Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

İyi Akşamlar , Mutlu , Huzurlu Haftalar Dilerim Hepimize

Seçimlerimizin egoya mı ruhumuza mı hizmet ettiğinin farkına varmak çok önemlidir. Bizi besleyecek olan tabii ki ruhumuza hizmet edecek olandır.Ruhumuza hizmet ettiğinde ise en yüksek neşe vibrasyonunu yakalama şansımız artar.Ruhu sarmalayan neşe huzur verir ve devamlılık arzeder.Dış şartlara bağlı olan ve sürekli değişik ego bazlı olana asla benzemez.Gerçek neşe ruhun özüyle uyum içindedir.Asla duygusal bir durum değildir.En önemli tezahürü ise çok güçlü hissedilen huzurdur.Korku, şüphe, aşırı kutuplaşma sevgiye dayalı yaşamlar sürmememizden kaynaklanır.Ruhumuzla hizalandığımızda ise ilahi frekansı dünyamıza taşırız.HER DAIM İLAHİ FRAKANSI YAKALAMAMIZ DİLEKLERİMLE...
- Suzet Elkabes -

değerlilikle ilgili nasıl bir çalışma yapılabilir arkadaşlar

Merhaba hanımlar. Geçen yıl hemen hemen bu zamanlarda tanışmıştım sizlerle. pofu ya tekrar sevgiler. Konuyu kavradiktan sonra şubat gibi sağlık için 21 gün olumlama yaptım. Binlerce defa şükür, inanılmaz bir değişim yaşadım. Her şeyden önce, bana şifa verecek doktoru buldum ve sağlığıma kavuşma sürecim başladı. Bulunmak istediğim durumun %80'i tamamlandı.
Geçtiğimiz ay da 21 gün olumlama yaptım, kariyerime odaklanarak. Bu defa kafamın karışık olduğu bir dönemdi. Bakalım gidişat nasıl olacak.
Kaldığım yerden okumaya devam edeyim ben. Herkese sevgiler

Masallah
Cok sevindim sizin adiniza. Insallah kariyerinizle ilgili de guzel haberleri tez zamanda aliriz.

Mesajinizdan sonra inanin bende olumlama yapma istegi dogdu. 1 defa olumlamami tam yapabildim ama onda da olumlama diye niyetlendim, basladigin tarihi unuttum, yeniden basladim

Mesajiniz ilham verdi. Daha da odaklanarak dogru sekilde yapmaya karar verdim. Tesekkur ederim

Ya nasıl mutlu oldum. Ne mutlu bana. İçimden bir ses git foruma yaz yaz yaz diyordu. İyi ki yazmışım.
İnsallah hayırlara vesile olacak şekilde gerçekleşir isteğiniz. Sevgiler

Super
Neden olmasin? Baslayalim. Sen nasil yapiyorsun? Niyet+olumlama mi yoksa sadece olumlama mi?
Bak yine heyecanlandim iyice odaklanacagim bu sefer.

HayallerimGercekOldu ben niyet etmemiştim ilk yaptığımda ,yani şöyle ilk yaptığım zaman direk olumlama cümlem den daldım olaya :) ve öyle de devam ettim ama içimde bi şüphe barındırmadım yaptığım doğru dedim :) açıkçası ben yine olumlama cümlem ile devam ederim ya da istersen daha farklı da yapabilirz :) enerjimizi güçlerimizi birleştirelim ve başlayalım bu akşam :)

O zaman olumlamayla dalalim:)

Bu aksam basliyoruz. Ben de bir yolculuga cikacagim aksama insallah. Yeni yolculuklar, yeni baslangiclar

Benim bir takim prosedür gerektiren islerim vardı. Kuantum olayını araştırdım karsima bu teknik çıktı.
Uyguladim Allah in izni ile sanki hızlandı işlemler. Son evredeyim tek bir işlem kaldı sonra huzura kavusuyorum orda tıkandı kaldı günlerdir ilin en büyük amirinin önünde şimdi kaderim bi türlü ilerlemiyor :/ tikandikca bende ümitsizliğe kapılıyorum :/ uykularim kaciyor agliyorum :/

Bana bol bol enerji gönderin kızlar cok ihtiyacım var :)

Bu arada benim gibi büyük bir değişim için olumlama yapıyorsanız, hayatınızın kökten değişmesine hazır olun. Her şeyi olduğu gibi kabul edebileceğinizden emin olun.

Ben çok mutsuz ve doğal olarak huzursuzdum. Yanlışlıkla bir karar verip hatalı bir evlilik yapmıştım. Sonuç olarak tükendim. Vücudum gitgide çokuyordu. Hastalık üstüme hastalık eklendi.

Sağlıklı olmak için tüm yüreğimle olumlama yaptım ve bu süreçte de her şeyin temelindeki evliliği de bitirebilme noktasına geldim. Çok korktuğum bir türlü cesaretimi toplayıp yapamadığım bir şeydi. Şükür... bitti.

Günaydın

Sizlerde nasil oluyor bilmiyorum ama ben o enerjiyi hissediyorum.

Bir de karşıma cikiyor her yerde.

Bir sözle, msjla, yorumla ve cok ağlama hissî oluşuyor bende.
Çok dua ediyorum.
Normalde de esma çeken dua eden biriyim mesela.

Içime huzur verip beni rahatlatır ama biseyler olacağı zaman ben daha fazlasını yapma istediğinde oluyorum.
Içimden oyle geliyor.

Bir de istediklerim böyle boyle olunca kendimi böyle olunca demek böyle oluyor diye telkin ediyorum.

O en belirsizlik yaşadığım noktada bir kapı aciliveriyor cok sükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…