafamı dağıtacağim diyorum hep baraber anlaşıyorlar sanki teker teker moral bozmaya arıyorlar yaEvet sonradan gördüm yazdıklarını, cok uzuldum. Onlarla kalmiyorsan bir müddet herkesle iletişimi kesme en hayırlısı aslında. Evde bebegin var sadece onunla meşgul ol, arkadaşların varsa onlarla görüş, hatta eskilerden uzun süredir gorusmede ğin arkadaşların varsa onlarla mutlaka buluş hem eski günlerden konuşur sunuz, sen ona bu olumsuz durumları anlatırken o sana hayatını anlatır. Sürekli boşanmaya ve olayları düşünme konuları sürekli düşünmek onları olduğundan daha büyük hale getirir. Kafa dağıtmak için sık sık dışarı çık, arkadaşlarınla görüş ve Bebeğine oyna canım
Vega kusura bakma ama konuların cidden sıktı artık beni. Yani her yeni adımda, her yeni lafta yeni konu mu açacaksın?
Eğer öyleyse çekişmeli boşanmayın diye kocana yalvaralım. Yoksa her duruşmada konu açacaksın.
Boşanmayı ne zannediyorsun anlamadım ki. Yabancı filmlerdeki gibi, tek celsede boşanıp Adliye'de el sıkışıp, sonra birbirinizle ve ailelerinizle gayet cool bir şekilde mi vedalaşacaktınız?
canım yok annem benden çok üzüldüğünü söylüyor ve sanki eşim çok küçük hata yapmış bende fırsat kolluyormuşum muamelesi yapıyorlar hakkımı helal etmem lafı varya off off
canım senın ex eşin nekadar maaş alıyor ne kadar nafaka veriyor[/QUOE]
çalışmıyordu işsizdi çocuk başı 150 tl bağladılar.. şimdide sgk sız çalışıyor alamıyorum nafakayı
canım benım ailem bana sırt çevirmiş millete tabıkı laf söyle aldırmıyorum bu tür densizlere dua edın banaEl-insaf ! Kadina ailesi sirt cevirmis , ne halde olabilecegini tahmin edebiliyor musunuz?Bu kadin bir karar almis bosanmak icin caba sarfediyor,muhtemelen bu karari almasinda buradan aldigi fikirlerin etkisi de vardir.Simdi kadini yalniz birakmak , anlamaya calismamak biraz insafsizca olmuyor mu?Elbette sakiz alir gibi bosanma islemleri bitecek sanilmiyor.Bu surecte yasadiklarini yazmayacak da ne yazacak ? Hep kv kp gelin sorunlari mi olmali sitede ?
Burada ne kadinlar var.Hergun dayagini yeyip , siteye girip kocasini sikayet edip sonra da satir arasinda kocam iyidir hostur diyen , bosanmaya asla yanasmayip cocuklari siddet dolu o evde rezil edenlere saydirin bu tur laflari.
Ayri konu basligi acmasi da iyi oluyor takip acisindan.
Dilerim ki hersey gonlunce olsunvega4
babam parasını aldı canım beni vazgeçirmeye çalışıyorlar zaten ama olmaz ben o adama kocam deyıp el içine çıkamam artık açlıktan ölsemde yapamam şuan çok çeresizim ama yapamamAnnenin tavri cok tuhaf ya.Durumun ciddiyetini mi anlamadi acaba?Yalniz basiniza iken konustun mu detaylica annenle?Aklim almiyor boyle tepki vermesini?Bu para olayi tam ne zaman oldu bilmiyorum ama o yuzden olabilir mi acaba?Yani bosanmayi ertele,kocanla dur,baban da parasini kurtarsin diye seni bosanmaktan vazgecirmeye calisiyorlar olmasin?Sen annene gidip desen , onlarla birlikte kalacagini , cocuga annen bakarken sen calisacagini ve maasinin bir bolumunu babana verecegini bir teklif etsen ne diyecekler acaba?Belki destek olmaya baslarlar.
Bir de senin elinde cok guclu bir neden varken gucsuz durma sakin.Herkese karsi guclu olmalisin.KP simdiden tutusmus , olayin ciddiyetinin farkinda.Seninle maddi acidan anlasmaya calisiyor.Esin olacak adama da soyle , "anlasmali bosanma senin icin sansti , sen o firsati teptin , simdi cekismeli bosanma nin rezillikleri ile ugrasmak zorunda kalacaksin" de bakalim iyice tutussun.
babam parasını aldı canım beni vazgeçirmeye çalışıyorlar zaten ama olmaz ben o adama kocam deyıp el içine çıkamam artık açlıktan ölsemde yapamam şuan çok çeresizim ama yapamam
söyledim sen rezillik istedin al sana rezıllık dedim dilekçeye herşeyi yazdım
Kardes sen nasil bi yere dusmussun boyle? Ahlaksiz 1 degil bi suru kisi. Ahlaksizligi ortbas etmeye calisan da ahlaksizdir..babam parasını aldı canım beni vazgeçirmeye çalışıyorlar zaten ama olmaz ben o adama kocam deyıp el içine çıkamam artık açlıktan ölsemde yapamam şuan çok çeresizim ama yapamam
söyledim sen rezillik istedin al sana rezıllık dedim dilekçeye herşeyi yazdım
birde boşanırken çocuğumun biri 2 yaşında biri 6 aylıktı çok küçüklerdi üzerimde kredi borcu vardı ve çocuklarıma bakacak kimse yoktu yani mecburen baba evine döndüm..
şuanki şartlarım olsaydı bende dönmezdim kolay değil onca yıl kendi düzeninde
yaşadıktan sonra aileyle yaşamak.
canım acımı bile yaşatmıyorlar ya herkes benden çok üzüldüğünü iddia ediyor
hala zaman ver deyip duruyorlar işin kötüsü kpderimle evliymişim gibi davranılıyor kp derim arıyor sana şu kadar nafaka veririm arabayı alırsan vicdanın nasıl el verecek fln diyor benim eşimde karakter olsa bunlara fırsat vermez[
Gel kız yanıma al çocugunu da elbet bulunur bir çaresi bu nedir ya
Senin sorunun neydi neden boşandın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?