- 25 Ekim 2017
- 413
- 955
- 53
Yoğunluktan bugün sabah şükretmeyi unutmuşum,sayende hatırladım teşekkür ederim :))Şu an içtiğim kocaman bir bardak tertemiz su için şükrediyorum.
Masamda duran güzel mumlarım ve harika mumluğum için şükrediyorum.
Katıldığım serginin posteri duvarımı süslediği için şükrediyorum.
Pofidik çoraplarım için şükrediyorum.
Birazdan içeceğim çayım kahvem için, kahvaltım için şükrediyorum.
Milli piyango bileti alabildiğim için şükrediyorum :)
Cüzdanımın içinde yeterli param olduğu için şükrediyorum.
Hadi herkes şu an önünde olan şeylere kalpten şükretsin...
Ben programa çok bağlı kalamadan biraz uygulamaya çalıştım ama olmadıProgrami uygulamadikama uygulayacagiz diye soz verdik:) birazdan bakip alinti yapayim.
ÇOK GÜZELgünaydın güzel sabahlar :) benm yeğenmde 7 günlük uygulamayı yaptı ve niyeti oldu :) hemde 2 yada 3.günde :) çok mutlu oldu ben daha fazla mutlu oldum tabiki :)
canım ben duymadım böyle birşey ama sen o niyetle söylemiyorsun ki zaten. hayatımda birçok güzellikler oluyor de, rahat hissedeceksen. hani riske girmeye gerek yok o zaman değil mi?mucize
- 1.
akıl yoluyla açıklanamayan, bu yüzden de Tanrısal bir güç tarafından yaratıldığına inanılan doğaüstü olay.
eş anlamlısı: tansık- 2.
insanları hayran bırakan olağanüstü olay ya da şey.- Bir olayın mûcize sayılabilmesi için şu özellikleri taşıması gerekir:
1. Mucize gerçekte Allah’ın işidir. “Peygamberin mucizesi” denilmesi, mucizenin onun aracılığıyla olması ve onun doğruluğunu göstermesi sebebiyledir.
2. Mucize peygamberlerde meydana gelir. Peygamber olmayan birinin gösterdiği olağan üstü duruma mucize denilemez.
3. Mucize tabiat kanunlarına aykırı olaydır.
4. Mucize, peygamberlik iddiasıyla birlikte bulunur. Peygamberlik iddiasından önce sonra olmaz.
5. Mucize, peygamberin isteğine uygun olur. “Dağı yerinden kaldıracağım” diyen birisinin denizi yarması mucize sayılmaz.- Mucize, peygamber olan kişinin, akılların alamayacağı olayı Allah’ın kudreti ile göstermeyi başarmasıdır. Kur’an’da mucize yerine ayet, beyyine burhan kavramları kullanılır.
ayyy benm kafam çok karıştı ,geçen gün yeğenlerimle bu konuyu konuşuyorduk ve onlar mucizelerin sadece peygamberlere geldiğini söylediler ,ve o kelimenin kullanılmasının bile doğru olmadığını söylediler ,oysaki ben hergün mucizeler yaşadığımı ve harika mucizelerle karşılaşacağımı düşünüyorum ve hep kafamda mucizeler var.
beni aydınlatın lütfen bu konuda
aynen canım, sen hiç bozma bildiği gibi yap. Allah kabul eder inşallah. bazen insanlar kendi yapamadıkları şeye başkalarının sahip olmasını da istemedikleri için böyle davranabiliyorlar. burda diyorya arkadaşlar zaten dışarda anlatmayın, inanmazlar. o yüzden sen burda paylaş, dileklerini, isteklerini, bizi birbirimizden başka kimse anlamaz.ftemiz ya evet o niyetle zaten sölemiyrm aklımın ucundan dahi geçmyo ama gelgör ki kafamı karıştırdılar ,benm hayatımda ya da sevdiklerimn hayatında güzel gelişmeler olsun hayat hepimize güzelllikler getirsn tek isteğim bu ,tabiki olmasını istediğim biçok şey var ,ve onları da sevgiyle kabul edebilmem için hazırım :) ben yine mucizelere odaklanıp geldi diye şükrü mü yapayım :) en güzeli bu olmuş gibi hissedip şükür yapayım :) Eş Şekur
teşekkür ederim canım benim.bulgar buraya gelebilirsin canım.
bende duymuştum. mucize sadece peygamberler içindir diye..canım ben duymadım böyle birşey ama sen o niyetle söylemiyorsun ki zaten. hayatımda birçok güzellikler oluyor de, rahat hissedeceksen. hani riske girmeye gerek yok o zaman değil mi?
Nasıl bir uygulama, nasıl yapılıyor ?günaydın güzel sabahlar :) benm yeğenmde 7 günlük uygulamayı yaptı ve niyeti oldu :) hemde 2 yada 3.günde :) çok mutlu oldu ben daha fazla mutlu oldum tabiki :)
Nasıl bir uygulama, nasıl yapılıyor ?
Hoşgeldin canım. O zaman o kelimeyi kullanmamak lazım.bende duymuştum. mucize sadece peygamberler içindir diye..
bende dikkat etmeye çalışıyorum.Hoşgeldin canım. O zaman o kelimeyi kullanmamak lazım.
Canım kafam karıştı demişsin kendimce yorumlamak istedim :Haşa hiç kimse peygamber mucizelerini gerçekleştirmez , sadece o kelimeyi benzetme amaçlı kullanıyoruz. Peygamberlerimiz insan üstü , en yüksek sevgi seviyesinde yaratıldıkları İçin onların yaptığını kimse yapamaz zaten.mucize
- 1.
akıl yoluyla açıklanamayan, bu yüzden de Tanrısal bir güç tarafından yaratıldığına inanılan doğaüstü olay.
eş anlamlısı: tansık- 2.
insanları hayran bırakan olağanüstü olay ya da şey.- Bir olayın mûcize sayılabilmesi için şu özellikleri taşıması gerekir:
1. Mucize gerçekte Allah’ın işidir. “Peygamberin mucizesi” denilmesi, mucizenin onun aracılığıyla olması ve onun doğruluğunu göstermesi sebebiyledir.
2. Mucize peygamberlerde meydana gelir. Peygamber olmayan birinin gösterdiği olağan üstü duruma mucize denilemez.
3. Mucize tabiat kanunlarına aykırı olaydır.
4. Mucize, peygamberlik iddiasıyla birlikte bulunur. Peygamberlik iddiasından önce sonra olmaz.
5. Mucize, peygamberin isteğine uygun olur. “Dağı yerinden kaldıracağım” diyen birisinin denizi yarması mucize sayılmaz.- Mucize, peygamber olan kişinin, akılların alamayacağı olayı Allah’ın kudreti ile göstermeyi başarmasıdır. Kur’an’da mucize yerine ayet, beyyine burhan kavramları kullanılır.
ayyy benm kafam çok karıştı ,geçen gün yeğenlerimle bu konuyu konuşuyorduk ve onlar mucizelerin sadece peygamberlere geldiğini söylediler ,ve o kelimenin kullanılmasının bile doğru olmadığını söylediler ,oysaki ben hergün mucizeler yaşadığımı ve harika mucizelerle karşılaşacağımı düşünüyorum ve hep kafamda mucizeler var.
beni aydınlatın lütfen bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?