dusun dusun cozemedim

Esinizin babasi size ev almak zorunda degil ama goz gore gore oz evladindan mal kacirmasida hic dogru degil
Ben nedense guvenemedim arsayi sattiktan ev alindiktan sonra odensin borc

Altında bisey olabilirmi diye düşündüm bi an arsayı satabilecekmisiniz yada yeri iyi mi tapusu tekmi hisselimi vs vs iyi araştırmak lazım karlı amenna ama 8 bin lira verin 100 milyarlık arsayı verim dusunduruyo beni arsayı satıp borcunu öder kalanida hoplatır yani bilemedim

ben olsam kımsenın malını ıstemem
ayrıca o altınlar alınır tapuda annenın ustunden bı turlu sıze gecmez altınlar elınızden gıttıgıyle kalır

bence evınız olacaksa sızın kendı evınız olsun.

En temizi kimseden bir şey beklemeyin kendi kendinize alın evi.
Yok bekliyoruz diyorsanız adamın babası evladına vaadler vermiş yapmamış. Kadın mı verecek hayrına 100 liralık arsayı? Bir düşünün. Sizin altınlar indiregandi olacak bence.

Bu dedigin gercekten mantikli arsa karsilinda uvey annesi simdi aldigi evi ustune yapabilir bunu hic dusunmemistim gercekten bazen kendi kafamla is yapmamam gerektigini anliyorum

Arsa daha mantıklı evet, ama altinlarini satarsan paran kendi gözleminde olsun.. Tapu işlemine kadar git paranla orda ver...

Bence sakin verme altinlarini. Esinde sende calisin kendi evinizi kendiniz alin sözü varsa zaten yapar yapmaz ise de kendi ayibi. Benim esiminde bir üvey annesi var bilmiyorum ondan mi kaynakli gerci kayinpederim de pinti verdikleri hic bir sözü tutmadilar hem kendi teklif ediyor sonra yok yapmicam vazgectim diyor. Ben olsam güvenmezdim birde üvey anne asla güvenmezdim

Bence arsayi satsin borcunu odesun geri kalani size versin

Arsa daha mantıklı evet, ama altinlarini satarsan paran kendi gözleminde olsun.. Tapu işlemine kadar git paranla orda ver...

Onuda dusundum 10 milyarken 100 milyar olucak ama tek birikmisimde o ani bisey olsa baska hic paramiz olmicak bide kiraciyiz hic olmadi ev sahibiyle kavga etsek cikiyoruz diyip resti bile cekemicez baska yere gecsek depozite kira emlakci bir suru sey babasida zar zor veriyo bu arsayi simdi baba bizde para yok desek dusunduk tasindik desek vermesem suc versem suc diyip herseyde bunu soylicek. Evlenmek harbi farkliymis hep gelecegi dusunmek zorunda kaliyosun normalde olsa kimsenin 5 kurusuna minnettar olmam. Ama yine bekar kafasiyla dusunucem ve almicam arsayi varsin kirada yasayalim elim kolum tutuyo napalim

Oz baba vermiyor (ki kendi bilecegi sey) uvey annesimi verecek 8 bin liraya?
Bana inandirci gelmedi.
Neden versin ki? Kadinin belkide tek guvencesi. 100 bine bak 8 bine bak...
Bence pirince giderken elinizdeki bulgurdan olmayin

Zaten 12 bin birikmişiniz varmış.Siz de çalışmıyorsanız bi işe girin el ele verip bi ev alabilirsiniz kendi paranızla.
Çocuk falan olmadan halledersiniz ev işini.Bir de diyelim ki o arsayı size verdiler evet ama o arsanın parasıyla aldığınız ev de gözleri olmayacağı ne malum?Veya diğer çocukların eve çöreklenmeyeceği ne malum?
Yani insan çok zenginse evladına malını vereceği varsa verir zaten şart koşmaz ki?
O kadar zengin adam 8binliralık borcu mu ödeyememiş yani.

Kendi ayaklariniz uzerinde durmadiginiz surece, evli-bekar-genc-yasli... hangi kafayla dusunurseniz dusunun işin icinden cikamazsiniz.

Tavsiyem,baskalarinin malvarligi hakkinda kafa yormak yerine kendi kazancinizla neler yapabileceginize kafa yorun.

Evet oyle oluyor insan gelecegi dusunuyor.. Birikim olsunda cocuklarimiz rahat etsin diye.. Suan allah sukur bir tane evimiz var.. Iki cocugum var.. Bir ev daha isterim diger cocuguma diye.. Oda olur insallah ilerki zamanlarda..

Önce arsayi alin sonra diger islemler

en son altinlar ya da kaynanadayken

arsayı 8 milyar eksik fiyata satın kayınvaldeden satısini almadan satilsin,garantiye alin kendinizi...

Evet oyle oluyor insan gelecegi dusunuyor.. Birikim olsunda cocuklarimiz rahat etsin diye.. Suan allah sukur bir tane evimiz var.. Iki cocugum var.. Bir ev daha isterim diger cocuguma diye.. Oda olur insallah ilerki zamanlarda..

Insallah olur canim benim. Bende ayni seyi dusunuyorum ama galiba bi arabam kalicak cocuklarima o zamanda benimkine bakmazlar zaten

Önce arsayı al sonra ver altınları olmuyor mu

Yok borc oldugu icin arsanin satisi yasak borcun odendigine dair kagit alip tapuya onla gitmem gerekiyor yarind uvey annesiyle gidicem fiyatlarina tekrar bakicaz biz internetten bakmistik 2016 tapu masraflari diye. O sira konuyu acicam bizim baska birikmisligimiz yok dusunduk karar verdik dicem

Üvey anne, bana pek güven vermedi. Hangi insan? 100 bin değerindeki arsasını, 8 bin borcu karşılığı verir ki?. Öz annen olsa neyse, ama üvey anne işi sakat..
Eşinizin öz babası, verdiği sözleri tutmamışken, nasıl başkasına güvenecek siniz? Siz en iyisi, eliniz deki paraya sahip çıkın. Bu tür oyunlara da gelmeyin..

işin içinde başka hesaplar vardır muhakkak.
öz babası vermezken üvey anne niye veriyor arsayı?
neden hemen almak istiyorsunuz peki?
hani sağlar hayattalar vs.
siz de kendi yağınızla kavrulun.
elden gelene güvenmeyin.
yeri geliyor anne baba bile el oluyor işte bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…