Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Arkadaslar, yeni gelenler:)
7 gunluk egzersiz programi. Uygulamak iateyen olursa. Ben 2 defa niyetlendim. Sadece dilekleei kafamdan gecirdim. Ikisi de oldu:))) Uygulamadan mi, dilek kapisi acikligindan mi, dogru saatte duadan mi oldu bilmem:)))
Pazar gecesi uygulamaya basladim. Bugun 5.gun bakalim 7 gun sonunda ne olacak?

Bugünün özeti gibi .... iyi geceler pozitifcanlar

Ben Farklıyım Demek Yetmez
Herkes kavga ederken siz sakinseniz,
Herkes şikayet ederken siz şükredenseniz,
Herkes hayal kırıklıklarından bahsederken siz hayal kuranssanız,
Herkes küçük bir zorlukta pes ederken siz fırtınalara karşı dik duransanız,
Herkes negatif düşünürken siz en negatifde bile pozitif olansanız,
Herkes Geçmiş-Gelecekle uğraşırken siz AN'ı yaşayansanız,
FARKLISINIZDIR...

Gülçin Çay

kesinlikle tesadüf olduğunu düşünmüyorum zaten artık tesadüflere de inanmıyorum
evren ufak tefek işaretler gönderiyor belki çalışmalar yapıyorsunuzdur bilemiyorum ama
belki bu işaretler üzerinizde çalışmanız gerektiğini de gösteriyordur olumlamalar yapabilirsiniz
istediğiniz evi görselleştirebilir resimler kesip sürekli göreceğiniz yerlere asabilirsiniz. ya da olumsuz bir düşünce bazı korkularınız varsa dönüştürebilirsiniz. şimdiden hayırlı olsun : )

Bende artık tesadüf olduğuna inanmiyorum.
Dün tv zap yaparken bi an dikkatimi çekti durdum ama sıralı gidince burç yorumlarında mesela terazi sonlarda koç burcundan sonra teraziyi yorumladı kadın bi kanalda bende kaldım duyunca orada bile ev değişikliği söz konusu dedi mesela ben bi agla hemen.
Yani cok istediğimden mi ne bi de ağlıyorum istemsiz.

Yani bu gibi şeyler bi anda önüme çıkmaya basladi.

Ben birinin kitabında soyle bisi okumustum.

Bize aslında cevaplar gönderiliyor ya da gösteriliyor biz etrafımıza bakıp anlayamiyoruz.

Mesela yolda yürüyorsun ama o an bisi düşünüyorsun acaba evet mi desem hayır mi?
Ya da kalmalimiyim gitmelimi?
Önüne bir tabela çıkıyor yürüken ve dur! Yaziyor
Yani gitme dur kalmalisin.

Ya da düşünürken gozune bir kitap sayfası takılıyor ya da gazete manşeti ya da bi reklam panosu evet yaziyor.
Yani evet demelisin o iş hayırlı.

Gibi şeylerdi

Kesinlikle muhim olan bu cevaplari fark edebilmek:)

Bu arada dilek egzersizim dun bitti. Herhangi bir sonuc alamadim:)))) 7 gunde gerceklesmek zorunda degildir diye dusunuyorum:)))) Simdiden oldugu icin sukrediyorum

Selam kızlar konuya Yeni dahil oluyorum en son sayfalara bakabildim ama kitap gibi baştan sona okumayı düşünüyorum 7 gün Dilek egzersizi dikkatimi çekti biraz bilgilendirirseniz sevinirim

Hos geldin:)
Cuma gunu 23.07 deki iletime bakabilirsin.
Hoşbuldum evet o mesajını okumuştum o yüzden meral ettim sadece istediğimiz o şeyi düşünerek mi yapıyoruz 7 gün boyunca NE bilim sadece sabahları veya akşamları içimizden geçirerek mi

Hoşbuldum evet o mesajını okumuştum o yüzden meral ettim sadece istediğimiz o şeyi düşünerek mi yapıyoruz 7 gün boyunca NE bilim sadece sabahları veya akşamları içimizden geçirerek mi
Okudugunuza emin misiniz?:)))
Alintiladigim yerlerde ayrintili olarak yaziyor yapilmasi gerekenler. 7 gun boyunca farkli seyler yapiyorsunuz.

@ha-mim Ben ara vermeden 25 gun falan yaptim. Ilk gunler bende cok agladim. Sonlara dogru aglama hissi gelmedi. Bir ara yine yapmak istiyorum. Bu tip uygulamalar 21 gun yapiliyor. Daha fazlada olabilir. Kisinin durumuna gore degisir.
çok etkileyici olmalı ağladığınıza göre hangi çalışma bu acaba

canım Harikasın çok güzel anlatmışsın yüreğine sağlık...

İyi akşamlar mutlu haftalar Kızlar :) haftalık olumlamaları paylaştığım, takip ettiğim sayfa uzun zamandır olumlama paylaşmıyor , ben de kafama göre yazmak istemedim , güvenilir eğitimini almiş kişilerin yazılarını paylaşmaya özen gösteriyorum.
Birkaç gündür de giremedim topice sizde beğendiğiniz olumlu dönüşler aldığınız çalışmaları paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…