Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

7 gunluk uygulama hangisi canım benimle de paylaşırmısın.

Kitaptan mi uyguluyorsun yoksa videodan mi?

SELAM

ÇOK GÜZEL YILLAR DİLERİM, BİŞEY SORACAM ZAYIFLAMAK İÇİN OLUMLAMA YAPIYORUM 7. GÜNÜMDEYİM BANA TASFİYENİZ VARMI?

OLUMLU CÜMLELR KURUYORUM BUNUN DIŞINDA NELER YAPMALIYIM.

SELAM

ÇOK GÜZEL YILLAR DİLERİM, BİŞEY SORACAM ZAYIFLAMAK İÇİN OLUMLAMA YAPIYORUM 7. GÜNÜMDEYİM BANA TASFİYENİZ VARMI?

Benim şu ana kadar öğrendiğim şey; hayatımız bir bütün. Hayatımızdaki sorunlar farklı şekillerde açığa çıkabilir, bağımlılıklar, kilo almak, başarısızlık vs vs. Burada kilo vermeye değil de kilo almanızın nedenine inmek daha etkili olur diye düşünüyorum. Şu ana kadar girdiğiniz kısır döngüleri düşünün. Bana göre sırf olumlama yapmak kirli gömleği ütüleyip giymek gibi, öncesinde çamaşır suyuna basmak lazım :)

SELAM

Aksiyona geçerdim.
Kaç bedene düşmeyi hedefliyorsunuz? 36 mı?
İnternetten ya da gezerken yavaş yavaş 36 beden kıyafetler alıp dolabımı düzenlerdim, şimdi giydiğim tüm şişman kıyafetleri tek tek çöpe atardım nasılsa zayıflayıp giymeyeceğim.

Zayıfladığımda yeni yüzüme gidecek saç model ve renkleri araştırırdım hatta ona göre şimdiden boyatır, kestirirdim.

Fırsat sitelerinde uygun yoga/pilates/spor salonu üyeliği arar bu süreci hızlandırmaya çalışırdım.

Eski zayıf fotolarımı yoksa başka kişilerin
fotoğraflarına kendi kafamı monte ederek nasıl gözükeceğime bakar bu şekilde bir vizyon tablosu oluştururdum.

ÇOK DOĞRU

Çok güzel bir yazı , bu yıl diliyorum herkese neşe ,keyif,coşku getirsin

2018 yılı
Yani
2+0+1+8 = 11 = yani 1+1= 2’ye eşittir.
Zaten bir yılın 11’e eşit olması beklenemez çünkü daima tek sayılara denk gelir. Birde 11:11 kapısı ile alakası yoktur. O kapı zaten açıldı bitti gitti ! Yani evde kapalı bir kapı var yıllarca açılmamış ya da kimse açamamış. Zaman içinde bu kapının nasıl açılacağını öğrendiniz ve açtınız odayı araştırdınız ihtiyacınız olanı aldınız veya oraya bıraktınız. Şimdi orası Açık kapılar içinde. Mutfağa gideceğim bunun nedeni o kapıyı açmış olmam ya da önce oraya uğrayayım sonra mutfağa gideyim diye bir şey olmaz. Artık o kapı evin bir parçasıdır.
Şimdi artık hayatımızla ve Dünyanın sürekli devam eden yükselişinde yeni kapılar keşfetme zamanı
Velhasıl 2 enerjisi Haz, Mutluluk ve Keyif almayı, Bedeninden, varlığından, cinsel kimliğinden mutlu olmayı öğretir. BİZ olgusunu ve ÖNCE İNSAN demeyi en keskin öğreneceğimiz yıl olarak hayatımıza keyifli yönler vereceğiz. Bunun detayını 2018 yeni yıl yazımda yazmıştım.
Nitekim bugün Dolunay etkisinin de ne kadar yumuşak olduğunu da fark edebilirsiniz.
Günler birbirinin aynı gibi görünse de aslında enerji geçişleri değişmeye başladı bile..
2017 hepimizi çok yorduğu ve tabiri caizse “Hallaç Pamuğu gibi attırdığı” için çok fazla temkinli ve tedbirli olmak ihtiyacı hissedebilirsiniz.
Daha önce de sürekli yazdığım gibi, bir şeyin içinde “ÇOK” varsa orada Denge bozulur. O yüzden lütfen kendinizi rahat bırakarak, tedbir ve temkin duygunuzu kendi öz güveniniz ve tecrübelerinizle birleştirip “Öğrenmiş” olmanın keyfiyle Denge’de kalın.
2017’de çok yorulduk. Şimdi ektiğimiz tohumları biçerek keyfini sürmeye başlayacağız. Tabii bu arada yeni tohumlar da ekeceğiz Bu ekip biçme sürecinde elbette farklı sınavlarımız da olacak lakin zaten geçen sene sürekli 100 kilo taşımaya alıştığımız için 10 kilo bize hiç ağır bile gelmeyecek. Ayrıca bu 10 kiloyu taşırken de kahkaha atmayı, esprili bakmayı da öğreneceğiz. Yani bu da bizim çözüme yönelik duruşumuzu güçlendirmiş oldu. Tabii bunlar hep 2017 yılında hemen hemen hergün “Başla, bekleme, erteleme, cesur ol, Güçlü Ol, yap bitir” diye yazarak yaptığım uyarıları ciddiye alıp harekete geçenlerde önemli bir geçiş şeklinde görülecek.
Bu anlamda baktığımızda 2018 yılını hayatımızın en keyifli molalarından biri olarak değerlendirebiliriz.
Enerjinin yumuşamasıyla birlikte önümüzdeki günlerde kendinizi çok enerjik, hareketli, yerinde duramayan , kıpır kıpır hissedebilirsiniz. İçinizde sürekli “Güzel bir şeyler olacak” heyecanını yaşayarak içsel olarak da bu işareti alabilirsiniz.
Bugün ki Dolunayın bile her zamanki etkisinden farklı olarak keyif verdiğini de fark edebilirsiniz
Toplumsal olarak ise,
Bireysel olarak yaptığımız her çıkışın Toplumun BİRLİK enerjisini kuvvetlendirdiğini düşünürsek yine her şey BEN ile başlayıp BİZ Olup BİR’e akar diyeceğim <3
BİZİ Harika bir sene bekliyor.
Ve de öyle OLdu çok şükür
Alev Cedimağar
Ruhsal Denge ve Farkındalık Rehberi

Kizlar inanmayacaksiniz:))))
Bugun is yerine gittim bir de be goreyim? Daha dogrusu gormeyeyim. Bizim kiz 1 haftalik seminere gitmis:)))
Darisi kalici olarak mutlu, huzurlu olabilecegi bir yere gitmesine:)

gulhilal umajinasyon yaptim ama gittigini ogrendikten sonra mi once mi hatirlamiyorum:)))

HayallerimGercekOldu canım karikatürü görünce sen geldin aklıma :) işin esprisi tabi , çok haklısın iş yerinde bir de sürekli görüşmek zorunda olduğun akraba İçin zor bir durum... seminere gitmesine sevindim kafanı dinlersin, düzelmeyen bir tip sanırsam ,onun İçin hayırlısı olsun senden uzak olsun , mutlu olsun ne diyelim :)

Sahra- gercekten kotu bir insan. Tek anlasamayan ben olmadigim icin:)))
Gitsin coook mutlu olacagi yere insallah.

Cok haklisin hayatdevamedecek . Guclenerek ciktik 2017 den
Sizlere bir kez daha tesekkur ederim:)
Okudum canım dün anlatmışsın evet haklısınız herkesi yoruyorsa sizin gönlünüze göre hayrınıza olsun

Sahra- yazi cok iyi geldi. 2017 gercekten yorucu gecti ama mucadele ederken guclenmeyi ogrendik. 2018 keyif yilimiz olsun hepimizin.
Amin canım inşallah ...yazı da “geçen sene sürekli 100 kilo taşımaya alıştığımız için 10 kilo bize hiç ağır bile gelmeyecek. Ayrıca bu 10 kiloyu taşırken de kahkaha atmayı, esprili bakmayı da öğreneceğiz “ okuyunca, ohh dedim burda rahatlayacağız artık .

Çok teşekkürler.

Merhaba.O kişiyi gördüğünüz zaman kendinizi mor bir kürenin içine alın ve o kişinin adını söyleyerek "seni olduğun gibi kabul ediyorum ve af ediyorum.Senin ile aramdaki negatif kordonu kesiyorum.Sevgiyle şifalandırıyorum.Amin" diyebilirsiniz.

Birde o kişinin davranışının sorumluluğunu üstleniyorum.seni seviyorum.özür diliyorum.lütfen beni affet.teşekkür ediyorum. Diyerek hem onu hemde kendinizi şifalandırabilirsiniz.

Seni seviyorum.özür diliyorum.lütfen beni affet.teşekkür ediyorum cümlelerini o kişiye değil Allaha söylediğimiz için iki tarafta şifalanıyor.Bende bu çalışmanın çok yararını görüyorum.

En sonda Allahım bu kişiyle olan sıkıntımı sana teslim ediyorum.sevginle şifalandır diyorum ama bu konu hakkında düşünce gelince dikkatimi başka tarafa çekiyorum.Teslim ettiğim için artık benim düşünmem gereksiz.Şifa olsun

Bilinç altı temizliği ve artt ile ilgili bilgi paylaşabilirmisiniz gülhilal.Hangisini yapıyor ve nasıl uyguluyorsun.
Bilinç altı temizliği ve artt ile ilgili bilgi paylaşabilirmisiniz gülhilal.Hangisini yapıyor ve nasıl uyguluyorsun.

Elbette paylaşırım.
Güneş Tan'ın Kaderini Değiştir kitabını okuyabilirsin.Ayrıca aşağıdaki videoları izlemende yarar var.Ben ilk zamanlar bu videoları dinleyerek artt yaptım.Şimdi ise videoya ihtiyaç hissetmeden yapabiliyorum.

Kitaptan mi uyguluyorsun yoksa videodan mi?

Kitaptan ziyade videoyla yaptım ilk zamanlar.Ama şimdi videodaki teknikleri kendim uygulayabiliyorum.Özellikle suya atlama yöntemi bana çok yardımcı oluyor.Çoğu kez sorunun kaynağını o şekilde buluyorum.

Ha gayret:)) İmajinasyonlara aynen devam:))

Cok tesekkur ederim

gulhilal canım bu artt tekniğini paylaşıp , mutlaka yapın dediğin için çok teşekkür ederim sana. Çok düzenli yapamasamda , o suya atlama işini gözümde çok iyi canlandıramıyorum ben yapamıyorum galiba diyordum... Rüyam da geçmişte kalbimi kıran biri beni arıyor , sakin sakin o kişiyle konuştum böyle oldu şöyle oldu bunlara üzüldüm diye , telefondaki kişi ağlıyordu mahcup sen haklıydın falan diyor , telefon kesildi birden ama o kapatmadı sonra uyandım , çok hafif huzurlu uyandım...

Bu olay 14 yıl önce yaşandı ben affettim falan diyordum ama uygulamalı teknikler yapılmadan silinmiyormuş bilinç altından kendime kanıtladım iyice.

Rüyam tam bitmedi telefon kesildi çünkü ben konuşuyordum söyleyeceklerim bitmemişti tam temizleyemedim belki ama çoğu gitmiş onu anladım çok sevindim , artık başka bir rüyamda ya da artt’la tamamen silinecek inşallah daha düzenli dikkatli yapacağım.

Çok uzun yazmışım canım kusura bakma , tekrardan teşekkür ederim iyiki varsın iyiki bu topic var burada paylaşmayı yardımlaşmayı seven arkadaşlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…