- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
şimdi kayınpederin size verilmiş bir ev sözü var ok
kayınpeder şuan sessiz alırımda almamda demiyor
üveykayınvalidenin üzerine arsa var bu arsa kendisinin mi kayınpedermi verdi orasını anlamadım
ve üveykayınvalide arsanın üzerinde haralde vergi borcu olacak onu öderseniz arsayı size verecek buraya kadar ok
bence kp kv anlaşmışlar kv nin arsasını size size alacağı evi kv ye verecek kp ben olsam razı olmazdım
annemin bir sözü var anne el olunca babada el olur doğru maalesef
Bence arsayi satsin borcunu odesun geri kalani size versinKizlar eski konumdan hatirlarsaniz yeni evliyim esimin babasinin arsalari var satip bize ev alicaklardi soz vermislerdi dugune kadar satilmadi bitanesini ev karsiliginda satti onuda bize vermedi esimde babasiyla konustu babasi verip vermicegi hakkinda bisey demedi neyse bunlar olanlar. Esimin uvey anneai var onunda ustune bi arsa var 100 milyar degerinde. Oda esime sana arsami veririm ama 8 milyar borcu var eger oderseniz vericem dedi bizimde 12 milyar paramiz var onlarda dugunde bana takilan bilezikler 4 milyarda tapu masraflariyla tam yetiyo ama birikmis baska paramiz yok sizde altinlarimi satip o arsayi almalimiyiz esim napcagimi bilmiyorum sen bilirsin senin altinlarin dedi napmaliyim?
Kesinlikle guvenme bence.. altinlarin sende dursun..Bence arsayi satsin borcunu odesun geri kalani size versin
Arsa daha mantıklı evet, ama altinlarini satarsan paran kendi gözleminde olsun.. Tapu işlemine kadar git paranla orda ver...
Zaten 12 bin birikmişiniz varmış.Siz de çalışmıyorsanız bi işe girin el ele verip bi ev alabilirsiniz kendi paranızla.Onuda dusundum 10 milyarken 100 milyar olucak ama tek birikmisimde o ani bisey olsa baska hic paramiz olmicak bide kiraciyiz hic olmadi ev sahibiyle kavga etsek cikiyoruz diyip resti bile cekemicez baska yere gecsek depozite kira emlakci bir suru sey babasida zar zor veriyo bu arsayi simdi baba bizde para yok desek dusunduk tasindik desek vermesem suc versem suc diyip herseyde bunu soylicek. Evlenmek harbi farkliymis hep gelecegi dusunmek zorunda kaliyosun normalde olsa kimsenin 5 kurusuna minnettar olmam. Ama yine bekar kafasiyla dusunucem ve almicam arsayi varsin kirada yasayalim elim kolum tutuyo napalim
Evet oyle oluyor insan gelecegi dusunuyor.. Birikim olsunda cocuklarimiz rahat etsin diye.. Suan allah sukur bir tane evimiz var.. Iki cocugum var.. Bir ev daha isterim diger cocuguma diye.. Oda olur insallah ilerki zamanlarda..Onuda dusundum 10 milyarken 100 milyar olucak ama tek birikmisimde o ani bisey olsa baska hic paramiz olmicak bide kiraciyiz hic olmadi ev sahibiyle kavga etsek cikiyoruz diyip resti bile cekemicez baska yere gecsek depozite kira emlakci bir suru sey babasida zar zor veriyo bu arsayi simdi baba bizde para yok desek dusunduk tasindik desek vermesem suc versem suc diyip herseyde bunu soylicek. Evlenmek harbi farkliymis hep gelecegi dusunmek zorunda kaliyosun normalde olsa kimsenin 5 kurusuna minnettar olmam. Ama yine bekar kafasiyla dusunucem ve almicam arsayi varsin kirada yasayalim elim kolum tutuyo napalim
Önce arsayi alin sonra diger islemlerKizlar eski konumdan hatirlarsaniz yeni evliyim esimin babasinin arsalari var satip bize ev alicaklardi soz vermislerdi dugune kadar satilmadi bitanesini ev karsiliginda satti onuda bize vermedi esimde babasiyla konustu babasi verip vermicegi hakkinda bisey demedi neyse bunlar olanlar. Esimin uvey anneai var onunda ustune bi arsa var 100 milyar degerinde. Oda esime sana arsami veririm ama 8 milyar borcu var eger oderseniz vericem dedi bizimde 12 milyar paramiz var onlarda dugunde bana takilan bilezikler 4 milyarda tapu masraflariyla tam yetiyo ama birikmis baska paramiz yok sizde altinlarimi satip o arsayi almalimiyiz esim napcagimi bilmiyorum sen bilirsin senin altinlarin dedi napmaliyim?
Evet oyle oluyor insan gelecegi dusunuyor.. Birikim olsunda cocuklarimiz rahat etsin diye.. Suan allah sukur bir tane evimiz var.. Iki cocugum var.. Bir ev daha isterim diger cocuguma diye.. Oda olur insallah ilerki zamanlarda..
Önce arsayı al sonra ver altınları olmuyor mu
işin içinde başka hesaplar vardır muhakkak.Yok borc oldugu icin arsanin satisi yasak borcun odendigine dair kagit alip tapuya onla gitmem gerekiyor yarind uvey annesiyle gidicem fiyatlarina tekrar bakicaz biz internetten bakmistik 2016 tapu masraflari diye. O sira konuyu acicam bizim baska birikmisligimiz yok dusunduk karar verdik dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?