- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Senin adina cok sevindimBenim enerji ve karşıma çıkan herşey tesadüf degilmis.
Gerçekleşiyor..
Hem de bu ay netlik kazaniyor.
Sonrasi prosedurler.
Ya olacağını hissetmistim.
Hiç birşey boşuna degildi biliyorum.
çok güzel bende yapacağım bakalım gelişmeleri yazarım...@buttrfly mor kure olayini uygulardi. Ben de birkac defa bag kesme yaptim. Tabi benim konsantre ile alakali sorunlarim oluyor:)))
Çok teşekkür ederimSenin adina cok sevindim
Devamini da tez zamanda duyariz insallah
değerlilikle ilgili nasıl bir çalışma yapılabilir arkadaşlarKendine değer verdiğinde etrafındakilere de değer verirsin. Burada kendi değerini kabul edip kendini olduğun değerde görmen olmalı. Bunun için her sabah aynaya bakıp, timüs bezine vurarak kendimi seviyorum, ben değerliyim diye tekrarlamanı öneririm. İşe yarayan bir çalışma.
Benim enerji ve karşıma çıkan herşey tesadüf degilmis.
Gerçekleşiyor..
Hem de bu ay netlik kazaniyor.
Sonrasi prosedurler.
Ya olacağını hissetmistim.
Hiç birşey boşuna degildi biliyorum.
Çok teşekkür ederim mutlaka yazicam sayfa takibimde.hadi hayırlı olsun çok sevindim
gelişmeleri yaz ama
MasallahMerhaba hanımlar. Geçen yıl hemen hemen bu zamanlarda tanışmıştım sizlerle.pofu ya tekrar sevgiler. Konuyu kavradiktan sonra şubat gibi sağlık için 21 gün olumlama yaptım. Binlerce defa şükür, inanılmaz bir değişim yaşadım. Her şeyden önce, bana şifa verecek doktoru buldum ve sağlığıma kavuşma sürecim başladı. Bulunmak istediğim durumun %80'i tamamlandı.
Geçtiğimiz ay da 21 gün olumlama yaptım, kariyerime odaklanarak. Bu defa kafamın karışık olduğu bir dönemdi. Bakalım gidişat nasıl olacak.
Kaldığım yerden okumaya devam edeyim ben. Herkese sevgiler
Ya nasıl mutlu oldum. Ne mutlu bana. İçimden bir ses git foruma yaz yaz yaz diyordu. İyi ki yazmışım.Masallah
Cok sevindim sizin adiniza. Insallah kariyerinizle ilgili de guzel haberleri tez zamanda aliriz.
Mesajinizdan sonra inanin bende olumlama yapma istegi dogdu. 1 defa olumlamami tam yapabildim ama onda daolumlama diye niyetlendim, basladigin tarihi unuttum, yeniden basladim
Mesajiniz ilham verdi. Daha da odaklanarak dogru sekilde yapmaya karar verdim. Tesekkur ederim
SuperSelamlar ,ben de bir süredir olumlama yapmaya karar verdim ama sadece verdim :) şimdi bu yazıdan sonra bende başlama kararı aldım :) bu akşm başlayacağım inş.HayallerimGercekOldu birlikte başlayalım mı ne dersin :)
O zaman olumlamayla dalalim:)HayallerimGercekOldu ben niyet etmemiştim ilk yaptığımda ,yani şöyle ilk yaptığım zaman direk olumlama cümlem den daldım olaya :) ve öyle de devam ettim ama içimde bi şüphe barındırmadım yaptığım doğru dedim :) açıkçası ben yine olumlama cümlem ile devam ederim ya da istersen daha farklı da yapabilirz :) enerjimizi güçlerimizi birleştirelim ve başlayalım bu akşam :)
TabiiiiBen de aranıza katılabilir miyim? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?