- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
Rica ederim dil çıkarmasan iyiydi amaÇok teşekkür ederim. Yazılanları okucam videoyu da izliyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim dil çıkarmasan iyiydi amaÇok teşekkür ederim. Yazılanları okucam videoyu da izliyorum.![]()
Hayallerimi yaratiyorum meditasyonunu birkac gece yapmistim. Her seferinde farkli hissetmistim. Bir sure sonra gecmisle ilgili affetmedigim kisi kalmamisti:)Ben de yaptım. Hergün mü yapmak gerekiyor
Ben bir deneyeyim:)))HayallerimGercekOldu canim video yayinlamayi bilmiyorum desem. Utaniyorum yazmaya ama ...
Ben kimseyi umursamıyorum geçmişten kalan. Onları baş tacı etmişim gözümde böcek gibi hiç umrumda değiller içimden ne kadar menfaatçi ve kötü olduklarını düşünüyorum. Hata mı ediyorum? Herşeyi unutursak yine kazık yemezmiyiz? Bence affedilmemeliHayallerimi yaratiyorum meditasyonunu birkac gece yapmistim. Her seferinde farkli hissetmistim. Bir sure sonra gecmisle ilgili affetmedigim kisi kalmamisti:)
Iste biz size bosuna bastan okuyun demiyoruz. Affetmek serbest birakmak demek. Yukunu atmak demek. Affettigin zaman rahatliyorsun. Affetmek yaptigi her hatayi kabul edip ayni samimiyetle arkadasliga devam etmek degil. Sen yaptigin hatayi tekrarlayip kazik yemeyeceksin.Ben kimseyi umursamıyorum geçmişten kalan. Onları baş tacı etmişim gözümde böcek gibi hiç umrumda değiller içimden ne kadar menfaatçi ve kötü olduklarını düşünüyorum. Hata mı ediyorum? Herşeyi unutursak yine kazık yemezmiyiz? Bence affedilmemeli
Ben sanirim bunu yapacagim:)Merhaba herkese mutlu huzurlu sağlıklı haftalar dilerim.
BU HAFTA İÇİN ÖNERİLEN ÇALIŞMA
Bu hafta aşağıdaki niyeti odaklanarak 7 kere tekrarlamanızı öneririm. Hatta zamanı ve imkanı olanlar 21 gün boyunca her gün bu niyetle çalışabilirler.
" Olayları ve kişileri gereğinden fazla önemseyerek üstlendiğim tüm enerjilerden ve tüm karmik yüklerden nazikçe arınmayı seçiyorum. Ben kendi gerçekliğimi ve kendi geleceğimi oluştururken nasıl özgürsem, insanların da kendi gerçekliklerini ve kendi geleceklerini oluşturma özgürlüklerini sevgiyle kabul ediyorum. Şimdi bana ait olmayan sorumluluklarımı sevgiyle gerçek sahiplerine devrediyor ve bu andan sonra sadece kendi hayatımın ve kendi ruhumun sorumluluğunu üstleniyorum."
Güliz Özkan
Yap canım faydalı olsun inşallah senin için ben de okuyacağım uyumadan inşallah.Ben sanirim bunu yapacagim:)
Uygun canım birde geçen haftalara zamana hayatın akşına şimdiye güveniyorum diye bir niyet Ya da olumlama vardı bakayım bir geçmişeBu acaba akisina birakmak icin uygun bir olumlama mi? Daha baska ne olabilir? Cogu seyi astim ama kontrol, planlama olayini cok asamadim:)
BU HAFTA İÇİN ÖNERİLENÇALIŞMA
Bu haftanın enerjisine uygun olarak hazırladığım niyeti her gün odaklanarak en az 7 kere okumanız önerilir..
Niyetiniz;
"Hayatımda neleri korumam gerektiğinden ve neleri değiştirmem gerektiğinden net bir şekilde emin olmayı seçiyorum. Korumam gerekenleri kolaylıkla korumaya ve değiştirmem gerekenleri nazikçe değiştirmeye niyet ediyorum. Dünyada güvenle köklenecek ve aynı zamanda zerafetle yol alacak şekilde yaşamayı şimdi ve burada tamamen kabul ediyorum."
- Gulız Ozkan-
HAFTANIN OLUMLAMASI
Bir hafta boyunca " Düşüncelerimi, enerjimi ve gerçekliğimi değiştirmek için gerekli güce sahibim." olumlaması ile her gün çalışmanızı öneririm.
HAFTANIN SORUSU
Soruların da kendine özel bir enerjisi vardır ve bir soruyu sorar, yanıt aramadan beklerseniz yanıtı yaşam içinde karşınıza çıkacaktır. Bu hafta her sabah uyandığınız zaman kendinize "Daha mutlu ve doyumlu bir yaşam sürdürmem için hayatımda hangi yenilikler nasıl en kolay şekilde gerçekleşir ? "diye sorun. Bir yanıt aramayın ve akışta kalmaya odaklanarak gününüze sevgiyle başlayın.
- Gulız Ozkan -
Ben çok beğendim videolarını sert ama gerçekçi teşekkür ederim canımBeklenti Icinde Olmak ve Kader. Kadercilik ve bosvermislik arasindaki farklar, tekamul.Meltem Guner' in videosu . Simdi izledim. Bu bayanin videolari gercekleri yuzume tokat gibi carpiyor.
Kontrol manyagi olmami fark etmem 36 yilimi aldi ama akisa guvenmeyi, teslimiyeti ogreniyorum. Ruhuma cok iyi geldi.