Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Topigin ozeti gibi olmus:)
Cok tesekkur ederim.
Bence buraya gelen arkadaslardaki sıkıntı dilekleri hemen olsun beklentisi. Elbette hemen de olabilir. Ama biraz zaman ayirmak lazim. Biz yasam seklimizi degistirmeye, daha mutlu yasamaya calisiyoruz. Cok sukur de oyle yasiyoruz. Yani hedefimiz sadece dileklerimiz kabul olsun degil. Boyle bir beklenti varsa sanirim burasi yanlis adres

rica ederim canım.
aynen öyle, hayat tarzımızı, yaşantmızı pozitife çevirdiğimiz zaman zaten tüm güzellikler bize gelmeye başlıyor. yani hemen bir olumlama yapayım, olsun bitsin işi değil. ben 3 yıla yakındır sanrıım bu topikteyim, her zaman aktif olmasam da takibi hiçbir zaman bırakmadım, aynı şekilde olumlamaları da bırakmadım, ha cümlelerim değişti, isteklerim oldukça farklılaştı, ama devam ettim hep. öncelikle şükür sonra da olumlamalar hep hayatımda ve de vazgeçmeyi kesinlikle düşünemem. ne zamanki ruh halim kararsa, sıkılsam, hemen burayı açarım, anında enerjim yükselir.
İyiki varsınız, iyiki varız, Rabbime binlerce kez şükürler olsun.

Bugun uzun sureden beri ilk defa yazmak istedim hem de yukaridaki harika paylasiminin uzerine tatlim.Sonra bir baktim ki bu paylasiminda da beni anmissin.Tesaduf mu tabiki degil :) Demistim ya o zamanlar canlar icimden hicbir sosyal medyaya tv ile etkilesim icine giresim gelmiyor.Bu surec hala devam ediyor.Geldik ulkemize isime basladim her zamanki gibi tum pozitifligimle.Ama burdaki ben coskusunu huzurunu icinde yasiyor, cok fazla paylasim yapamiyorum.İcim dolup dolup tasiyor : )))) Diyordum ya esimle bile paylasmiyorum hayallerimi hedeflerimi. Bu daha cok icsel bir sey olduguna artik eminim,icimden gelmiyor.Sadece ani yasamayi seciyorum, icimde yasamayi onlari Sanirim buralardan uzak kalmamin nedeni de bu.

Muthis bir evrende yasiyoruz canlar,hep dedigim gibi.Biz degisirsek her sey degisir,cevremizdekiler de degisir hep soyluyorum.Kanallarinizi bolluga berekete acin,nerede nasil oldugunuz hic onemli degil.İyi yada kotu;dogru ya da yanlis yoktur bilincalti icin.Bizim dogrularimiz yanlislarimiz var; kaliplarimizdaki dogruluklari degistirerek hayatimizi her haliyle eglence pistine cevirebilecek guce sahibiz : )))
İcimizdeki geveze ses bize hep guzel seyler fisildasin hep,mesela sunu desin;
Hayat bana her zaman butunuyle tum ihtisamiyla coskuyla keyifle bereketle neseyle gelir.Ben cok degerliyim,essizim,biricigim; kendi degerimi hayatimdaki her olayda her insanda gormeyi seciyorum;zaten oyle de

Katiliyorum canim.Topigimizin özü icsel huzur,gercek huzur...Olaylara,kisilere,mekana bagli kalmadan an in degerini,kendi degerimizi bilerek su mucizevi hayati doya doya kana kana yasayabilmekZaten bu sekildeyken hedefler,dilekler,amaclar bize ilham olarak akiyor cok sukur.İmajinasyonlarimiz da onlari destekliyor hayallerimiz gerceklesmeden biz onlari yasiyoruz,o keyfi tadiyoruz.Olmasa da olur moduna giriyoruz,biz bu hissi yasadik bile oldu yani diyoruz.Artik boylece istegimizin ego boyutunda degil benlik boyutunda olduguna emin oluyoruz ve onu guzel enerjilerimizle,sevgiyle besliyoruz guzel bir aniyi anar gibi Sukur enerjisine de girmis oluyoruz boylece,iste huzurla mutlulukla hem animizi hem de gelecegimize muthis katkilar sunmus oluyoruz.

İyiki varsiniz canim topikdaslarim,yazmadigim donemlerde hep okudum sizi .Geri donusumum oldunuz hep,cok harika bir histi diyorum ya iyiki varsiniz

Hemen yorum yazayim canim : ))) tr_lelli 694.sayfadaki yorumun icin yaziyorum tatlim. Bize ait olmayan bir istegi istememiz mumkun degil enerji yasalarina gore.Yani biz bir seyi istiyorsak o zaten vardir,sadece su anki yasamimizda fiziksellesmemistir.Bunun icin degistirmemiz gereken inanclarimiz var demektir.Kendimizi layik gormemek,istegimizi gozumuzde cok buyutup imkansizlastirmak,ve tabiki durumla ilgili negatif kaliplarimiz...İste bunlar icin imajinasyonlar yardimcimiz oluyor, egoyu kandiriyor resmen : ))) Bak mumkun iste oldu naber diyor.Daha sonra teker teker diger olumsuz negatif kaliplari daha da belirginlestiriyor ki onlari da olumlayalim.
Uzun lafin kisasi istekleriniz size ait zaten,onlar gerceklesmek icin can atiyor.Sizin heyecanlanmaniz,duygulanmaniz da hep bundan
Ruhumuz cosmak icin mutlu olmak icin huzurlu olmak icin var

Seni burda görmekne güzel canım, hoşgeldin. Harikasın her zamanki gibi.

Çok güzel özet gibi olmuş ellerinize yüreğinize sağlık :)

Hoşgeldin buttrflyımız :) hem ülkene hem buraya , süper yazılar yine

Ayy yorum bile heycan verdi cok sagolun

Bu arada reklam yapmak gibi olmasin ama Tugce İsinsunun ol der ve olur kitabina basladim.Benim sahsi yorumum muhtesem bir kitap en azindan geldigim 60. Sayfaya kadar : ))) Sindire sindire okumaya calisiyorum.Her soyledigi ritueli filan imajinasyonlarimda yapiyorum.Dedigi tasin ya da bitkinin cicegin ya da tutsusun olmasina gerek duymadan onlarin enerjilerine niyetlenerek yapiyorum : ))) Coooktan oldular bile diyerek birakiyorum.Muthis bir enerji dalgasi hissediyorum.İcindeki olumlamalar da cok hosuma gitti,yazdigi cumleleri kendime cevirerek okuyorum hemen onaylama niteliginde bilincaltima yukluyorum : )))) Cok eglenceli de oluyor.Siddetle tavsiye ederim,bu yontemlerle yani

tamda aradığım birşey. ..
uygulayan varmı dostlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…