Eki Görüntüle 2085505
Canım kafam karıştı demişsin kendimce yorumlamak istedim :Haşa hiç kimse peygamber mucizelerini gerçekleştirmez , sadece o kelimeyi benzetme amaçlı kullanıyoruz. Peygamberlerimiz insan üstü , en yüksek sevgi seviyesinde yaratıldıkları İçin onların yaptığını kimse yapamaz zaten.
Seçilmiş oldukları İçin vahiyleri duyar görür hissederler. Bizler mucize yaratmıyoruz ki , bir dilek diliyoruz dua ediyor, Allah’a bırakıyoruz o olmaz gibi görünen dua , dilek gerçekleşince Allahım (mucize gibi)şükürler olsun diyoruz. Bir annenin karnında oluşan embriyonun büyümesi gelişmesi doğması bir mucizedir. Hepimiz bir mucizeyiz aslında umarım anlatabilmişimdir demek istediğimi :) . Mucize kelimesini biz kullanamayız demişler, ben katılmıyorum . Biz mucize yarattık gerçekleştirdik doğa üstü birşey yaptık demiyoruz. Zaten Allah istemese biz dua bile edemeyiz .Bu yukarıdaki görselde Aydınlanma seviyesinden daha yüksekte oluyor peygamberlerin enerjisi sevgi titreşimleri
Günaydın mutlu sabalar olsungünaydın mutlu sabahlar :)Sahra- güzel paylaşımların için ve biraz da olsa beni bu konuda aydınlattığın için çok saol :) ben de senle aynı fikirdeyim kesinlikle ,biz sadece niyetimiz edip güzel düşünerek pozitif bakarak hayatımızda olmasını istediğimiz şelere odaklanalım .evet ben de buttrfly nin yorumunu aslında bekliyorum umarım en kısa zmanda uğrayıp bişeler yazar . ışıl ışıl haberler alacağımız şahane mucizelerle dolu bigün olsun :)
canım sana benzer durumu ben de eşimle yaşıyorum. herşeye kızdığı olumsuz yaklaştığı için. ama sen yanlış bişey yapmıyorsun ki, mesela buraya üye olmak konusunda, yani burda güzel faydalı bilgiler var ve sen de bunları öğreniyorsun. ama baban hani baskıcı bir tipse, ona söylemek zorunda değilsin. yani ben herşeyi söylemeyerek aştım bu durumu. yapacak bişey yok, o yüzden kendini suçlamaktan vazgeç artık. doğruları öğrenip hayatında yeni bir sayfa açmaya ve kendine güvenmeye başla canım. zamanla daha da güçleneceksin ve kendine güvenin kesinleşecek.arkadaşlar selam devamlı topiği takip ediyorum arada da yazıyorum. şu an gerçekten sıkıntılı bi dönemdeyim özellikle ruhsal olarak lütfen fikrinizi yazın. artık yardım alacak duruma geldim.
sürekli aileme karşı suçlu hissediyorum. yani ortada yaptığım bir şey de yok yetişme şeklimden sanırım. artık hayatımla ilgili karar veremeyecek duruma geldim öylece bekliyorum. yaptığım her hangi bir şey ne olursa olsun özellikle babama karşı suçlu hissediyorum. bağımlılık gibi değil belki de öyle tam tanımlayamıyorum. en basitinden kk'ya üyeyim babam bilse kızar mı bu durum babama göre doğru mu yanlış mı? sürekli babamın kafasından düşünmekten kendimi kendi düşüncelerimi ikinci plana atıyorum. günlük yazıyorum mesela kötü bir şey de yok babam okusa acaba kızar mı? yazdıklarım babama ters durumlar mı? bunlar en küçük örnekler hayatımın tüm alanında aynı durum. ay deli olucam artık birey gibi hissedemiyorum. suçluluk duygusundan hata yaptım mı korkusundan vallahi bıktım usandım? bunu yaşayan var mı aranızda nasıl aştınız ya da aşabildiniz mi?
canım sana benzer durumu ben de eşimle yaşıyorum. herşeye kızdığı olumsuz yaklaştığı için. ama sen yanlış bişey yapmıyorsun ki, mesela buraya üye olmak konusunda, yani burda güzel faydalı bilgiler var ve sen de bunları öğreniyorsun. ama baban hani baskıcı bir tipse, ona söylemek zorunda değilsin. yani ben herşeyi söylemeyerek aştım bu durumu. yapacak bişey yok, o yüzden kendini suçlamaktan vazgeç artık. doğruları öğrenip hayatında yeni bir sayfa açmaya ve kendine güvenmeye başla canım. zamanla daha da güçleneceksin ve kendine güvenin kesinleşecek.
Merhaba canım teşekkürler çok güzel olumlama öyle olsun inşallahMerhabalar yilin son gunune ait gordugum guzel bir olumlama paylasacagim sizlere :)
2017 nin bana yasattigi tum deneyimlere tesekkur ediyorum.
Hayatimi etkileyen tum olumsuz enerjilerin sifalanip sevgiye donusmesine izin veriyorum.
Beni kisitlayan her seyden ozgurlesiyorum.
Artik kendi hayatimi istedigim gibi yasiyorum.
Evrenin tum bolluk ,bereket , sans , sevgi kapilari benim icin aciliyor ve sevgi ile kabul ediyorum.
Ben sevgiyim..
Isil Guclu - Alintidir
Tamam canım hatırlatalım. Amin güzel dileklerine de :)Sahra- canim Merih Kece' nin paylasimini 2018 yil icinde ara ara guncelleyelim bence.
Birbirimize hatirlatalim.
Farkindaligimizin, sukrumuzun, teslimiyetimizin arttigi sansli, bereketli, saglikli bir yil
diliyorum yeryuzundeki tum canlilara...
Heoimize yetecek nimet var cok sukur bin sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?